Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.12.11 22:08

Tak jsem dokoukala expozituru a než půjdu spát tak vám popřeji hezký večer :mrgreen: :mrgreen:
Doktor nám potvrdil že je to jen povrchové,máme to mazat a dávat obklady z řepíku.V pátek se máme přijít ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.12.11 23:48

Krásné míry, rychle uzdravení a už jsem jinak všechno zapomněla :-)
Mám te´d pamět asi tak sekundovou.. bych potřebovala kapánek upustit, mám tu makovici plnou, co si nenapíšu, to nevím :-(
Jinak pěkný večer a dobré ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.11 08:03
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
Tak ten náš andílek má na 18ti měsících 10250g a 77 cm
pane jo,to je pěkný kus ženský :)
krásné míry.

děkuji,ale podle doktorky tam takhle bojácnou holčičku ještě neměli,má prý sílu jak tři chlapy,vůbec se jí nepodařilo podívat se ji do pusinky a to jsme tam na ni byli 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
15.12.11 12:19

Ahojky holky.
Tak jsme pro změnu byli v poradně dnes mi. A Kuba má 10,1kg a 82cm. Měřeno a váženo tak plus mínus, protože se pořád hýbal. :mrgreen: Jinak nožičky v pořádku, tak jsme rádi, Maruška měla vpáčené kotníčky, tak aspoň že Kuba to nemá. Jinak dr říkala, že je společenský, jak si to tam vykračoval po ordinaci a byl zvědavý a nebál se. Všechno na svůj věk zvládne, jen mluvit se mu moc nechce, nebo chce, ale my mu nerozumíme. :mrgreen:
Zlato, Maruška, jak viděla dr, tak v tom věku řvala jak tur a přestala až venku. Se divím, že vůbec něco slyšela, když jí poslouchala. Pak se to zlomilo a chodí tam i ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
15.12.11 22:32

Pěkný večer holky :kytka: já jsem pořád v jednom kole......Davídek přišel v úterý ze školy a měl průjem a v noci zvracel tak jsem ho nechala ve středu doma a dnes už šel do školy, už to má dobrý tak jen doufám že se mu to nevrátí :( :( Jinak jak marodil tech 14 dní tak ještě pořád to doháníme, v uterý dostal z diktátu 3 :oops: no učitelka říkal že dávala i 5 8o 8o a když píšeme diktát doma tak to má dobře :nevim: :nevim: :nevim:

O víkendu slaví tatka narozeniny 60 :kytka: tak budeme mít oslavu, už se docela těším, že na chvíli vypnu, bude nám hlídat manželovo teta, bude u nás spát, tak k večeru priezu děti a uložím je a pojedu zpátky…už to fakt potřebuju, nák je toho moc, ale už se těším na štědrý den :hug: dárky jsem dnes dobalila ale ještě to určitě není konečná, určitě zse něco koupím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
15.12.11 22:36

Zlatko a Barah

holky supr míry :kytka: :kytka: Lucinka měla 9850g a 81cm..........Ale bulela už v čekárně, ještě že jsme byli první :lol: :lol: ale potom doktorce říkala ahoj když jsme odcházeli :mrgreen: :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.12.11 08:05

Holky, tak mi jdeme pro změnu dnes k dr. Kubovi začalo hnisat oko a dnes ho má nateklé jak balon. Já se z toho už fakt zblázním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
16.12.11 08:25

Ahoj holky,
Barah: to je mi líto, tak snad bude Kubíček brzy v pořádku.
Sary: to je náročné, když dítě ve škole chybí. Tak snad to bude brzy dobré. :kytka: Ty už máš dobaleno 8o Já v podstatě ještě ani nezačala :zed: Jen to, co jsem posílala poštou, aby to došlo.
Ale je fakt, že už mám napečeno. V neděli budu zdobit, to už ty krémy asi vydrží :think: No, přáníčka už jsme s dětmi taky poslali, ale ještě mi nějaké museli domalovat, tak to dám dokupy a dopošlem dneska a rozdáme v příštím týdnu. Domalovala jsem kamarádům zástěry a trička pod stromeček, ještě mi chybí jedno. S Vendulkou musím dneska do knihovny a vyzvednout kalendář, pak už nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
16.12.11 08:27

No, vlastně ještě jmenovky na dárky.
Máte hezké míry, to Vendula je obřík. Má asi 82 a více cm, se zase tak vrtěla :roll: a 10, 2 kg. Ale taky brečela, jakmile pak ale dr. očkovala a prohlížela Vojtíka, už tahala hračky ve vedlejší místnosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.12.11 08:29

jj dobaleno už mám :D ale jen pro děti.........rodičum jsem nechala udělat kalendáře a ještě budeme muset vyrazit jim něco dokoupit........

Holky chtěla jsem se zeptat, nemáte doma SODASTREAM????? My si ho chcem koupit s manžou k vánocům, ale pořád váháme, jestli je to dobrá věc a jestli se vyplatí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.11 08:47

Dobré ráno
holky vy máte ty dětičky velké :palec: .Nikolka je jak od liliputů :mrgreen: .V 18 měsících váha 8kg a 73cm.Ale vůbec nepláče,jen se otevřou dveře u ordinace hned se žene dovnitř. :)
Sarynama já bych si ten sodastream taky chtěla koupit,ale právě že neznám nikoho kdo ho má tak se rozmýšlím jestli do toho jít.Třeba by mě zajímalo kolik litrů se dá udělat z jedné příchuti. :think:
Dárky mám sice už všechny ale balit jsem ještě nezačala.
Dnes ráno jsem byla s Nikolkou na kontrole s tou ručičkou,opět jí to namazali,zavázali a máme nechat působit do večera.Kontrola příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
16.12.11 08:53

já sodovač nemám, ale mají ho známí a hodně si to pochvalují. Na kolik ty příchutě vydrží nevím. Mě to neláká, protože děti ani já bublinky nemusíme. Já piju vlastně jen vodu a manžel jen Cocacolu, ani pepsina nebo jakákoli jiná mu nechutná, takže pro nás zbytečné :lol: Ale neznám člověka, který by si to koupil a byl by naštvaný, ale je to o tom, že pije slazené minerálky. Tonic je prý z toho výborný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.12.11 08:55
VercaN píše:
No, vlastně ještě jmenovky na dárky.
Máte hezké míry, to Vendula je obřík. Má asi 82 a více cm, se zase tak vrtěla :roll: a 10, 2 kg. Ale taky brečela, jakmile pak ale dr. očkovala a prohlížela Vojtíka, už tahala hračky ve vedlejší místnosti :D

Veru, tak to máme skoro stejné míry. :) Kuba se taky vrtěl, takže vážení už utla, protože to tam pořád skákalo. A měřila ho už ve stoje, nejdřív stál na špičkách, potom chtěl už jít, tak dr řekla, že měří 82. :mrgreen:
Jinak došly dnes čepičky od Kristýnky a super. :potlesk: Kuba už tu v ní létá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.11 08:59

Je fakt že u nás se limonády taky moc nepijí,Nikča vůbec a Gabča jen když se koupí.
Ono to bude asi jako kdysi byl sifon jen to vypadá moderně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
16.12.11 09:10

Veru: přesně tak, je to prostě nabublinkovaná voda a kupují se příchutě. Když si dáš normální šťávu je to taky prý dobré a lidé to tak dělají, protože ty příchutě jsou dost drahé. Ale hlavně netaháš ty flašky z obchodu, proto to lidi kupují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny