Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
VeronikaJanou píše:barah píše:máme mukosolvan,spiropent,protazín a na teplotu.
Ahojky holky.
Tak u nás nového nic, jen Kuba má trochu zvýšenou teplotu, asi z toho očkování z minulého týdne.Maruška pořád huhňá, ale do školky chodí.
Dnes se tu rozsvědcí stromek, ale nejdu tam, až zítra, stejně by dnes nic děti přes ty lidi neviděly. A manžel šel na chlastačku z práce.
Veru, to měl teď Kuba taky, že se dávil těma hlenama, jak mu to nešlo vykašlat. Co vám na to dr dala?
Chuděra malá, ta toho má.
Tak už aby hlavně zabralo to na tu imunitu, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Ahojky,tak jak se máte?Verů hlavu vzhůru,uvidíš že se to poddá,určitě si s tím poradíš.Vojtíšek je šikulka ,třeba Vám jednou domu přinese nobelovku
hledala jsem nějaké fotečky tvých ratolestí ale žádnou jsem tu nenašla.Kristý tak jak to vypadá s tvou maminkou?
U nás je to všechno na prd,když se to se.. tak se.. komín pořád ještě není dodělaný.Holky jsou nemocný,Gábinka má od včerejška průjem,byla jsem s ní u doktorky,ta jí nařídila dietu,což se jí nezamlouvá,je protivná že nemůže nic jíst.No,na palici
O víkendu je mikulášská na kterou samozřejmě nejdeme když holky marodí,to si to od Gabči určitě vyposlechnu.Ještě Vánoce před námi.
Já vím,pořád si jen stěžuji,asi vám brzy polezu na nervy![]()
![]()
Dneska jí přeložili z ARA na OCHRIP… Tak snad bude lépe… Našli jí ale streptokoka v nose, tak je na izolaci od pondělí.. Snad to bude už jen lepší. Melu z posledních sil. není den, kdy bych někam nejela. dneska jsme měli mít volno a opočívat po dliouhý době a volá mi ségra, že nechala u mamky v bytě otevřené okno dokořán!! od úterý, tak jsme tam dneska s Daníkem museli valit a zavřít ho. jen tak přes celou Prahu Nicméně byl Daník úžasný!! Njehodnější na světe… čtyři hodiny v kočárku abyl zlatíčjko.. Asi vycítil, že toho mám fakt dost.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
Kristý tak to je skvělé že se maminky stav zlepšil,i když to bude asi dlouhá cesta tak to překoná a pak Vás budou čekat jen ty hezké chvilky. ![]()
Barah kéž by jí ten imunor zabral,užívá ho už pár měsíců a zatím bez jakékoliv změny. ![]()
holky nechce někdo poukaz na fotoknihu 250kč? Dá se objednat online.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak jsem se az ted od rána na chvilku zastavila
pekla jsem kokosky, kremrole a pracny, ale už jsem si musela odfrknout, večer ještě chci péct linecký a zítra vanilkový rohlíčky......musím to uvšechno upéct co nejdřív abych pak měla klídek na úklid a hlavně vychutnávat tu předvánoční dobu v klidu a s dětičkama
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Ahoj, tak jsem se az ted od rána na chvilku zastavila![]()
pekla jsem kokosky, kremrole a pracny, ale už jsem si musela odfrknout, večer ještě chci péct linecký a zítra vanilkový rohlíčky......musím to uvšechno upéct co nejdřív abych pak měla klídek na úklid a hlavně vychutnávat tu předvánoční dobu v klidu a s dětičkama
![]()
![]()
jakou děláš nápln do kremrolí?mě se nikdy nepove ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeju všem hezký sobotní den a doufám, že nebude moc uplakaný. Vendulka mi dneska v noci dávala, ale mluvila jen ze spaní, zato poměrně hodně, takže jsem se vždycky probudila, běžela do pokojíčku a zase se vrátila
Tak to bylo asi 5 krát. No a v 6 ráno se k nám do postele přišel nastěhovat Vojtík a rozhodně nás nemínil nechat spát a furt něco povídal
V 7 jel manžel do práce Takže jsem opravdu vyspaná
No, dneska toho mám docela hodně, takže jdu makat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, tak mi byli na pohotovosti, protože včera Marušce začalo hnisat očíčko, takže zánět spojivek.
Tak dáváme kapičky do očí, do nosu, mast do očí a snad to brzy přejde, hlavně nám mrzí, že nejspíš přijde o Mikuláše ve školce a ona se tak těšila. ![]()
Jinak sobotu u nás uplakaná je, ale počasím, protože prší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:jakou děláš nápln do kremrolí?mě se nikdy nepove
Ahoj, tak jsem se az ted od rána na chvilku zastavila![]()
![]()
![]()
Veru budu je dělat prvně ale nápln je jen z bílků a cukru, moc mi chutnaly tak jsem se do nich pustila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucinka šla ted spinkat, tak mám chvilku čas a jdu poklidit a dodělat nákou tu výzdobu, k obědu máme guláš, dělám ten do trouby to jerychlovka a je moc dobrej a kolínka, co vaříte vy??? At mám inspiraci na zítřek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli králíka na smětaně.
Zítra asi udělám zapékané těstoviny, nějak se mi nechce moc vařit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak dlouho se mi bude bude vařit voda na noky, když pod ní nezapnu plyn?
FAkt už odjíždím do Bohnic. Já až zapomenu hlavu, tak se ani divit nebudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
Jak dlouho se mi bude bude vařit voda na noky, když pod ní nezapnu plyn?FAkt už odjíždím do Bohnic. Já až zapomenu hlavu, tak se ani divit nebudu
To se stává.
Taky přeji všem hezkého Mikuláše. Maruška ho zažije ve školce, tak se těšila. Zánět spojivek to nakonec nebyl, protože už má oči v pořádku, ale stále „zacpaný“ nos, tak si jí zítra a ve středu nechám doma. Musí být fit, příští úterý má besídku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,přeji krásného Mikuláše ![]()
barah tak hlavně že to nebyl ten zánět a je to ok.
Gábinka šla už dneska do školy,přes víkend byla bez průjmu,ale na dietě jí ještě raději pár dnů nechám,odhlásila jsem jí i ze školních obědů.Strašně se do školy těšila,bude jim tam chodit Mikuláš a čerti.Tak jsem si myslela že Nikolka letos Mikuláše ani čerta neuvidí.Ale co nás nepotkalo,stavila jsem se pro nákup,prodavačky převlečeni v kostýmech a dítě co řeklo básničku dosalo balíček.Nikča nic neřekla
ale začala natahovat tak jí taky jeden dali ![]()
Mám upečeny už 4 druhy cukroví a výzdobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Duch nebo ryska? - Mamatest
- 6.5.26 09:52
- Nikca2378
- 1
Podvýživa po těżké CPM. Jak zachránit stav?
- 6.5.26 09:41
- Alishia29
- 1
NEÚSPĚŠNÝ 3 POKUS MATURTITY
- 6.5.26 09:39
- admin
- 6
Jak na hledaní práce před 50 po 10 letech...
- 6.5.26 09:19
- saddreamer
- 7
Low carb hubnutí
- 6.5.26 09:33
- KKK85
- 6
Maminka, návrat do školy a didaktický...
- 6.5.26 09:48
- Kulička 902
- 9
Zlyhanie HA
- 6.5.26 08:14
- Ketris
- 2
Kuna v chalupě - jak se jí účinně zbavit
- 6.5.26 09:54
- IcePlanet7
- 13
FOTO: Borelióza? Nebo nějaká reakce?
- 6.5.26 08:56
- Janča_6
- 7
Michael Kors - nákup kabelky a doplňky
- 6.5.26 00:09
- Anonymní
- 1
Nové příspěvky
Otec a zájem o dítě
- 6.5.26 09:56
- Králičice
- 30
Kuna v chalupě - jak se jí účinně zbavit
- IcePlanet7
- 13
Slovnífotbálek - pohádkové postavy podle...
- Štěpínek1
- 6234
Slovní fotbálek dle obcí a dědin
- Štěpínek1
- 20357
IVF - ET/KET 2026
- 6.5.26 09:53
- Anonymní
- 4321
Duch nebo ryska? - Mamatest
- 6.5.26 09:52
- Nikca2378
- 1
Rostliny podle abecedy
- 6.5.26 09:51
- Štěpínek1
- 9109
Láskyplně počítací...
- 6.5.26 09:50
- Štěpínek1
- 30734
Filmy a seriály podle abecedy
- 6.5.26 09:49
- Štěpínek1
- 22038
Maminka, návrat do školy a didaktický...
- 6.5.26 09:48
- Kulička 902
- 9