Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
1.12.11 19:53
VeronikaJanou píše:
barah píše:
Ahojky holky.
Tak u nás nového nic, jen Kuba má trochu zvýšenou teplotu, asi z toho očkování z minulého týdne. :( Maruška pořád huhňá, ale do školky chodí.
Dnes se tu rozsvědcí stromek, ale nejdu tam, až zítra, stejně by dnes nic děti přes ty lidi neviděly. A manžel šel na chlastačku z práce. :roll:
Veru, to měl teď Kuba taky, že se dávil těma hlenama, jak mu to nešlo vykašlat. Co vám na to dr dala?
máme mukosolvan,spiropent,protazín a na teplotu.

Chuděra malá, ta toho má. :( Tak už aby hlavně zabralo to na tu imunitu, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.12.11 20:50
VeronikaJanou píše:
Ahojky,tak jak se máte?

Verů hlavu vzhůru,uvidíš že se to poddá,určitě si s tím poradíš.Vojtíšek je šikulka ,třeba Vám jednou domu přinese nobelovku :palec:
hledala jsem nějaké fotečky tvých ratolestí ale žádnou jsem tu nenašla.

Kristý tak jak to vypadá s tvou maminkou? :hug:

U nás je to všechno na prd,když se to se.. tak se.. komín pořád ještě není dodělaný.Holky jsou nemocný,Gábinka má od včerejška průjem,byla jsem s ní u doktorky,ta jí nařídila dietu,což se jí nezamlouvá,je protivná že nemůže nic jíst.No,na palici :zed: O víkendu je mikulášská na kterou samozřejmě nejdeme když holky marodí,to si to od Gabči určitě vyposlechnu.Ještě Vánoce před námi.
Já vím,pořád si jen stěžuji,asi vám brzy polezu na nervy :mrgreen:

:mavam: :mavam: :mavam:

Dneska jí přeložili z ARA na OCHRIP… Tak snad bude lépe… Našli jí ale streptokoka v nose, tak je na izolaci od pondělí.. Snad to bude už jen lepší. Melu z posledních sil. není den, kdy bych někam nejela. dneska jsme měli mít volno a opočívat po dliouhý době a volá mi ségra, že nechala u mamky v bytě otevřené okno dokořán!! od úterý, tak jsme tam dneska s Daníkem museli valit a zavřít ho. jen tak přes celou Prahu Nicméně byl Daník úžasný!! Njehodnější na světe… čtyři hodiny v kočárku abyl zlatíčjko.. Asi vycítil, že toho mám fakt dost.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.11 11:33

Ahojky

Kristý tak to je skvělé že se maminky stav zlepšil,i když to bude asi dlouhá cesta tak to překoná a pak Vás budou čekat jen ty hezké chvilky. :hug:

Barah kéž by jí ten imunor zabral,užívá ho už pár měsíců a zatím bez jakékoliv změny. :(

holky nechce někdo poukaz na fotoknihu 250kč? Dá se objednat online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.12.11 15:15

Ahoj, tak jsem se az ted od rána na chvilku zastavila :roll: :roll: pekla jsem kokosky, kremrole a pracny, ale už jsem si musela odfrknout, večer ještě chci péct linecký a zítra vanilkový rohlíčky......musím to uvšechno upéct co nejdřív abych pak měla klídek na úklid a hlavně vychutnávat tu předvánoční dobu v klidu a s dětičkama :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.11 16:13
sarynama píše:
Ahoj, tak jsem se az ted od rána na chvilku zastavila :roll: :roll: pekla jsem kokosky, kremrole a pracny, ale už jsem si musela odfrknout, večer ještě chci péct linecký a zítra vanilkový rohlíčky......musím to uvšechno upéct co nejdřív abych pak měla klídek na úklid a hlavně vychutnávat tu předvánoční dobu v klidu a s dětičkama :lol: :lol: :lol:

jakou děláš nápln do kremrolí?mě se nikdy nepove :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
3.12.11 09:28

Přeju všem hezký sobotní den a doufám, že nebude moc uplakaný. Vendulka mi dneska v noci dávala, ale mluvila jen ze spaní, zato poměrně hodně, takže jsem se vždycky probudila, běžela do pokojíčku a zase se vrátila :zed: Tak to bylo asi 5 krát. No a v 6 ráno se k nám do postele přišel nastěhovat Vojtík a rozhodně nás nemínil nechat spát a furt něco povídal :pocitac: V 7 jel manžel do práce Takže jsem opravdu vyspaná :twisted: No, dneska toho mám docela hodně, takže jdu makat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.12.11 11:42

Ahojky holky, tak mi byli na pohotovosti, protože včera Marušce začalo hnisat očíčko, takže zánět spojivek. :( Tak dáváme kapičky do očí, do nosu, mast do očí a snad to brzy přejde, hlavně nám mrzí, že nejspíš přijde o Mikuláše ve školce a ona se tak těšila. :,(
Jinak sobotu u nás uplakaná je, ale počasím, protože prší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.12.11 11:49
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Ahoj, tak jsem se az ted od rána na chvilku zastavila :roll: :roll: pekla jsem kokosky, kremrole a pracny, ale už jsem si musela odfrknout, večer ještě chci péct linecký a zítra vanilkový rohlíčky......musím to uvšechno upéct co nejdřív abych pak měla klídek na úklid a hlavně vychutnávat tu předvánoční dobu v klidu a s dětičkama :lol: :lol: :lol:
jakou děláš nápln do kremrolí?mě se nikdy nepove :cert:

Veru budu je dělat prvně ale nápln je jen z bílků a cukru, moc mi chutnaly tak jsem se do nich pustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.12.11 11:51

Lucinka šla ted spinkat, tak mám chvilku čas a jdu poklidit a dodělat nákou tu výzdobu, k obědu máme guláš, dělám ten do trouby to jerychlovka a je moc dobrej a kolínka, co vaříte vy??? At mám inspiraci na zítřek ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.12.11 21:21

My měli králíka na smětaně. :) Zítra asi udělám zapékané těstoviny, nějak se mi nechce moc vařit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
5.12.11 08:50

Všem přeji krásný Mikulášský den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
5.12.11 09:29

Jak dlouho se mi bude bude vařit voda na noky, když pod ní nezapnu plyn? :zed: FAkt už odjíždím do Bohnic. Já až zapomenu hlavu, tak se ani divit nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.12.11 09:39
VercaN píše:
Jak dlouho se mi bude bude vařit voda na noky, když pod ní nezapnu plyn? :zed: FAkt už odjíždím do Bohnic. Já až zapomenu hlavu, tak se ani divit nebudu :roll:

:) To se stává.

Taky přeji všem hezkého Mikuláše. Maruška ho zažije ve školce, tak se těšila. Zánět spojivek to nakonec nebyl, protože už má oči v pořádku, ale stále „zacpaný“ nos, tak si jí zítra a ve středu nechám doma. Musí být fit, příští úterý má besídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
5.12.11 11:16

Barah: super, že jsou už oči OK :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 11:32

Ahoj,přeji krásného Mikuláše :mrgreen:
barah tak hlavně že to nebyl ten zánět a je to ok.
Gábinka šla už dneska do školy,přes víkend byla bez průjmu,ale na dietě jí ještě raději pár dnů nechám,odhlásila jsem jí i ze školních obědů.Strašně se do školy těšila,bude jim tam chodit Mikuláš a čerti.Tak jsem si myslela že Nikolka letos Mikuláše ani čerta neuvidí.Ale co nás nepotkalo,stavila jsem se pro nákup,prodavačky převlečeni v kostýmech a dítě co řeklo básničku dosalo balíček.Nikča nic neřekla :mrgreen: ale začala natahovat tak jí taky jeden dali :dance:
Mám upečeny už 4 druhy cukroví a výzdobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny