Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
barah jaký je ten hemagel? nám dali fenistil a pak ještě něco,ale to je na objednání a pude to až zítra.
Tak at se oko brzy uzdraví.
Verů tak to je u nás podobné.Gabča počítá každý den kolikrát se musí vyspat aby přišel ježíšek.Pořád vyrábí nějaké výzdoby.Ted kreslí Vánoční stromečky a blahopřání babičkám na hřbitov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, je to gel na odřeniny, popáleniny, řezné rány apod. Ono to udržuje tu ránu „mokrou“ a tak se neudělá strup a dříve se to zahojí.
A co komín, už je hotový?
Kristý a jak Daník s kakáním? Už je to lepší? A co maminka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak zítra jdeme k dr. na 18ti měsíční prohlídku tak jsem zvědavá jak dopadnem.
Jinak Markétka je někdy pořádnej rebel…vydá za dva.Ale většinu dne je strašně hodná.Ani o ni neevím…spinkat mi chodí ve 12 a vydrží 2 - 3 hodiny.A pak jde ještě kolem 6,ale to jen na půl hoďky…
A už máte všechny dárky??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj,komín už je konečně hotoví.
Zlatko tak to pak dej vědět jaké má malá míry.
Dárky už mám všechny,cukroví taky jen nepečené mi chybí udělat.
Mě Nikolka spinká přes den tak hodku a to ještě usne v autě v půl dvanáctý když jedu pro Gábinku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
jj,komín už je konečně hotoví.
Zlatko tak to pak dej vědět jaké má malá míry.
Dárky už mám všechny,cukroví taky jen nepečené mi chybí udělat.
Mě Nikolka spinká přes den tak hodku a to ještě usne v autě v půl dvanáctý když jedu pro Gábinku.
jj jasně že dám…
Já už mám taky všechny dárky a musím se přiznat že jsemmladýmu koupila vrtulník na dálkový ovládání,pořád po něm kouká,a prostě mi to nedalo a musela jsem ho vyzkoušet.....a je to fakt bomba…Markétce se na tom nejvíc líbí to jak svítí a bliká…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky,Nikolce se právě strhla ta spálená kůže
tak ted nevím jestli jí to mám namazat nebo co dělat.Barah ten hemagel může i na ty živý popáleniny? mě se jí ten fenistil na to moc patlat nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, já myslím, že ano. Mazali jsme mu tím i ranku, když si strhnul na hlavě stroupek.
JInak dárky ještě nemám všechny, kamarádka mi háčkuje pro mamku takovou tu šálu, co je spojená a ještě jí nemá. Už jsem celkem nervozní, ale říkala, že to stihne, tak snad…
Přišel manžel, běžím k té dr…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Veru, já myslím, že ano. Mazali jsme mu tím i ranku, když si strhnul na hlavě stroupek.
JInak dárky ještě nemám všechny, kamarádka mi háčkuje pro mamku takovou tu šálu, co je spojená a ještě jí nemá. Už jsem celkem nervozní, ale říkala, že to stihne, tak snad…
Přišel manžel, běžím k té dr…
tak jsem ten hemagel koupila a ještě mi k tomu v lékárně nacpali Dermazulen prý je na ty popáleniny lepší
zkouším se dovolat k dr. co mi na to řekne,nechci čekat do zítřka až bude ta mast z lékárny hotová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jak jsi dopadla, Veru?
Já dopadla tak, že mám zánět dutin, mám atb a když to nezabere, tak v pátek na čištění dutin. ![]()
Jinak na besídku jsem šla, krásná, děti tam zpívaly, přednášely, vyrobyli jsme si svíčen z jablíčka, dali jsme ochutnat cukroví, ochutnali jsme jiných a šli domů, přece jen mám být doma, tak jsme se tam nějak nezdržovali.
Ale řeknu vám, ta učitelka to opravdu nemá jednoduché. Zrovna dneska se Maruška počůrala.
Učitelky musí mít pevné nervy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno
Tak jsem s malou skočila k doktorce dali jsem jí tu zprávu z pohotovosti.Ta když to četla tak se až zhrozila jak nás odflákly,takhle malé dítě s popáleninou a oni jí dají fenistil.Hned jí to něčím namazala,zavázala a vyřídila nám na odpoledne návštěvu u doktora z popáleninového co tu má soukromou praxi plastiky nebo buh ví čeho.Pro jistotu at se na to podívá.Říkala že je to opravdu povrchové ale vypadá to ošklivě
A máme dávat opklady z řepíku pro rychlejší hojení.Já bych si takovou flákla
je mi jí tak líto,berušky mojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
Tak jsem s malou skočila k doktorce dali jsem jí tu zprávu z pohotovosti.Ta když to četla tak se až zhrozila jak nás odflákly,takhle malé dítě s popáleninou a oni jí dají fenistil.Hned jí to něčím namazala,zavázala a vyřídila nám na odpoledne návštěvu u doktora z popáleninového co tu má soukromou praxi plastiky nebo buh ví čeho.Pro jistotu at se na to podívá.Říkala že je to opravdu povrchové ale vypadá to ošklivěA máme dávat opklady z řepíku pro rychlejší hojení.Já bych si takovou flákla
CHuděra malá, tak to má asi hodně popálení, jako plochou, co? ![]()
Tak hlavně, ať se to brzy zahojí.
Já jsem teď sama doma, manžel vzal Kubu ven, tak uvařím a pak jdu ležet.
Nevím, jak dlouho to vydržím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:VeronikaJanou píše:CHuděra malá, tak to má asi hodně popálení, jako plochou, co?
Dobré ráno
Tak jsem s malou skočila k doktorce dali jsem jí tu zprávu z pohotovosti.Ta když to četla tak se až zhrozila jak nás odflákly,takhle malé dítě s popáleninou a oni jí dají fenistil.Hned jí to něčím namazala,zavázala a vyřídila nám na odpoledne návštěvu u doktora z popáleninového co tu má soukromou praxi plastiky nebo buh ví čeho.Pro jistotu at se na to podívá.Říkala že je to opravdu povrchové ale vypadá to ošklivěA máme dávat opklady z řepíku pro rychlejší hojení.Já bych si takovou flákla
Tak hlavně, ať se to brzy zahojí.
Já jsem teď sama doma, manžel vzal Kubu ven, tak uvařím a pak jdu ležet.Nevím, jak dlouho to vydržím.
má to tak 2na 2cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
ty jo chuděrka malá…no jo na pohotovosti stojej ty doktoři za hovno.....to znám taky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
Tak ten náš andílek má na 18ti měsících 10250g a 77 cm
pane jo,to je pěkný kus ženský ![]()
krásné míry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Pocit na zvracení, když mluvím souvisle...
- 5.5.26 15:03
- Ketris
- 2
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- 5.5.26 15:55
- Anonymní
- 30
Nutrilon 2 pro 10týdenní miminko – máte...
- 5.5.26 15:52
- mamule42
- 21
Přenos HPV viru přes dermatoskop na kožním
- 5.5.26 13:15
- Anonymní
- 1
Roupy – Vermox nefunguje
- 5.5.26 15:18
- Janča_6
- 2
„Café at the Baby’s“ aneb pojďme prostě...
- 5.5.26 15:26
- Ploskutáček
- 7
Mít dítě, nebo ne?
- 5.5.26 15:24
- Ketris
- 32
Bolest na pravé straně pánve
- 5.5.26 12:08
- Anonymní
- 1
Mohu se nechat pokřtít, když nemám kmotra?
- 5.5.26 11:44
- alynch
- 3
Okno s parapetem a otevírací nebo fixní...
- 5.5.26 15:16
- Anonymní
- 10
Nové příspěvky
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- 5.5.26 16:04
- Anonymní
- 37
Rodiče maturantů, jste nervózní, aby to...
- Francis6
- 17
„Café at the Baby’s“ aneb pojďme prostě...
- Ploskutáček
- 9
IVF – protilátky/imunologie – jaká byla...
- LucieKLuc
- 14
Kornelije - šetření 2020
- 5.5.26 16:03
- bse.pedro
- 112870
Nutrilon 2 pro 10týdenní miminko – máte...
- 5.5.26 16:00
- JancaS84
- 22
Bojíte se války na Ukrajině?
- 5.5.26 16:00
- bse.pedro
- 75683
Co dnes vaříte?
- 5.5.26 15:59
- bse.pedro
- 65040
Mounjaro injekce - kdo také hubne?