Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.12.11 09:36

u nás je tak ošklivé počasí,fučí vítr,padá sníh z deštěm.No,hnus..
nemáte někdo recept na nějaké marcipánové cukroví?Onehdy jsem dělala marcipánoví dort a docela dost mi ho tu zbylo.Tak přemýšlím co z něj udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.12.11 10:41

Veru, u nás Maruška jí marcipán horozně ráda. Kamarádka jí z toho udělá různá zvířátka a tak a ona dlabe.:D
Jinka u dr mě potěšili, je to zánět bakteriálního původu, takže mažeme jen mastí, sice dát mu jí tam, to je boj, ale do tří dnů to má zmizet.
A já už odhlásila Marušku na příští týden ze školky, protože jsem se bála, že Kuba nebude moct chodit ven, tak si uděláme hezký předvánoční týden. :)
Jinak soda stream má ségra, dělala mi z toho pití a bylo dobré, jen na mě moc ledové. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
19.12.11 10:24

Ahoj holky, tak je tu poslední necelý týden a rozsvítí se všude stromečky :D Na mě přišla vánoční :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
19.12.11 11:46
VercaN píše:
Ahoj holky, tak je tu poslední necelý týden a rozsvítí se všude stromečky :D Na mě přišla vánoční :oops:

To ti závidím, u mě pořád nic. Jak není sníh, tak je to takové divné. :(
Tak přeji všem krásný den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.11 12:34

Ahoj holky
Barah tak to nejsi sama na mě ta Vánoční euforie taky ještě nepřišla.Sníh je,purpura vonní,koledy jsem si pustila už včera ale ta Vánoční nálada pořád nikde. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.12.11 13:22

Ahojky holky, u mě ta vánoční nálada taky nějak není a nebude, protože Davídek opět marodí :( :( má na koleni a ne ruce takový pupínky nalitý hnisem a zapálený, tak jsme byli ráno u doktorky a je to infekční tak je doma. Můžeme to chytit i my, tak nevím kdy bude ta pravá vánoční nálada :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.11 13:26

Ahojky,já vánočí náladu začínám mí…pomalu ale jistě.Konečně jsem našla na půdě ozdoby.
Sarynama Davídkal je mi moc líto…chudáček,snad to bude brzo dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.11 13:32
sarynama píše:
Ahojky holky, u mě ta vánoční nálada taky nějak není a nebude, protože Davídek opět marodí :( :( má na koleni a ne ruce takový pupínky nalitý hnisem a zapálený, tak jsme byli ráno u doktorky a je to infekční tak je doma. Můžeme to chytit i my, tak nevím kdy bude ta pravá vánoční nálada :roll: :roll:

tak to je mi líto,přeji brzké uzdravení.A já se zrovna chtěla zeptat co ve škole,jak to ted mají před Vánocemi.
Gabča se ještě dnes a zítra učí,pak mají tvořivý den a ve čtvrtek besídku a odpoledne má druhou hasičskou.Jen že Nikolka už zase rýmuje tak doufám že s toho nebude nic víc aby jsme mohli jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.12.11 13:42

VERU

VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Ahojky holky, u mě ta vánoční nálada taky nějak není a nebude, protože Davídek opět marodí :( :( má na koleni a ne ruce takový pupínky nalitý hnisem a zapálený, tak jsme byli ráno u doktorky a je to infekční tak je doma. Můžeme to chytit i my, tak nevím kdy bude ta pravá vánoční nálada :roll: :roll:

byli jsme pro úkoly a dostal jich zase dost :roll: taky se pořád učí,učitelka říkala že se budou učit až do čtvrtka, v písance má napsat 4 stránky a pořád prosvičovat diktáty, ve čtení těd začali Y a to už se zlepšil a matiku zvládá dobře to má 1* a tam zatím počítají do 6 a začnou do 7.....Aco Gábinka?

tak to je mi líto,přeji brzké uzdravení.A já se zrovna chtěla zeptat co ve škole,jak to ted mají před Vánocemi.
Gabča se ještě dnes a zítra učí,pak mají tvořivý den a ve čtvrtek besídku a odpoledne má druhou hasičskou.Jen že Nikolka už zase rýmuje tak doufám že s toho nebude nic víc aby jsme mohli jít.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.11 13:57
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:

byli jsme pro úkoly a dostal jich zase dost :roll: taky se pořád učí,učitelka říkala že se budou učit až do čtvrtka, v písance má napsat 4 stránky a pořád prosvičovat diktáty, ve čtení těd začali Y a to už se zlepšil a matiku zvládá dobře to má 1* a tam zatím počítají do 6 a začnou do 7.....Aco Gábinka?

Gabča se ještě dnes a zítra učí,pak mají tvořivý den a ve čtvrtek besídku a odpoledne má druhou hasičskou.Jen že Nikolka už zase rýmuje tak doufám že s toho nebude nic víc aby jsme mohli jít.

Když Gábinka marodí tak taky dostane hromadu úkolů že máme co dělat aby to stihla udělat.¨
Jinak učení zatím bez problémů.Baví jí čtení,pořád u toho sedí.Příští rok mají pasování čtenářů,tak jí to docela motivuje.
V matematice počítají už do 9.Ve čtení a psaní už jsou u písmene D.
Minule dostala 1- z diktátu,byla s toho celá špatná,tak ted to pořád trénuje. :)
horší sou ty rána,to se jí nechce vstávat.Je protivná,nadává že do školy chce chodit až se vyspí.A to večer chodí spát v 8 a stejně jí to nestačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.12.11 14:05

Tak to je šikulka…To jedou teda rychle…a učí se taky hned tiskace a psace??? Kamarádky malá se zatím učí jen psace a tiskace se budou učit až se nauší celou abecedu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.11 14:33
sarynama píše:
Tak to je šikulka…To jedou teda rychle…a učí se taky hned tiskace a psace??? Kamarádky malá se zatím učí jen psace a tiskace se budou učit až se nauší celou abecedu..

díky.
jj,taky se učí oboje na jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.11 21:31

tak mě tak napadlo,co budou mít u Vás ty nejmenší jako štědrovečerní večeři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.12.11 23:00

Veru taky jsem nad tím přemýšlela, ale lucinka zbaští úplně všechno, takže bude mít salát a řízek akorát jí ho udělám přírodně a salát jí udělam bez majolky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.12.11 23:02

Jo dneska jsme měli k obědu čočku, dala jsem jí i Lucince a jak jí chutnala :lol: :lol: jen jsem se bála aby jí nebolelo bříško, ale nic tak jsem byla ráda, doktorka říkala že už luštěniny může.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny