Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
u nás je tak ošklivé počasí,fučí vítr,padá sníh z deštěm.No,hnus..
nemáte někdo recept na nějaké marcipánové cukroví?Onehdy jsem dělala marcipánoví dort a docela dost mi ho tu zbylo.Tak přemýšlím co z něj udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, u nás Maruška jí marcipán horozně ráda. Kamarádka jí z toho udělá různá zvířátka a tak a ona dlabe.:D
Jinka u dr mě potěšili, je to zánět bakteriálního původu, takže mažeme jen mastí, sice dát mu jí tam, to je boj, ale do tří dnů to má zmizet.
A já už odhlásila Marušku na příští týden ze školky, protože jsem se bála, že Kuba nebude moct chodit ven, tak si uděláme hezký předvánoční týden. ![]()
Jinak soda stream má ségra, dělala mi z toho pití a bylo dobré, jen na mě moc ledové. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak je tu poslední necelý týden a rozsvítí se všude stromečky
Na mě přišla vánoční ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
Ahoj holky, tak je tu poslední necelý týden a rozsvítí se všude stromečkyNa mě přišla vánoční
To ti závidím, u mě pořád nic. Jak není sníh, tak je to takové divné. ![]()
Tak přeji všem krásný den. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
Barah tak to nejsi sama na mě ta Vánoční euforie taky ještě nepřišla.Sníh je,purpura vonní,koledy jsem si pustila už včera ale ta Vánoční nálada pořád nikde.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, u mě ta vánoční nálada taky nějak není a nebude, protože Davídek opět marodí
má na koleni a ne ruce takový pupínky nalitý hnisem a zapálený, tak jsme byli ráno u doktorky a je to infekční tak je doma. Můžeme to chytit i my, tak nevím kdy bude ta pravá vánoční nálada
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,já vánočí náladu začínám mí…pomalu ale jistě.Konečně jsem našla na půdě ozdoby.
Sarynama Davídkal je mi moc líto…chudáček,snad to bude brzo dobré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Ahojky holky, u mě ta vánoční nálada taky nějak není a nebude, protože Davídek opět marodí![]()
má na koleni a ne ruce takový pupínky nalitý hnisem a zapálený, tak jsme byli ráno u doktorky a je to infekční tak je doma. Můžeme to chytit i my, tak nevím kdy bude ta pravá vánoční nálada
![]()
tak to je mi líto,přeji brzké uzdravení.A já se zrovna chtěla zeptat co ve škole,jak to ted mají před Vánocemi.
Gabča se ještě dnes a zítra učí,pak mají tvořivý den a ve čtvrtek besídku a odpoledne má druhou hasičskou.Jen že Nikolka už zase rýmuje tak doufám že s toho nebude nic víc aby jsme mohli jít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VERU
VeronikaJanou píše:sarynama píše:
Ahojky holky, u mě ta vánoční nálada taky nějak není a nebude, protože Davídek opět marodí![]()
![]()
byli jsme pro úkoly a dostal jich zase dost
tak to je mi líto,přeji brzké uzdravení.A já se zrovna chtěla zeptat co ve škole,jak to ted mají před Vánocemi.taky se pořád učí,učitelka říkala že se budou učit až do čtvrtka, v písance má napsat 4 stránky a pořád prosvičovat diktáty, ve čtení těd začali Y a to už se zlepšil a matiku zvládá dobře to má 1* a tam zatím počítají do 6 a začnou do 7.....Aco Gábinka?
Gabča se ještě dnes a zítra učí,pak mají tvořivý den a ve čtvrtek besídku a odpoledne má druhou hasičskou.Jen že Nikolka už zase rýmuje tak doufám že s toho nebude nic víc aby jsme mohli jít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:sarynama píše:
![]()
byli jsme pro úkoly a dostal jich zase dost
tak to je mi líto,přeji brzké uzdravení.A já se zrovna chtěla zeptat co ve škole,jak to ted mají před Vánocemi.taky se pořád učí,učitelka říkala že se budou učit až do čtvrtka, v písance má napsat 4 stránky a pořád prosvičovat diktáty, ve čtení těd začali Y a to už se zlepšil a matiku zvládá dobře to má 1* a tam zatím počítají do 6 a začnou do 7.....Aco Gábinka?
Když Gábinka marodí tak taky dostane hromadu úkolů že máme co dělat aby to stihla udělat.¨
Jinak učení zatím bez problémů.Baví jí čtení,pořád u toho sedí.Příští rok mají pasování čtenářů,tak jí to docela motivuje.
V matematice počítají už do 9.Ve čtení a psaní už jsou u písmene D.
Minule dostala 1- z diktátu,byla s toho celá špatná,tak ted to pořád trénuje. ![]()
horší sou ty rána,to se jí nechce vstávat.Je protivná,nadává že do školy chce chodit až se vyspí.A to večer chodí spát v 8 a stejně jí to nestačí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je šikulka…To jedou teda rychle…a učí se taky hned tiskace a psace??? Kamarádky malá se zatím učí jen psace a tiskace se budou učit až se nauší celou abecedu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Tak to je šikulka…To jedou teda rychle…a učí se taky hned tiskace a psace??? Kamarádky malá se zatím učí jen psace a tiskace se budou učit až se nauší celou abecedu..
díky.
jj,taky se učí oboje na jednou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak mě tak napadlo,co budou mít u Vás ty nejmenší jako štědrovečerní večeři?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru taky jsem nad tím přemýšlela, ale lucinka zbaští úplně všechno, takže bude mít salát a řízek akorát jí ho udělám přírodně a salát jí udělam bez majolky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo dneska jsme měli k obědu čočku, dala jsem jí i Lucince a jak jí chutnala
jen jsem se bála aby jí nebolelo bříško, ale nic tak jsem byla ráda, doktorka říkala že už luštěniny může.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Možné těhotenství - příznaky
- 5.5.26 20:14
- lucynka25
- 5
Nejlepší sexuální zážitek
- 5.5.26 20:05
- My Melody
- 4
Proč nám každý rok zbývá 0,5 h dovolené?
- 5.5.26 19:23
- JPMB
- 1
Razantní advokát v Praze
- 5.5.26 19:04
- Anonymní
- 1
Mastitida a piercing v bradavce
- 5.5.26 18:56
- zanzi775
- 1
Pohlavi kluk ci holka
- 5.5.26 19:15
- Dahlia0409
- 4
Otec a zájem o dítě
- 5.5.26 20:03
- izabe
- 13
Pětiletý syn si nenechá opravit kazy, je...
- 5.5.26 20:08
- petulka23
- 14
Pocit na zvracení, když mluvím souvisle...
- 5.5.26 17:44
- Silverine247
- 3
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- 5.5.26 20:12
- Anonymní
- 90
Nové příspěvky
Otec a zájem o dítě
- 5.5.26 20:17
- Šmoulice
- 16
Pětiletý syn si nenechá opravit kazy, je...
- 5.5.26 20:17
- lucynka25
- 15
52týdenní výzva - šetření
- 5.5.26 20:16
- Najmonova2626
- 911
Pohlavi kluk ci holka
- 5.5.26 20:16
- lucynka25
- 5
Možné těhotenství - příznaky
- 5.5.26 20:14
- lucynka25
- 5
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- Anonymní
- 90
Milenky sem nová diskuze
- Venetia
- 102794
Rodiče maturantů, jste nervózní, aby to...
- 5.5.26 20:10
- Kasandra159
- 23
Doplatek alimentů - voják
- 5.5.26 20:09
- Keyllah
- 528
Nejlepší sexuální zážitek
- 5.5.26 20:05
- My Melody
- 4