Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
31.12.11 18:06

Holky taky krásný a hlavně zdravý a šťastný nový rok

Maminu budou pouštět nějak příští týden :-))) :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
31.12.11 22:04

Pěkný večer holky :D tak jak slavíte??? My jsme si s manželem otevřeli šampáńo a Davídek chce vydržet až do půl noci tak jsem zvědavá, už má očíčka malinkatý :D Jinak je tady zatím klid žádný rachejtle nelítají tak jen doufám že to potom Lucinku nevzbudí :oops: :oops: Jinak vám přeju krásný nový rok a hlavně hodně zdraví a štěstí a dětičky ať vám dělají samou radost :hug: :andel: :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.1.12 20:54

Ahojk, nám to tu šílené od tři bombardilo :-( Daníka jsme udyndali až ve čtvrt na jedenáct v kočárku na chodbě, jinak to nešlo. měli jsme tu kamarády, tak bylo veselo a fakt jsme si to užili. Na půlnoc se Daník nevzbudil..... Spát jsme šli chvilku před půl šestou a Daník akorát vstával .-))) takže jsem si to protáha .-) Uvařila svíčkovou a taťku jsme budili ve čtvrt na 12:-) já si pak lehla na dvě a půl ho´dky s Daníkem. jo jako za mlada :-úúú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.1.12 09:20

Ahojky holky!
Tak sem usím pochlubit, že Kubovi jde už přetáhnout pindík! :D Mazali jsem to a za týden už to jde. Měl zúženou předkožku a já se už bála obřízky. :,(
Jinak Maruška Silvestra prospala a Kuba se vzbudil a koukal s tátou z okna a pak nechtěl usnout, ale jinak dobrý. Až na to, že jak nejsem s manželem zvyklí takto pozdě chodit spát, tak nás ráno bolela hlava a vypadali jsem jak po opici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.12 21:35

Ahojky a přeji hezký večer

Tak u nás proběhl Sylvestr úplně jinak než jsme předpokládaly.Návštěva se zdržela až do rána.Měli sebou i dvě holčičky tak bylo veselo.Já šla spát až v půl druhé ráno.Už od večera to tu byla samá rachejtle a dělobuch,Nikolka mi usnula až v půl jedný,pořád plakala,zacpávala si uši a schovávala pod deku.

Včera mi začali obě průjmovat,dnes jsem je vzala k doktorce,udělala výtěry,výsledky budou až ve čtvrtek do té doby jsou zatím o dietě a probiotykách.Jen tedy nevím co dát Nikolce k jídlu už takhle jí málo,a jen něco a ted ještě dieta. :nevim:
Ale kupodivu Gábinka může do školy,tedy pokud jí to nebude hnát na záchod každou chvíli.Stejně půjde zítra,ve středu jdeme k zubaři,ve čtvrtek k dětský a pak se uvidí.
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.1.12 20:38

Tak ať je to brzy v pořádku, Veru.
My už zase naběhli do starých kolejí, jen to vstávání nám dělá větší potíže. Marušku musím z postele ke stolu skoro nosit a Kuba se vzbudí skrz budík, ale po obědě spí hned a o to vstává dřív. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
4.1.12 14:32

Ahojky
Baru už jste zkoušeli přetahovat,jo? my ještě neee… Mě dr řekla, že do tří let si pindíka nemám všímat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.1.12 15:16

Kristý nám se na pindíka doktorka ani nepodívala a to je malýmu 6,5 :nevim: ale na netu jsem se dočetla, že se to přetahovat nemusí, ze mu můžeš i nák uškodit a má se to nechat, takže jsem to pomalu začala zkoušet, jak říkáš, až asi ve třech a půl a uplně pořádně mu to šlo až skoro v šesti…známá šla s malým ve třech na URL že mu to nejde a doktor mu to drasticky přetáhl že malej tak plakal bolestí a ještě týden měl pindíky zarudlýho chudáček :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
4.1.12 16:12

My si ho do roka nevšímali a pak nám dr říkala, že nenásilně, kam to jde stáhnout (nešlo mu to nikam), umýt takový ten mázek, co pomáhá to posouvat a dál nic. Teď v 18měsících se na to koukla a říkala, že má zúženou předkožku, tak nám dala tu mast a měli jsme mazat, to pomohlo. Má tam tedy ještě chytlý kousek kůže, ale to se prý uvolní samo. Tady do dr řeší už v 18měsících :nevim: známá dokonce stahuje od miminka. :nevim: Já bych si ho taky raději nevšímala, vždycky se bojím, že mu ublížím (taky musel mazat manžel), ale když ti ti řekne dr, tak neposlechni jí. :( Kamarádky syn má 4 a půl a nejde mu to, mast mu nepomohla, tak chodí na url a tam jí řekli, že je vidět kousek, tak co by chtěla. :) J8 se v tom nevyznám, vím jen jedno, že kdyby to Kubovi nešlo a dr ho třeba už teď posílala na obřízku, tak to odmítnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
4.1.12 19:00

Tak to jsem z toho jelen… teď jsem tak jako opatrně a nejde nic.. jen dírka na čůrání, tak nevím nooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.1.12 19:31

holky švagrová ma dva kluky a u obou to bylo skoro stejný, taky jim pindíka nepřetahovala když byli malí, a u jednoho se to pdařiloúplně přetáhnout až když mu bylo 7, tak jsem proto taky nepospíchala.......pokud ho pindík nebolí a nemá ho zarudlýho a čůrá normálně, tak bych to zatím moc neřešila, potom když to děláš trochu silou můžeš mu i uškodit a muže tam mít drobné jizvičky......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
4.1.12 20:28

Jj, to jsem taky četla, že nepřetahovat nasilím (ale když se ti děcko hýbe, tak to můžeš udělat i omylem), proto jsem to dělali jen malinko a nic mu taky nevykouklo, jen se mu ta kůžička naštosovala a byla z toho taková, já říkala, kytička :mrgreen: . Třeba ségra to měla přetahovat, Tomáškovi to šlo, ale trochu kůžičky tam bylo přilepené a ve 3letech mu to hned doktorka obkroužila nějakou jehlou nebo co, aby to šlo.
Co doktor to jiný názor, bohužel. :roll:
Kristý, když ti dr říká, nevšímat si toho, tak si nevšímej, já si myslím, že to je dobrý názor. Já, kdyby to po té masti nešlo, tak ten názor taky zastávám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.1.12 20:41

Holky slyšely jste o tom učiteli co měl mít pohlavní styk se svou žečkou???? Učí ve škole kam jsem chodila já a je o rok mladší a znám ho, je to šílený co......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.1.12 07:47
sarynama píše:
Holky slyšely jste o tom učiteli co měl mít pohlavní styk se svou žečkou???? Učí ve škole kam jsem chodila já a je o rok mladší a znám ho, je to šílený co......

Je to šílený a ještě šílenější, když někoho takto znáš. Třeba já znám toho chlapa, co chtěl prodat do medií ty fotky Muka apod z márnice. Bydlel vedle nás a mamka mi vždy říkala: S Másílkem se ani nebav! Vykrádal sklepy a byl to hrozný grázl, zůstalo mu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
5.1.12 08:05

Je to šílený :( tuten Vladimír je takovej nenápadnej, zrovna si postavil barák a kousek od něj stavý můj brácha a s jeho sestřenicí jsem chodila do školy.....Je to hrozná ostuda, ted udělal hrozný jméno Borský škole, přitom jsem tam chtěla dát Davídka, je to supr škola, ale my bydlíme ted 5km od Boru a školu tady máme.........Ona ta holka ho prý hodně uháněla až ho uhnala, tak si to měla nechat pro sebe a né se stím vytahovat kamarádkám......ona teda vyypadá tak na 16, dneska holky hochí tak výstředně oblíkaný a zmalovaný, my když jsme chodily do školy jsme nemohly mít ani namalakovaný nehty natož byt zmalovaný jako plakát......Ale taková je už doba :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny