Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.2.12 08:29
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
teda Vru to je hrozný že tě nevemou do busu, to je síla teda, tak musíš platit taxíka jo :oops: :cert:
to se máte,mi máme jarní prázdniny až koncem února.A co Davídek ve škole,jak mu to jde?Gábinka se zhoršila ve psaní.Hlavně diktáty,ale nemá tam chyby jen ten vzhled písma je šílený.Ona mi říká že učitelka rychle diktuje a jak pospíchá tak to načmárá.
Veru Davídek dostal na vysvědčení z češtiny dvojku, hodně marodil a problémy mu dělají diktáty ale u n ás ve škole lítají pětky jak na běžícím pásu, davidek teda žádnou nemá, ale je to fakt přísný a já sii myslela že jsou v první třídě jen jedničky :,(

jj,u nás ve škole je to taky uplně normální prvnáčky známkovat pětkou.I když já si myslím že by neměli být tak přísný,aby ti dětičky brzy neměli vůči škole averzi :nevim: :nevim: naštěstí Gábinka marodí málo kdy,tak to zatím stíhá.Ale vždycky když už je nemocná tak jí naloží tolika úkolů,že pak aby se opravdu i doma učila ty 4hod denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 08:31

Holky,nám neteče voda :cert: :cert:
Včera auto,dneska voda,co mě čeká zítra :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 08:34

VeronikaJanou teda to ti ten týden začíná pěkně,každej den něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 08:41
Zlata Kindlova píše: VeronikaJanou teda to ti ten týden začíná pěkně,každej den něco.

No to mi povídej,půjdu zjistit k sousedům jestli jim taky neteče ta voda,nebo jestli je to jen u nás :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
7.2.12 11:54

Přeji pěkný den dámy :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 12:01

tobě také… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.12 11:52

Ahoj holky
to je počasí,co? u nás je hotová sněhová kalamita.Už jsem myslela že ani do školy nedojedeme.
Na mě vlezla nějaká chřipka,či co,tak mě bolí v krku a Nikča ta už má taky pěknou rýmu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
15.2.12 19:49

Ahoj holky! :mavam:
Já dnes tahala sáňky s oběma dětma a jsem z toho mrtvá a ještě k tomu poslouchat Marušky řeči typu: To tam budeme až večer, ne? :mrgreen:
Jinak mám Marušku celý únor doma, aby se jí zberchala imunita a nebyla zase ob týden nemocná, teď měla dvě angíny za sebou a zánět průdušek. :roll:
Ale kamarádka mi poradila lázně, tak to teď zařizujeme. Její dceři, taky astmatičce, pomohly, tak uvidíme my. Budeme tam celý měsíc, na jednu stranu se těším, na druhou bojím. :lol: Kubu beru samozřejmě s sebou a příští rok tam možná pojede taky jako klient, protože to u něho vypadá na astma jako u Marušky.
Ale aspoň mi svitla naděje, že budeme zdraví, nebo nemocní jako obyč. děti.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.12 08:36
barah píše:
Ahoj holky! :mavam:
Já dnes tahala sáňky s oběma dětma a jsem z toho mrtvá a ještě k tomu poslouchat Marušky řeči typu: To tam budeme až večer, ne? :mrgreen:
Jinak mám Marušku celý únor doma, aby se jí zberchala imunita a nebyla zase ob týden nemocná, teď měla dvě angíny za sebou a zánět průdušek. :roll:
Ale kamarádka mi poradila lázně, tak to teď zařizujeme. Její dceři, taky astmatičce, pomohly, tak uvidíme my. Budeme tam celý měsíc, na jednu stranu se těším, na druhou bojím. :lol: Kubu beru samozřejmě s sebou a příští rok tam možná pojede taky jako klient, protože to u něho vypadá na astma jako u Marušky.
Ale aspoň mi svitla naděje, že budeme zdraví, nebo nemocní jako obyč. děti.:)

ty lázně by mě celkem zajímali,kde jsou?a bude vám na to přispívat pojištovna?
Já jsem na tom z Nikolkou obdobně,taky pořád nemocná :( tak že jestli je aspon něco co by jí to ulehčilo,tak sem s tím.
Mi jdeme zítra na to oční,tak jsem zvědavá co nám tam řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.2.12 22:05

Veru, my jedeme do Luhačovic. Ještě jsme měli na výběr Jeseník, tam byla ta kamarádka, ale když jsem na obě psala email, ani se mi neozvali a je tam prý těžší terén pro kočárek apod, tak jsme se rozhodli pro ty Luhačovice, jsou více ve městě, takže je to pro mě ideální, když mi třeba dojdou plenky apod. :mrgreen:
Jinak možná jsou i u vás nějaké lázně, tyhle jsou nám nejblíž, tak nevím, jestli vím o všech. Zaměřují se na děti s astmatem, alergiemi, častými nemocemi dýchacích cest apod. Když jsem volala primářce, jestli mi povolí mít s sebou Kubu, tak říkala, že jsou zaměřeni na děti od 2 let, ale když pojišťovna pošle mladší, tak to taky zvládnou. Ale nevím, jaká pojišťovna posílá mladší, protože mi dr říkala, že má nárok jen Maruška, takže to platí por děti od 3 let. A polišťovna přispívá, zaplatí za nás ubytování a stranu a my zaplatíme jen poplatek 100Kč (jako v nemocnici), vychází to na 5600Kč a za Kubu budeme platit batolecí stravu a ubytování (160Kč na den), ale ta kamarádka, co byla v Jeseníkách měla taky syna u sebe (léčila se dcera) a ta mu stravu nezaplatila, protože měli prý jídla dost. Ale já jsem to nějak nechtěla pytvat a tak to zaplatíme a když tam pojedeme třeba příště, tak už budu vědět víc.
Jinak návrh na léčbu nám dala alergoložka a teď to je u naší dr, co vyplní žádost, asi tam napíše jak často je nemocná apod, pak zase poběžíme na alergologii pro razítko a pak to půjde do pojišťvony a tam to budou „zkoumat“, jestli máme opravdu nárok (alergoložka říkala, že se jí nestalo, že by jí něco zamítli), to bude trvat 4 týdny a když to schválí, tak si vybereme termín. Je ale lepší si termín vybrat dřív a říct do dětské, aby pak napsala správné datum, protože od toho data tě pošlou max do 6 měsíců. Takže my máme vyjednané 23. srpna. Měli to už celkem dost plné, sice nám nabízeli termínů více, ale bylo by to na pokoji bez přůslušenství a nedovedu si představit, že bych pokaždé, když budu potřebovat na záchod, se zavírala do kabinky i s dětma. :mrgreen: takže sice zamešká začátek školky, ale když je naděje, že do ní bude chodit v kuse déle než teď, tak to hold objetujeme.
Ale zkus se zeptat své dr, ona ti to sice sama nenavrhne, ale určitě ti poradí. Já si říkala, proč mi to sama neřekla??? A když jsem se jí zeptala, zda by na to Maruška měla nárok, řekla, proč by nárok neměla??? Takže kdybych se to nedozvěděla sama, tak mi to ani nikdo z doktorů neporadí. :?
Jinak mi sousedka, co má syna astmatika a dcera má lupenku a jsou proto často nemocní, říkala, že je dobrá též solná jeskyně a je pravda, že v těch lázních to je jedna z léčebných procedur, co tam ty děti podstupují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.12 08:07

Mě by ty lázně nikdy nenapadli.A divím se proč ty doktoři to nenavrhnout,když by byla i sebe menší šance že to pomůže :nevim:
Schválně se na to zeptam doktorky až tam půjdu.
O žádných lázních tady kolem nevím.
I ta cena je přijatelná,když to doplatí pojištovna.
Do té solné jeskyně se s Nikolkou chystám už dlouho,ale pořád jsem se tam nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.12 08:15

Kristý,co Daneček a nová postel?nevylézá ti v noci a usíná ta sám?
já jen že chceme taky už Nikolce pořídit postel,ale nevím jak s tím usínáním,jak jí z nám tak by stokrát vylezla než by usnula. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
24.2.12 19:04
VeronikaJanou píše:
Kristý,co Daneček a nová postel?nevylézá ti v noci a usíná ta sám?
já jen že chceme taky už Nikolce pořídit postel,ale nevím jak s tím usínáním,jak jí z nám tak by stokrát vylezla než by usnula. :mrgreen: :mrgreen:

Veru - Tak usínáme v pohodě.. Občas příjde, jak dopije mlíčko nebo to prostě zkouší, ale stačí bubu a je v pohodě.. V noci za náma codí… Ale te´d jsme přišli na to, jak jsme odplenkovaní, že chodí, že se mu chce čůrat, takže musíme dávat v noci na čurku.. I odpo spaní v pohodě a už spíme i bez plenky - teda dneska poprvé a ucho a sucho… prostě plenky adieeee :-) Tak mám radost, že jsme to stihli takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
24.2.12 19:38

Se mi to tu smazolo :-((

Ahojky holky…

Jinak ještě vtipno :-))) Daník spí na zemi na matraci, protože ta postel je zvýšená a na to je ještě prostě prcek :-) Nicméně je hrozný cestovatel…Takže se občas stane, že spí v „supermarketu“ :-) odkulí se až na koberec na obrázek obchodu :-))) sranda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.2.12 20:04

Tedy, Kristý, tak to už je velký kluk. :potlesk:
Mně to teď v poslední době přijde nějak líto, že už to nějak utíká a už i ten Kuba není miminko. :( Holky a jdete některá už letos k zápisu do mš, aby ve 3 letech vám děcka vzali? My jsme tedy doma do 4 let, tak my máme ještě čas, ale jak to kolem mě řeší, tak mi je už teď z toho ouzko. Marušku jsem do školky dávali, protože chtěla, ale nemusela, ale Kuba bude muset a já to asi nepřežiju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny