Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.5.12 17:34

Ahoj holky
tedy vy si užíváte :) Přeji Vám a hlavně dětičkám at už je lépe.U nás toho moc není až na to že manžel bude od června bez práce,u nich to jeho pracoviště končí :zed: je to na hlavu,protože podle pracovní smlouvy nemá nárok na odstupné.Tak tedy nevím jak to všechno zvládneme. Když už jste u toho orl mi tam byli minulý týden 3×.Gábinku ve škole při pracovkách píchla holčina do ucha špejlí.Hned jsem lítli k doktorce,naštěstí bubínek byl v pořádku ale měla tam špunt a jak jí tam píchla tak jí ho narvala až na bubínek a strašně jí to bolelo.Vůbec nešel ven,vyplachovali jí to,odsávali,štourali 3 dny než se to dostalo ven.Příští týden odjíždí na školu v přírodě.Jinak Nikča je zdravá a od červa jí začnou očkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
11.5.12 19:00

ahojky holky,tak to je,Veru,dobře,že je Nikolka zdravá. S tím uchem to zní fakt strašně,muselo to bolet jak čert. My byli včera na besidce ke dní matek. Takže super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.12 19:45

ahoj holky my jsme zatim zdraví..včera jsem byla se Štěpánkem u holiče a ostřihala ho na krátko…má mamka to nemohla rozdýchat když jsme od tam přijeli…Ale je už videt nakoho je podobný …jinak za 14dní valím na měsíc ke tchyni spravujem u ních barak teda vršek jelokož se kním budem o prázdninách stěhovat..tak budu vybírat kuchyn a koupelku..atd…no a pak jak to bude hotové tak se tam přestěhujem… :) :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
12.5.12 10:38

my včera dali taky kubu ostříhat. Ani jsme to neplánovali,ale šel tím směrem,tak jsme si řekli,že to zkusíme. A držel krásne,paní mu tam stříhala vlásky precizně,jsem myslela,že budeme radí,když mu to aspoň nějak zkrátí.:oD ale říkaly nám ty holičky,že to je ten prvotní šok,že příště už tak hodný nebude.:oD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.12 11:35

no malej ten řval :) že jsem ho měla na klině a jak byl unavenej z dna tak už nevěděl co má dělat jesli řvát nebo zívat…ale jo je ted jinej klučina…vzala to strojkem tak má kratulinké vlasky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.5.12 15:46

Ahojky holky..... :-)
My jsme Danečka stríhali po druhé. Po prvé v pohodičce a te´d po druhé síla!! to bylo kroucení a křiku… museli jsme opravovat, tak mu z toho vznikl takový pěkný hříbeček .-)))) By mě zajímalo, jak by to bylo u kadeřnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.5.12 19:25

JO a krásný den maminek holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.6.12 23:27

Tak jak to jde děvčátka??, Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.12 06:50

Ahojky jde to dobře, o víkendu jsme měli velikou slávu, Markétka slavila 2 roky takže jsme jeli v pátek do Liberce do ZOO, a v sobotu jsme měli mega oslavu, ale mužu říct že jsem teda jako fakt byla v neděli ulně vyřízená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
18.6.12 13:07

Tak ještě přejem všechno nejlepší :-))
No to se ani nedivím, že jsi úplně vyřízená, já ted nějak taky pořád.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.12 13:09

Děkuji, no jo strašně to utíká…dělala jsem chlebíčky, jednohubky, grilovlo se a já se za celý víkend nezastavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
18.6.12 13:18

My je to masakr, jak strašně to letí.. my to áme bohužel tak ještě v zimojaru, tak nějaký takovýhle pěkný oslavy nemáme :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.12 06:48

No tak to je škoda, přihodím vám sem pár foteček, ta rvní je ze ZOO v Liberci to jsme udělali z Markétky gorilku, ta druhá je taky odtamtud, Ta třetí to je její dort který dostala a pak tam jsou dvě fotky se dvěma dárky, ale jinak dárku dostala mnohem víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
22.6.12 20:39

Ahoj holky!
Po delší době zdravím. :mavam:
Tak my máme taky oslavené 2 roky. :srdce:
Jinak teď Marušce doznívají neštovice, přesně minulý pátek jí začaly, ale to měla jeden pupínek, tak jsme nevěděli, co to je a dnes nám dr řekla, že v pondělí už může do školky, že už má strupy, to jsem celkem hleděla, že to tak rychle jde, z vyprávění mamky celá ta nemoc zněla celkem děsivě, protože nás to svědilo hrozně a já to měla hodně i v krku, tak jsem ani nejedla a mohla nás prý tím válečkem natírat celé, jak moc jsem to měly. A Maruška má asi tak cca 60 pupínků a některé ji zmizely ještě před nalitím, jen zvýšená teplota, v krku jí tedy trochu bolelo, ale vůbec jí to nesvědí. :D Možná jí to nesvědí skrz to, že dostáva každý den xyzal na alergii. No, snad to tak bude probíhat i u Kuby. :pankac:
Tak se mějte všechny moc krásně, ať si dětičky užívají sluníčka a léta tak, jak mají. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.6.12 22:35

Baru- tak taky velká gratulace kubíkovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny