Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.4.12 12:29

Ahojky Pražáci a jsou tady ještě někdo než z Prahy… :D :D :D :D
Dneska jsme byli plavat a malej se fotil pod vodou ale byla jsem překvapená a trochu naštvaná že se fotili jen 1dnou…no ale jsem zvědavá jaktá fotečka bude vypadat…jinak po plavání jsme mazali k dětské doktorce na očkování a malej byl moc hodnoučkej…byl už unavenej z cesty a z plavání dostal injekci do nožky..a ted spinká v kočáře… :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.12 21:58

Ahoj holky,vítám novou maminku a jejího drobečka.Z Prahy nejsem :mrgreen: tady okres Kladno :mrgreen:
je,tak to bych tu fotku ráda viděla.
Jinak u nás vše stejné.Nikolce se opět vracejí časté horečky,vypadá to že jí lezou zoubky ale pro jistotu jsme byli u doktorky.
Jak je venku hezky tak na netu moc nejsem.Na zahradě je práce hafo :)
Tak se mějte užívejte sluníčka :mavam: :mavam:
copak plánujete na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.12 22:10

jasan jak bude fotečka tak hned dám sem …no jak je pekne tak jsme taky na zahradě a detičky si hrajou a my pracujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
20.4.12 07:34

Ahojky dámice :-)))

My plánujeme na víkend relax.. Ted jsme tři víkendy za sebou proslavili nebo tak něco v tom smyslu. Mamina jezdí na víkendu dom, tak si trochu užíváme svobody..... Tak ještě uvidíme…

Já včera byla na akcičce od městského úřadu - pro učitele, hasiče, záchranáře, policii a bylo tu super… jsme si s kolegyněma zařádily :-) Naše říďa odchází do důchodu, tak tam bylo i rozloučení s ní

Daníkova oblíbená věta posledních dnů : „kde je?“ sranda :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 09:53

Kristý fajn že si tak užíváš.
U nás jede slovo co je to? a každou věc se zeptá desetkrát :mrgreen: :mrgreen:
Nás o víkendu čeká taky práce,budeme holka předělávat pískoviště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 09:56
@VeronikaJanou píše:
Kristý fajn že si tak užíváš.
U nás jede slovo co je to? a každou věc se zeptá desetkrát :mrgreen: :mrgreen:
Nás o víkendu čeká taky práce,budeme holka předělávat pískoviště.

začínám blbnout :zed: vynechávám písmenka ale vy si je jistě domyslíte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 12:43

ahojky tak jsem byla v městě nakoupit nějaké oblečení na syna ale velikosti co jsem potřebovala tak neměli jinak je dneska krásnej den…odpo pujdem na zahradu…jinak vkladám fotečku jak se malej potopil v bazeně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
21.4.12 19:11

Veru - jj, jak jsme v tý práci, tak už je to o celkovém životě, tak se i někm dostanu, když mám hlídání :-) jsem ráda, že jsem vypadla z toho koloběhu :-))))

Jiank začínáme odbourávat dudana, tak snad se zadaří :-)))

Jinak přidám pár foteček mých výtvorů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.12 12:40

Ahojky
Kristý paráda :palec: :palec: máš šikovné ručičky.Škoda že už nepotřebujeme pleny jinak bych do těch kalhotek šla :)
Mě se na zahradě přemnožili tulipány ale na tolik že jsou snad všude ale ted když kvetou je mi líto se jich zbavovat :mrgreen:
Jak to moje dítě někdy dokáže usnout to je fakt síla.Včera opekáme buřty,sedí na židličce v ruce vídli s napíchnutým buřtem a ona usne. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.12 13:41

ahoj holky tak co jste podnikali o víkendu… :) :) my jsme v sobotu byli s dětma plavat šla i sestra skoro roční dcerkou a užili jsme si to..a dneska jsme byli jen tak na procházce jelikož to vypadalo že bude pršet a ted spinkají detičky v kočáře na dvoře… :lol: jinak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.5.12 10:57

Ahojky holky!
Vítám novou maminku. Já taky nejsem z Prahy, jsem z Hranic (na Moravě). :lol:
A my si užíváme moc, Kuba tedy sice pokašlává, skrz alergii, takže jsme objednaní už na alergologii a hrozí nám inhalátor jako Marušce, ale napřed jdu k homeopatce, ať zkusíme nejdřív to. Maruška měla jít na vyndání mandle, ale šli jsme k další orl na doporučení homeopatky, že se jí zdá, že náš orl posílá na operaci každého, mně se to bohužel taky zdá, takže ta další dr řekla, že by zatím počkala, že to je hraniční a že se to teď přes léto zklidní. Takže jsem šťastná. :) My taky s manželem na vyndání mandlí nebyli, tak jsem se pořád sama sebe ptala, proč má jít tedy Maruška? Jinak jsem s ní ještě začala chodit na soukromou logopedii a máme tedy práce až nad hlavu, musí pěkně posilnit ty svaly na jazyku, ať pořádně vyslovuje.
Jinak já taky šla na orl, protože už hodně dlouho let nemůžu pořádně dýchat, mám pořád jednu nosná dírku ucpanou a jak s tím žiju tak dlouho, přišlo mi to normální, ale manžel mi stále říkal, že to tedy nermální není a měl pravdu, tak mi udělala výter jak z nosu tak z krku, jestli to není nějaká bakterie a ještě mi našla, že na konci té přepážky mám jakýsi trn či co a na to je jen operace, ale to si tam ten trn raději nechám. :mrgreen:
Už musím jít, Kuba mi tu vyházel milion věcí.
Tak se mějte krásně! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.5.12 11:28

Baru tak nás ty mandle asi taky budou čekat. Davídek ted marodil ale má alergii ted snad na všechno tak jsme od alergoložky dostali Ventolin a týden dýchál ale že by se mu to nák hodne zlepšilo, bych neřekla, protože ho skolila viroza a nakonec i ucho, tak jsme museli na orl a tam se doktor i divil že jsme nebyli na vyšetření mandle, že prý alerologie by měla děti na to vyšetření posílat :think: tak mi rekl že má podezření že je bude mít zvětšené, protože má skoro pořád rýmu a trpí na uši a v noci chrápe, což doktor říkal že je to asi následkem nosní manle :( :( ale řekl že ještě počkáme a uvidíme, mám z toho docela strach, moc se mi ho na to dávat nechce........minulá týden jsme byli na kontrole na alergologii a dýchol Feno a potom i spirometrii a vše udýchal dobře tak se astma nepotvrdilo,,, tak aspon neco pozitivního :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.5.12 20:38

tak nám právě na orl tady dr řekl,mandle je zvětšená,chcete termín operace? Což mne teda celkem zaskočilo,tak jsem řekla,že si to musím rozmyslet. Do zprávy ani nenapsal,jak je velká. Nechala jsem to tak byt,ale jak měla další rýmu a kašlala atd,tak jsem to psychicky nevydržela a objednala jsem ji na tu operaci,čehož jsem následně litovala a řekla jsem to té dr,ke které chodíme na homeo a řekla jsem ji,že uvažuju o názoru druhého orl a ona mi to schválila. Tak jsme jeli do Lipnika,tam to dr prohlíží tedy trochu drasticky,že si na tu mandli sáhne,což se dětem nelíbí,ale naštěstí to maruska ustala. V září jdeme na kontrolu,ale doufám,že to ustojime díky těm homeo. Kolem mne mi všichni radí,ať na to nejdeme. Synovec chrápál a chrape dal i bez mandle. Kamarádky syn na tom byl v únoru a rýmy má stále,jen lehčí a lépe se mu smrka. Na zánět ucha je též dobre homeo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.12 20:43

Tak držím palečky at to dobře dopadne… :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
4.5.12 19:21

Ahojky holky, po dlouhé době nakukuju :-)) jak se máte??? Pořád zdraví,co? U nás taky je stále něco k řešení.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny