Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
25.2.12 21:08
barah píše:
Tedy, Kristý, tak to už je velký kluk. :potlesk:
Mně to teď v poslední době přijde nějak líto, že už to nějak utíká a už i ten Kuba není miminko. :( Holky a jdete některá už letos k zápisu do mš, aby ve 3 letech vám děcka vzali? My jsme tedy doma do 4 let, tak my máme ještě čas, ale jak to kolem mě řeší, tak mi je už teď z toho ouzko. Marušku jsem do školky dávali, protože chtěla, ale nemusela, ale Kuba bude muset a já to asi nepřežiju. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Nepřežiju, přežiješ :-)))

Já asi nepřežiju čtvrteční nástup do práce a odloučení od toho mýho pišišvora :-(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.2.12 23:17
Kristyna+Daník píše:
barah píše:
Tedy, Kristý, tak to už je velký kluk. :potlesk:
Mně to teď v poslední době přijde nějak líto, že už to nějak utíká a už i ten Kuba není miminko. :( Holky a jdete některá už letos k zápisu do mš, aby ve 3 letech vám děcka vzali? My jsme tedy doma do 4 let, tak my máme ještě čas, ale jak to kolem mě řeší, tak mi je už teď z toho ouzko. Marušku jsem do školky dávali, protože chtěla, ale nemusela, ale Kuba bude muset a já to asi nepřežiju. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Nepřežiju, přežiješ :-)))Já asi nepřežiju čtvrteční nástup do práce a odloučení od toho mýho pišišvora :-(((((

je to hrozný, jak to letí. :(
My budeme mít zase takovou „premiéru“ v pondělí, Maruška půjde po měsíci do školky. To zas bude vstávání na budíka. :roll: Já mám raději, když mě vzbudí Kuba sám. :mrgreen:
Kristý, tak na tebe budu myslet! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.2.12 12:22

Bru - mysli, mysli, jsem na to na všechno zvědavá, jak to všechno dáme :-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
26.2.12 23:20

Ahoj holky, tak jsme měli včera maškarní a děti si to fak užily :D :mrgreen: bylo to supr…máme na stránkách školy hlasování o nejhezčí masku,tak prosím klikněte na odkaz a dejte hlas Lucince č.11 nebo Davídkovi č.14, mooooc vám děkujeme :hug: :hug: :hug:

http://www.zsstraz.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 08:33

Dobré ráno
Kristý tak to je Daneček velký šikula :potlesk: nám se to zatím v noci nestalo aby si řekla na čůrání.Přes den je bez plenky už dlouho i odpolední spánek vydrží suchý.Už aby bylo teplo a mohla by být bez plenky i venku..
Gábince začali jarní prázdniny.
sarynama krásné fotečky,malá je kouzelná a přijde mi taková veliká na těch fotkách.
Mi byli v sobotu na karnevalu,Gábinka byla za princeznu,Nikolka na sobě kostým neměla,nějak se jí nelíbil,pořád ho tahala.

Jinak to budu muset co nejdříve vymyslet s tou postelí pro Nikču,musím nějakou koupit protože mi začala vylézat s postýlky a leze hlavou dolů,nebýt toho že si jí manžel všiml tak si pěkně namlátila :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.2.12 08:39

Ahoj Veru, to jsme na tom podobně, nám teda už Lucinka z postýlky vypadla, byla to hrozná rána, ale naštěstí se jí nic nestalo, tak jí dal manžel matraci uplně dolů tak zatím dobrý ted to snad už nepřeleze, ale budeme jí dělat pokojíček tak musíme taky koupit postel, no jsem na ní vědavá jak bude usínat, když tam nebude mít zábranu aby nevylejzala :roll: to budou zase boje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.2.12 08:41

Jinak Lucinka chtěla ten kostýmek nosit pořád, jak jsem jí ho doma zkoušela asi 14 dní před maškarním tak ho pořád chtěla musela jsem ho před ní schovat :D :D , ona je zvyklá si pořád něco oblíkat, Davídek jí vždycky do něčeho nerve a ona se nám chodí předvádět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 08:52
sarynama píše:
Ahoj Veru, to jsme na tom podobně, nám teda už Lucinka z postýlky vypadla, byla to hrozná rána, ale naštěstí se jí nic nestalo, tak jí dal manžel matraci uplně dolů tak zatím dobrý ted to snad už nepřeleze, ale budeme jí dělat pokojíček tak musíme taky koupit postel, no jsem na ní vědavá jak bude usínat, když tam nebude mít zábranu aby nevylejzala :roll: to budou zase boje :lol: :lol:

mi tu matraci máme co nejníže to jde ale ona se nějakým způsobem vytahne přes ty žbrdlinky.
Už si to živě představuji až budeme mít normální postel,to bude každých pět minut vylézat,a vždycky bude mít nějaký dobrý důvod.Jako když byla malá Gabča,ta chodila pořád až jsem jí musela zavřít dveře,to pak neměla kam jít tak šla spát :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.2.12 08:58

No bude to veselý :D :D

holkyjak jste dokázaly ty smrádata donutit na nočník??? Lucinka vůbec nechce, teda jako ona si na něj sedne už jsme i pokročili - sundá so kalhoty a plínku - ale pořád nic,,,,dřív si na něj sedla jen oblečená :roll: :oops: potvůrka malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
27.2.12 20:44

Ahojky holky!
Sarynama, krásné fotečky a dala jsem vám hlásek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.2.12 21:39
barah píše:
Ahojky holky!
Sarynama, krásné fotečky a dala jsem vám hlásek.

Baru děkujeme :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.2.12 23:11

No daník vylezl z cestovní postýlky u kamarádky.. Jak jsem se bála, že bude courat z téhle na zemi, tak celkem dobrý.. jsem ráda, že už je takový dospělák :-))

Jinak s tím čůrání, Daník si sám jako neřekne, ale dojde si sám, ted trénujeme oblečení, tak dojde k nočníku a zvedne si triko a čeká, sám se neslíkne.. nějak se mu prostě mluvit nechce no :-((((

Sary - a jinak s tím nočníkem, musí dozrát. my ze dne na den. a fakt že jo. Jinak viděl nočník a řval jak tur. až jednou a od druhého dne chodil sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
29.2.12 20:06

To Kuba, když vidí nočník, tak by na něj hned lezl. :mrgreen: Vidí to u Marušky.
Jinak nám, Kristý, taky nechce moc mluvit, on ukazuje a my se domluvíme, pochopíme vše. :lol: Teď mu ale začalo vztekací období, on to taky vidí u Marušky, že když není po jejím, tak se vzteká jak čert a on začíná dělat totéž. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
29.2.12 23:04

Baru tak to je jako u nás, lucinka má taky svůj vzor v Davídkovi a je jako opička :mrgreen: a užmá pěknou vyřídilku, ona teda mluví krásně řekne úplně všechno a už se umí i hádat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
5.3.12 16:01

Ahojky holky, tak u nás řádí střevní viroza, Davídek byl od středy doma a dnes už šel do školy a ted to chytla Lucinka, má průjem a začala i zvracet, už jsem uplně vyřízená, v noci ani pořádně nemůžu spát, mám strach aby nezačala zvracet nevdechla to, tak jsem pořád ve střehu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny