Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
5.1.12 08:08
barah píše:
sarynama píše:
Holky slyšely jste o tom učiteli co měl mít pohlavní styk se svou žečkou???? Učí ve škole kam jsem chodila já a je o rok mladší a znám ho, je to šílený co......
Je to šílený a ještě šílenější, když někoho takto znáš. Třeba já znám toho chlapa, co chtěl prodat do medií ty fotky Muka apod z márnice. Bydlel vedle nás a mamka mi vždy říkala: S Másílkem se ani nebav! Vykrádal sklepy a byl to hrozný grázl, zůstalo mu to…

JJ Baru to jsem taky četla, to bylo hrozný a kde k těm fotkám přišel??Některý lidi jsou fakt hyeny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.1.12 08:25

TO nevím, kde k nim přišel, on zná takový pochybný lidi, protože byl už i ve vězení a třeba si řekli, že chlapovi na vozíčku dají media víc peněz. :nevim:
A ten učitel je ženatý? Já tedy články nečetla celé, zprávy nevidíme, protože Maruška okupuje v tu dobu tv s Animáčkem, tak toho moc nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.1.12 08:28

Taky u vás tak fučí? Manžel musel Marušku do školky odvést, protože nevím, jak bychom došli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
5.1.12 08:32

Je ženatý a má dítě, ale slyšela jsem že se má rozvádět, že v tom baráku bude sám, on je to pidi baráček, a právě se říkalo že má nákou jinou, no jestli se povídalo už o tý holčině to nevím.......ve škole učil 7 let a kandidoval i za ODS…do týhle doby uplně bezproblémovej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
5.1.12 08:34

U nás teda taky děsně fičí, i v noci mě to vzbudilo a ještě k tomu prší, manžel taky vezl Davídka do školy autem, to je faakt šílený počasí, to ani nepůjdu s Lucinkou ven, místo aby byl sníh tak je tam takovej tajfun :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.1.12 17:51

Tak co, holky, už jste odstrojily stromeček? My až zítra, už se celkem těším, až odsud zmizí, je celkem velký. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.1.12 21:01

Ahoj, tak já ho odstrojila dneska když šla Lucinka po obědě spát, a jsem teda fakt ráda že už je všechno ve sklepě, a to je zase najednou místa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
7.1.12 12:10

My před Vánocemi hledaly cd ss koledama, samozřejmě že nenašli, tak jsem si je pouštěli z pc a co jsem předevčírem nenašli? Cd s koledami, tak jsme je opět uklidilli, ať máme příští rok co hledat. :mrgreen:
Jinak o Marušku se pokouší nějaká chřipka či co, ale nic hrozného to není, už tu řádí. Ráno vypadala opravdu nemocně, ale chuť k jídlu jí neopustila, tak to je dobré. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.1.12 11:59

Ahoj holky, potřebuju poradit........jak si děláte daně??? Slyšela jsem že nák manžel muže podat danový priznání na mě když jsem na rodicáku nebo co.......já tomu vůbec nerozumím ale prý se to vyplatí,,,,,,,poradíte a máte zkusenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
9.1.12 12:38
sarynama píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit........jak si děláte daně??? Slyšela jsem že nák manžel muže podat danový priznání na mě když jsem na rodicáku nebo co.......já tomu vůbec nerozumím ale prý se to vyplatí,,,,,,,poradíte a máte zkusenosti???

Jj, Kuba si mě odepsal už vloni. On si je dělá sám, někde na netu je něco, kam to jen vyplníš a ono to spočítá za sebe a vše je to tam rozepsané a tak, tak jak přijde domů, tak se ho zeptám a hodila bych sem odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.1.12 12:47

BARU

to budeš hodná, právě moje známá prý loni na daních dostali asi 24000 a pobírala jen rodičák......tak by jsme to chtěli taky zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.12 13:47

Ahoj holky,tak jak se máte,co dětičky?
Mi už máme po průjmech ale Nikolka místo toho zase pěkně kašle a rýmuje :cert: už bych se na to nejraději vykašlala,pořád něco :zed:
Sarynama tak z daněmi ti neporadím mi na to máme učední ale manžel si mě i děti dává do daní,nevím kolik na nás dostává :nevim: ,to bych kecala ale mohu se ho zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.1.12 13:54

Veru

to budeš hodná :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.1.12 13:56

jinak Davídek je zdravej zatím začíná mu zase trochu rýma, ale doufám že z toho nebude nic horšího.......Lucinka ta mi zatím ještě nemarodila, ani rýmu ještě nikdy neměla, jen ty očíčka jí trápily.........tak jsem četla že sníh má napadnout jen na horách a v nížinách prý nebude, tak se asi nedočkáme, mě to teda nevadí ale Davídek je zklamanej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
9.1.12 15:00

já zapoměla, jak čtu s těma nemocema, tak Maruška má angínu, včera jsme byli na pohotovsti a tam lidí jak kdyby byla normální ordinačka u dr. 8o Máme tu epidemii spály a spálové angíny a obyč angíny, my máme tu obyč a zachytili jsem to v začátku, takže Marušku už ani v krku nebolí a je bez teplot, tak mi ani nepřijde, že jsme nemocní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny