Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.1.12 15:45
Kristyna+Daník píše:
Veru - kdyby to šlo jinak , tak budu raději… my chtěli to druhé miminko, ale stalo se, co se stalo a jinak se prostě nedá a já do té práce musím…Mám na práci i vázaný byt, tak je to kapku složitější

jj,chápu.
Neříkám že by se nám nějaká ta koruna navíc nehodila.Ale manžel má takovou povahu ,že podle něj má ženská sedět doma a starat se o domácnost a děti a chlap má vydělávat.Někdy mě s tím jeho přístupem pěkně štve,je v jednom kuse v práci.Ale ono je to stejně jedno,i kdybych mohla jít do práce tak nemám kam dát holky,spíše Nikču jedině si zaplatit nějaké to hlídání nebo jesle a to by se mi asi nevyplatilo když bych šla na pár hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.1.12 20:15

Ahpjky holky, přecházíte některá na tu novou verzi RD? J8 myslela, že se může přejít kdykoli a ono jen do konce ledna. 8o
Jinak Maruška se nám ve školce zamilovala. :mrgreen: Říká mu sladká prdelka. :lol:
Jo a zítra jdu prvně od porodu Kuby večer ven, tak se těším, ale jsem z toho i celkem na prášky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.1.12 20:51
barah píše:
Ahpjky holky, přecházíte některá na tu novou verzi RD? J8 myslela, že se může přejít kdykoli a ono jen do konce ledna. 8o
Jinak Maruška se nám ve školce zamilovala. :mrgreen: Říká mu sladká prdelka. :lol:
Jo a zítra jdu prvně od porodu Kuby večer ven, tak se těším, ale jsem z toho i celkem na prášky. :oops:

Baru- tak to je úžasný! Tak si to moc užij :-))) My byli se šimonem - jakos manželem skoro po dvou letech na večeři - spolu a sami - no úžasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.12 08:12
barah píše:
Jo a zítra jdu prvně od porodu Kuby večer ven, tak se těším, ale jsem z toho i celkem na prášky. :oops:

Já nikam nepřecházím,nechám to tak jak to mám.
První láska to je vždycky krásné,a jak přišla na tu sladkou prdelku :mrgreen: ?
Tak si ten dnešní večer pěkně užij,i když budeš mít stejně myšlenky na půl doma,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.12 08:26
VeronikaJanou píše:
barah píše:
Já nikam nepřecházím,nechám to tak jak to mám.
První láska to je vždycky krásné,a jak přišla na tu sladkou prdelku :mrgreen: ?
Tak si ten dnešní večer pěkně užij,i když budeš mít stejně myšlenky na půl doma,že?

já si to taky nechám tak jak tio mám.. ;)
jé tak to si ten večer užij ikdyž jak říká Verča stejně budeš myšlenkama na půl doma........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.1.12 19:41

Ahojky holky, tak manžel mě informoval, co a jak doma probíhá, tak jsem byla klidná a opravdu jsem hezky s holkama pokecala. I když už na to nejsem už zvyklá, přišla jsem o půl dvanácté a měla jsem toho dost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
28.1.12 20:05

Baru - suer! já taky potřebvala informace a byla doma brziččko :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.12 08:27

Ahoj holky :mavam:
brrr to je zima.Mě tu ukazuje teploměr -20.Do školy jsme jeli taxíkem,nejde mi nastartovat auto.Autobusem by jsme to nestíhali a navíc bych musela tahnout Nikolku na ruce,protože s kočárem mě nevezmou. :cert: :cert: :cert:
A co u Vás co dětičky?jsou zdraví? já mám kupodivu holky zdravé :mrgreen:
Co budete vařit k obědu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.12 08:41

u nás je -18,jinak Markétka je zdravá,ještě nemarodila.....
a k obědu tu máme ještě zbytek sekané......
oni tě nevezmou s kočárkem do busu???jakto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.12 09:38
Zlata Kindlova píše:
u nás je -18,jinak Markétka je zdravá,ještě nemarodila.....
a k obědu tu máme ještě zbytek sekané......
oni tě nevezmou s kočárkem do busu???jakto?

jezdí moc lidí,je to jediný spoj co jezdí přes nás v 7hod a ten je plný školáků.A já mám smůlu,nikoho nezajímá jak se s tím děckem mám kam dostat :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.2.12 11:29

Ahoj holky tak u nás je to s počasím podobně, jen máme štěstí ýe jsou u nás jarní prázdniny a nemusíme ráno vstávat do školy.
Jinak jsem včera večer vařila na dnešek svíčkovou a houskový knedlík..jedeme za chvíli s manželem do Plzně, máme tam náky zařizování, a děti bude hlídat teta, tak aby měli neco dobrého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.2.12 11:30

teda Vru to je hrozný že tě nevemou do busu, to je síla teda, tak musíš platit taxíka jo :oops: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.12 12:26
sarynama píše:
teda Vru to je hrozný že tě nevemou do busu, to je síla teda, tak musíš platit taxíka jo :oops: :cert:

to se máte,mi máme jarní prázdniny až koncem února.A co Davídek ve škole,jak mu to jde?Gábinka se zhoršila ve psaní.Hlavně diktáty,ale nemá tam chyby jen ten vzhled písma je šílený.Ona mi říká že učitelka rychle diktuje a jak pospíchá tak to načmárá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.12 17:09

Holky taky máte tak rádi když Vám ty vaše ratolesti usnou a vy si můžete dát v klidu kafe nebo čaj,a relaxovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.2.12 20:49
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
teda Vru to je hrozný že tě nevemou do busu, to je síla teda, tak musíš platit taxíka jo :oops: :cert:
to se máte,mi máme jarní prázdniny až koncem února.A co Davídek ve škole,jak mu to jde?Gábinka se zhoršila ve psaní.Hlavně diktáty,ale nemá tam chyby jen ten vzhled písma je šílený.Ona mi říká že učitelka rychle diktuje a jak pospíchá tak to načmárá.

Veru Davídek dostal na vysvědčení z češtiny dvojku, hodně marodil a problémy mu dělají diktáty ale u n ás ve škole lítají pětky jak na běžícím pásu, davidek teda žádnou nemá, ale je to fakt přísný a já sii myslela že jsou v první třídě jen jedničky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny