Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.3.12 08:05

Chudinka malá......tak to toho ani moc nenaspíš........

Holky v sobotu budeme s mácou celý den sami doma,nechcete někdo přijet na návštěvu??? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.3.12 08:33

Dneska už to bylo lepší, spala celou noc ale já ještě moc ne pořád jsem jí kontrolovala.....

Zlatko já bych klidně přijela kdyby to nebyla taková dálka :D :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 08:40

no to věřím že jsi ji pořád kontrolovala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 10:41

Ahojky
sary tak to držím palečky at to má brzy za sebou.
Gábince se včera po těch prázdninách nechtělo do školy.
Budete mít taky školu v přírodě a pojede Davídek?

Nikolka se drží zdravá,což je bezva zítra jí čeká injekce D a taky má o něco lepší výsledky z imunologie tak by jí konečně mohli v květnu začít očkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.3.12 18:41

Ahjky holky, tak jak to tady jde?? jak se pořád máte?? Já pilně pracuju :-) práce zatím super, babí s ta´tkou a Daníkem doma zvládají. ted jsou doma všichni tři, tak si kapku už lezou - lezeme na nervíčky.. No jo no, tři generace. ale snad to dáme

Jinak mamina má záda skoro zahojený .-) Tak aspoň něco pozitivního :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
11.3.12 19:20

Ahojky holky! :mavam:
Tak to je dobré, Kristý!
My byli teď pár dní u našich, tak jsem prožívala asi něco jako ty, taky jsme byli 3 generace. :mrgreen:
Taky jsem tam v pátek museli k dr, protože Marušce došel inhalátor. Tak jsem volala na místní alergologii a tam mě slušně „vyfakovali“ s tím, ať si zajdu za nějakou dětskou a přítom tady to předepisují jen na alergologii. Tak jsem šla za dr, kam chodí synovec a už z pohledu v čekárně jsem věděla, že si budeme rozumět, tam byli letáčky na homeo a takové plakáty, ať se zbytečně neužívají antibiotika apod. Tak jsem jí to vysvětlila, ona ani nevěděla, jestli mi to může předepsat, ale předepsala i s tím rizikem, že to po ní pojištovna bude chtít doplatit celé. 8o Tak mi bylo i trapně, ale ona řekla, že to zas taková velká částka nebude.
A ještě příští týden jdu ke „stromové víle“, co dělá kineziologii, protože si myslím, že ty nemoci jsou z nějakého psychického problému. Tak jsem zvědavá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
25.3.12 13:16

Ahojky holky,

jak tak koukám, tak se tu nic neděje :-( Začlo pěkné počásko, tak jsou všechny v trapu?? :-DDD

Já mám dneska uklízecí, Daník spí a taťka leští „nové“ srdíčkové auto :-)) On ty auta fakt miluju a tohle je jeho srdeční zákežitost :-)))

Jinak v práci zatím v pohodičce, všechno šlape, tak jak má, dětičky super - jen na ně přišlo jaro, tak jsou jak hejno blech

Daník má te´d rýmu, po dlouhý době teda, asi to počasí.. Jinak super, začíná kapánek opakovat, čůráme už na kluka :-) Ve stoje venku i do záchoda, nějak se mu to zalíbilo a nechce na nočník :-) Tak máme na záchodě stupátko :-))) Začíná se pomalu snažit svlíkat se a kolikrát už se mu to i povede… Na záchod si naznačí, to je celkem pokrok, tak už tu aspoń nemusí lítat nahatý :-)))

A jak u vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.12 16:45

Ahojky,můj manžel taky zrovna mije auto,a pak tam půjdu nalepit novou nálepku Markétka v autě.

Markétka teď od 14 hodin spinká,tak jsme si s manželem ugrilovali oběd,mňam…

Jinak Markétka když chce kakat tak si vždycky řekne,přiběhne za mnou a řekne " Mámo,nočník" jen ještě musíme vychytat to čůrání,to si ještě neřekne,ale už se nám povedlo dvě noci po sobě že měla sucou plýnku a a čůrala až když jsem ji posadila na nočník,a když ji nechávám doma běhat bez plýny,úplně nahatou,jen v trič´ku tak má v jídelně nachystanej nočník a když se ji chce tak a potřebuje čůrat tak si naněj dojde sednout a vyčůrá se,ale kolikrát už se vyčůrala i na pdlahu,naštěstí na plovoučku a ne na koberec.

jj konečně je pěkné počasí tak pořád couráme venku...... :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
26.3.12 08:49

Ahoj holky,
tak já po hodně dlouhé době zdravím. :mavam: Mám toho teď trochu více, a tak mě tlačí čas :D No, koho ne, že :lol: Asi nejhorší je, že si Vojtík na lyžích zlomil holenní kost, takže je 5 týdnů se sádrou po celé noze. Naučil se s tím i pohybovat po zemi a vlastně všechno, ale mockrát ho musím přenést a na čůrání taky. Do toho Vendy s nočníkem, tak mi přijde, že nedělám nic jiného, než čistím zuby, jsem na záchodě s dětmi nebo vařím, peru a ulízím a to vždy tak 5 minut, protože valím s někým na záchod :roll:
Sary: doufám, že malé je už dobře :kytka:
BArah: to byla hodná dr. Tak přeju, abyste zjistili, z čeho nemoci pochází
Týnko: super, že se v práci cítíš dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.3.12 09:22
@VercaN píše:
Ahoj holky,
tak já po hodně dlouhé době zdravím. :mavam: Mám toho teď trochu více, a tak mě tlačí čas :D No, koho ne, že :lol: Asi nejhorší je, že si Vojtík na lyžích zlomil holenní kost, takže je 5 týdnů se sádrou po celé noze. Naučil se s tím i pohybovat po zemi a vlastně všechno, ale mockrát ho musím přenést a na čůrání taky. Do toho Vendy s nočníkem, tak mi přijde, že nedělám nic jiného, než čistím zuby, jsem na záchodě s dětmi nebo vařím, peru a ulízím a to vždy tak 5 minut, protože valím s někým na záchod :roll:
Sary: doufám, že malé je už dobře :kytka:
BArah: to byla hodná dr. Tak přeju, abyste zjistili, z čeho nemoci pochází
Týnko: super, že se v práci cítíš dobře :palec:

Jéééééé!!! ahojy Verunko!! tebe sjem neviděla .-))) Tak to je mi vás líto :-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.12 10:11

Ahojky Holky
Veru ahoooj,tak se drž a uvidíš brzy bude líp. :hug:
Jak je krásně pořád jsme venku na zahradě.Máme tu hodně práce,včera jsme odklízeli sutinu co nám tu zůstala po rozbouraném komínu.Jsme si jeden ten kus hodila na nohu ,ted jí má fialovou bolí to jak čert ale pohyblivá,zatím :mrgreen:
Sázím stromky,kytky a o víkendu se pustím do zeleniny.
holky jsou v pohodě,Nikča už se dlouho drží zdravá,výsledky z imunologie jsou o něco lepší tak snad jí začnou v květnu očkovat.
Ale opět začala zlobit s jídlem,nejraději by měla jenom mléko.A jak jí ho nedám tak se vzteká no hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.3.12 20:37

Ahojky holky! :mavam:
U nás změn plno, ale nechce se mi to vypisovat. Hlavně já je pociťuju na sobě. Jinak Maruška má rýmu, tak jsem si jí nechala doma a užíváme si sluníčka. :D I když dnes byla pěkná zima. :cert:
A už netrpělivě čekám pošťáka s dopisem od pojišťovny, kde nám schvalují ty lázně. :roll:
Tak se mějte všechny krásně, dětičky až jsou zdravé! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.12 10:10

Ahojky
jak se máte a co chystáte na víkend?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.12 11:30

Ahojky holky,našlajsem super věc kde mají snad úplně všechno a super ceny a hlavně vám to dovezou až domů

je to fakt super

pokud budete mít zájem tak mi písněte a já vám pošlu do zprávy odkaz,sem mi to dát nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
30.3.12 11:32

tak posílej Zlata:-)

Veronika: víkend asi proleží v pelechu s čajem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek