Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
9.1.12 18:07

http://finance.idnes.cz/…/p_dane.aspx?…

Tak tady to je. Je tam ke stažení ten formulář. :) uba přes to dělá daně už několik let, takže za to ručím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.12 19:43

barah to je pořád něco,vid?jako kdyby ty děti nemohli mít na chvíli pokoj od tech nemocí.Aspon že Gábinka zase tak často nemarodí jinak by mě s toho asi vážně hráblo.
Gábinka mi udělala pěknou scénu kuli počítači.Manžel mi koupil notebook,ta když to viděla tak začala vyvádět.Že ho chtěla taky a já jí ho nekoupím ale že táta ho koupil mě.Nevím co jí to popadlo nikdy se o počítač nezajímala a když už tak jsem jí tam pustila hry u kterých musí přemýšlet a u toho vydržela 10 minut.
Poslední dobou začala v té škole chytat pěkné moresy,že bych jí někdy s chutí přetrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.1.12 07:44

U nás počítač mi bere malý Kuba, už ho umí zapnout, už ví, že když hýbš myší, tak se hýbe šipka a tak mi tu už párkrát cosi pomačkal, že jsme na to s manželem oba koukali jak puci. :mrgreen:
Jinak přejivšem krásné ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.12 08:14
barah píše:
U nás počítač mi bere malý Kuba, už ho umí zapnout, už ví, že když hýbš myší, tak se hýbe šipka a tak mi tu už párkrát cosi pomačkal, že jsme na to s manželem oba koukali jak puci. :mrgreen:
Jinak přejivšem krásné ráno.

jo tak to taky znám,MArkétce to jde tako moc dobře.....A hlavně se jí to strašně líbí…
Jinak všem přejeme krásné ráno.Mě MArkétka ještě spinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.1.12 08:31

Taky přejeme krásné ráno :lol: Lucinka ještě spinká, včera vstávala až v 9:20 ale potom šla spát až ve 14:30 a večer se jí nechtělo spát :roll: :roll: už jsem premýšlela že bych jí nedala přes den spát, ale přijde mi na to malá :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.12 10:31
sarynama píše:
Taky přejeme krásné ráno :lol: Lucinka ještě spinká, včera vstávala až v 9:20 ale potom šla spát až ve 14:30 a večer se jí nechtělo spát :roll: :roll: už jsem premýšlela že bych jí nedala přes den spát, ale přijde mi na to malá :nevim: :nevim:

mě spí Markétka ještě 2krát denně…po obědě a paK jde ještě kolem půl5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.1.12 12:19

Zlato

tak to se máš 8o Lucinka mi potom chodí spát večer až kolem 22hodiny a kdybych jí dala takle spát až v Půl pátý jak to chodí Markétka tak by sla spát určitě až po půlnoci :mrgreen: :mrgreen: .......dneskan vstávala v 9 a šly jsme ven, tak byla ucaprtaná, a ted spinká tak jsem zvadavá do klika bude chrnět a jen doufám že večer bude už v osum spát :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.12 12:30
sarynama píše:
tak to se máš 8o Lucinka mi potom chodí spát večer až kolem 22hodiny a kdybych jí dala takle spát až v Půl pátý jak to chodí Markétka tak by sla spát určitě až po půlnoci :mrgreen: :mrgreen: .......dneskan vstávala v 9 a šly jsme ven, tak byla ucaprtaná, a ted spinká tak jsem zvadavá do klika bude chrnět a jen doufám že večer bude už v osum spát :andel:

no mě když jde spát v těch půl 5 tak to spí max. 45 minut,a večer mi choí kolem 21.Takže pohoda.....v půl 8 chodíme do vany tam je tak 30 - 45 min. a pak tu běhá po bytě nahatá…a pak se jde do ložnice,zapnem si tam televizi mi koukáme na TV a malá zatím usíná........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.1.12 12:45

ty jo to máten dobrý :D :D :D U nás je vana kolem 7 nejdřív Lucinka potom tam hupne Davídek pak večeře a v půl osmý jí dávám do postýlky a zavřu dveře a jdu na Dáju ten zaléhá tak v osum, ale usíná stejně až tak po devátý, Lucinka tam kolikrát děláí psí kusy, tak jí vždycky jdu zkontrolovat, ale usíná sama, už jsdem se ponaučila u Davídka, toho jsem musela uspávat a spal s námi v posteli......a u druhýho jsem řekla ani náhodou :mrgreen: :mrgreen: akorát má ted to usínání trochu posunutý, tak doufám že bude zase usínat kolem osmý a my máme aspon s manzelem klid a mužeme se v klidu kouknout na telku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.12 12:55
sarynama píše:
ty jo to máten dobrý :D :D :D U nás je vana kolem 7 nejdřív Lucinka potom tam hupne Davídek pak večeře a v půl osmý jí dávám do postýlky a zavřu dveře a jdu na Dáju ten zaléhá tak v osum, ale usíná stejně až tak po devátý, Lucinka tam kolikrát děláí psí kusy, tak jí vždycky jdu zkontrolovat, ale usíná sama, už jsdem se ponaučila u Davídka, toho jsem musela uspávat a spal s námi v posteli......a u druhýho jsem řekla ani náhodou :mrgreen: :mrgreen: akorát má ted to usínání trochu posunutý, tak doufám že bude zase usínat kolem osmý a my máme aspon s manzelem klid a mužeme se v klidu kouknout na telku :mrgreen: :mrgreen:

no manžel si ji naučil na to aby usínala s náma v postely,ale u druhého miminka už mu to nedovolým......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.1.12 13:05

Jako u nás ;) ;) ;) ;) u druhýho už jsi chytřejší :D :D :D ono je to i jiný potom musíš lítat kolešm dvou dětí a už se nemužes venovat jen jednomu, ale zatím si to užívej, je to krásný když se prdísek přitulí........Zrovna nedávno Lucinka trochu pofnukávala asi kvuli zoubku, tak jsem si jí dala večer do postele, ale ona tam ani spát nechtěla děla tam kraviny, a pak jsem jí soupla do postýlky a vturánu spala.....už je tak zvyklá.........ale on k nám v noci ještě cestuje Davídek, takže by se tam ani nevešla :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.1.12 20:10

Ahojky holky.Mám dotaz.Přišla vám už mateřská?Já ji ještě na účtu nemám a normálně chodí kolem 6-7 v měsíci.dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.12 21:52
Zuza78 píše:
Ahojky holky.Mám dotaz.Přišla vám už mateřská?Já ji ještě na účtu nemám a normálně chodí kolem 6-7 v měsíci.dík moc

Ahojky,dlouho si tu nebyla.
Mě se tento měsíc taky opozdila,běžně mi chodí 3-5 a přišla mi až včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.1.12 23:31

mě přišla stejně jako poslední dva měsíce, jak měli ten bordel v těch rodičácích, tak od té doby mi místo 7 chodí 9 a zatím přesně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 06:35

Mě chodí normálně 8 a tento aminulý měsíc přišla 10.ale holky říkali že prej to chtěj udělat tak že všem ho budou posílat stejně a to až n konci měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny