Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.12.11 13:58
Kristyna+Daník píše:
Ahojky holky

No tak nějak skoro všechno - chci ještě uděat nějaký to nepečený - máme jen pečené kokosové cukrátka - jinak jsem nestíhala. Salatá musím udělat zítra- vezu dědovi, tak to dědovi v pátek připravím a snad stihnu i pr nás. nechce přijet k nám :-( celkem mě to mrzí, že bude sám, ale asi s tím nic neudělám
na štědrý den chci jet ještě k mamině - vyklopit jí tam taky nějaké doroty,ale je sobota a soboty opoledne tam nechtějí pouštět, tak snad udělají vyjímku, odpoledne už by to bylo na prd a nějak by jsme to nestrávili ani rodinně doma .-((((

Musím ještě koupit řízky a asi kuřátko na 26 se zelím

To madlo je 34 + kousek na ty ohnutý kraje??? nebo jen 34.. podle toho kde ten kočárek držíš

34 i s tím ohnutým.

Mi budeme po 5 letech na Vánoce bez tchána,vždycky byl u nás aby nezůstal sám ale co má tu přítelkyni tak je budou trávit spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
21.12.11 15:30

Tak Kuba objevil kouzlo fixek, už má pomalovaný nos. :roll: A teď tu rozhazije všechny pastelky. :cert: Ale říkám si klííííd! A ty jeho počmáraný ruce. :roll:
Jinak jsme byli venku, Kuba prvně sníh viděl, ani se nedivil, prostě šel a nezastavoval. Takže se čertil na každé zastávce, celkem jsem už ráda, že jsme doma. :mrgreen:
My měli dlouho umělý, letos živý skrz děti a příští rok zase umělý, už na to prdíme. :mrgreen:
Já teď vařím brambory na salát, zítra udělám zeleninu a v pátek tam dám zbytek a pak budeme chodit ochutnávat a dolaďovat. :mrgreen:
Veru, zrovna včera jsem si vzpoměla, jak se vám hojí ta ručička, ale zapoměla jsem se zeptat. Kristý, na tebe se vzpomenu vždy, když nemůžu, že ti mám napsat dopísek, já se z toho všeho už asi zblázním, mít tak jeden den volno a dělat, co chci já… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.12.11 22:26

Pěkný večer..tak u nás se nespí :oops: :oops: Lucinka dneska přes den moc nespala, tak jsem si naivně myslela že bude spát večer.....šla spát už v 18:30 ale vzbudila se po 21:00a je vyspalá :oops: :oops: :oops: :oops: když to viděl Davídek tak se taky rozhodl že přeci nebude spát když je ta malá potvůrka vzhůru :lol: :lol: :lol: a manžel je na noční tak asi půjdu spát rovnou s nima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
21.12.11 23:38

Baru - v klidu :-) Já te´d stejně nemám moc času odepsat a po pravdě není ani nálada :-) Snad bude lépe no… Mám tu horu dopisu a nejsem schopná je vzít, páč vím, že bych pala jen negativně a to nechci

Veru - Pojedu pro látky příští týden.. Stačí to tedy tak oklo začátku ledna? Já myslím, že do konce prosince, ale raději si dávám rezervu,jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
21.12.11 23:46

Jinak mamina je bez streptokoka… Už úplně beze všeho krom tý tracheo - zatím nezašitý…Ale - díky tý proleženině - ještě tak měsíc léčba- jí budou překládat na LDN, tak se bojím aby to nebyl krok zpátky :-((( Ale ségra za ní bere v neděli holky, má to povolený od sestřiček :-) Tak bude určo brečet!Pořád brečí, že jí chybí vnoučta… Tak snad to dá a bude v lednu u nás… Já tam za ni 24 ráno - když mi to povolí pojedu - vyklopit jí taky nějaký dobroty, salát, řízek, cukrát, pěkný jablíčko a nějaký chlebíček… Ale jestli mě tam dopo nepustí, tak odpo už to nedám, to by bylo celé zasekané :-( A my si ani neužili štědrý den :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
22.12.11 09:46

Kristý to je fajn že se maminky stav zlepšil, aspoň si „trochu“ užijete vánoce, já si myslím že by tě za ní pustit měli, teak přeci bude štědrý den a to se vyjímky dělají nééé (no záleží jaká zrovna bude sloužit setřička).....A maminka nechodí?? je mi divný že jí budou převážet na LDN - tak jsou jen ti co nemužou chodit přeci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.12.11 09:55

Mamka po tý operaci je hodně oslabená a chození jí dělá ještě problémy, sama si na wc a tak nedojde, musí jí pomáhat a chodí s takovým tím chodítkem…
Na tu LDNku jde kvůli tý proleženině, protože se musí každý den převazovat a obden se musí vystříhávat ta stará a odumřelá kůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
22.12.11 10:09

Aha tak to jo, no ono to chodítko je dobrá věc, tady ho má jedna paní po operaci kloubu a chodí s ním ven, tak hlavně ať se maminka brzy uzdravý a je co nejdřív doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.12.11 11:07

Doufám, díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
22.12.11 12:45

Jj, Kristý, hlavně, ať maminka nabírá sílu, ať jí jde to uzdravování dobře a co nejrychleji.
To jsem tedy netušila vůbec, co je to ta proleženina, že jsou s tím takové starosti, já myslela, že je to jen jako otlak nebo tak. :(
Jinak na dárek bych u pošty čekala marně, kamarádka ho ještě neposlala, protože háčkovala Marušce nákrčník a trvalo jí to déle než myslela, šálu pro mammku měla, ale ten nákrčník. Tak naštěstí jede švagr zítra přes ní, tak mi to vezme, to se mi ulevilo a zítra budu mít už všechny dárečky doma a budu balit, až se z toho zblázním. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.12.11 12:56

Baru jí to omylem zahlídla a málem jem se pozvracela :-(( na tom ERU to zanedbali :-( má tam díru o průměru malého talířku pod hrneček.. a fakt díru. je to hnusný :-((((( Tak snad brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.11 13:59

Ahojky¨

Kristý tak to je paráda že se maminky stav zlepšil. :srdce:
Pak mi když tak napiš do zpráv cenu za ten rukávník a kam ti mám penízky poslat ;)

My se těch nemocí snad nezbavíme,Nikolce se k té rýmě opět přidal kašel.Doktorka tam není tak snad si vystačíme sami.Odpoledne jdeme na hasičskou besídku.Hasičata mají vystoupení.Gábinka hraje ohen. :mrgreen:
Byli jsme na velkým předvánočním nákup a tedy to je jak když má nastat konec světa.Všude lidu,u pokladen fronty.Jak já to nesnáším.

Ta dnešní výhra mě fakt potěšila a hlavně překvapila :dance: .Vůbec jsem o tom netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
22.12.11 20:17

Tak to já dnes a včera posílala do obchodu už manžela, protože s dětma bych se tam zbláznila. :x
Jinak jsme už nazdobili stromeček, zeleninu na salátek udělala, zítra ho dochutím a pak budeme jen ochutnávat a dolaďovat. :lol:
Kuba taky trochu kašle, ale nevím, čím to je, jestli suchým vzduchem, protože kašle jen v postýlce, tak v ložnici skoro netopíme a už se to zlepšilo. Mě zase trochu škrábe v krku, ale to zase může být tím, že jsem málo pila, tak si to hlídám a pro změnu bolí v krku i manžela. :roll: Tak jsem už koupila i echinaceu a budeme se dopovat. Ještě že Maruška, jak má ten inhalátor, je fit. :)
Tak ať ten kašel brzy zmizí, Veru. Nezkoušela jsi toto ? Holky mi to doporučily, že to je dobré, už to mám koupené, ale na štěstí jsme to ještě nemuseli použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
23.12.11 23:42

Holky za naší Maršíkovic rodinku včetně Osmáků, Andulek a naší zlaté Nefinky Vám všem a vašim rodinám přejeme krásné Vánoce prožité v pohodě, klidu a lásce........... :kytka: :kytka: :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.12.11 15:19

:srdce: :srdce: Přejeme Vám všem krásnéVánoce! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů