Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
barah píše:
http://finance.idnes.cz/…/p_dane.aspx?…Tak tady to je. Je tam ke stažení ten formulář.uba přes to dělá daně už několik let, takže za to ručím.
Ahojky,chtěla jsem si ho vyplňit ale nejde mi do toho psát,nevíš co s tím???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky taky jsem včera koukala na účet a mateřskou tam ještě nemám, chodí mi kolem 8 tak doufám že tam brzy naskočí, mám tam trvaláky tak hlavně aby se to strhlo a zaplatilo včas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:barah píše:Ahojky,chtěla jsem si ho vyplňit ale nejde mi do toho psát,nevíš co s tím???
http://finance.idnes.cz/…/p_dane.aspx?…Tak tady to je. Je tam ke stažení ten formulář.uba přes to dělá daně už několik let, takže za to ručím.
Mě to tam jde normálně psát
, tedy jen do těch bílých políček, ty šedá se hodí do bílé, pokud je to potřeba.
Jistě chápeš, jak to myslím.
Ono se to samo přepočítává a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:Zlata Kindlova píše:Mě to tam jde normálně psátbarah píše:Ahojky,chtěla jsem si ho vyplňit ale nejde mi do toho psát,nevíš co s tím???
, tedy jen do těch bílých políček, ty šedá se hodí do bílé, pokud je to potřeba.
![]()
no vždyť já zkouším psát do těch bílých,ale nejde mi to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:barah píše:no vždyť já zkouším psát do těch bílých,ale nejde mi to…Zlata Kindlova píše:Mě to tam jde normálně psátbarah píše:Ahojky,chtěla jsem si ho vyplňit ale nejde mi do toho psát,nevíš co s tím???
![]()
Takto bohužel nepordím, mně to jde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jsme včera byli s Davídkem v Plzni na kožní klinice, opět se mu začaly dělat ty pupínky, tak mu vzaly stěr z nosu (tam má jedem ošklivej a nemuže vůbec smrkat) tak jsem zvědavá co mu zjistí v pátek mám volat na výsledky.........Nás totiž taky napadlo, jestli to nemá z vakcíny…v listopadu jsem s vakcínou začali a potom se mu to objevilo prvně, přes vánoce měl antibiotika takže jsme to vyléčili a od ledna jsme zase najeli na vakcínu a má to znova, je to IMPETIGO řekla nám to kožní, a dnes jsem volala doktorce na alergologii a ta to prostě odmítá že to na to vliv nemá
fakt nevím co mám dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak snad to brzy vyléčítě a nebude se to vracet. ![]()
My teď máme atb, Kuba nezjištěnou nějakou virozu, protože má už 5 dní teploty a nikdo neví proč, tedy, ještě kašle. Maruška už je zdravá, jen léky dobere a ve čtvrtek jde už do školky. Tak jen se modlím, aby už ty teploty nebyly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je holky chudinky vaše dětičky,to Vám nezávidím.........já tohle neznám,Markétka mi ještě nemarodila,ale sestra ta má 5ti měsíční holčičku a od návratu z porodnice ji pořád jenom marodí,taky si už neví rady co s ní.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno
sarynama tak snad to bude co nejdříve v pořádku a přijdou na to čím to je.
U nás nic nového.Gábinka se začala učit ve škole hodiny.
Nikolka měla ted 2 dny horečky a udělal se jí s toho pěkný exém na stehýnku tak ted mažeme a mažeme.
Barah to měla tehdy Nikolka taky celý týden vysoké teploty a na příčinu nepřišli,pak to samo odstoupilo,tak si myslím že to bylo od zoubků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky holky. Kuba už horečky nemá,měl je tedy 6dnů. Prý nějaká viróza,ale je pravda,že se mu klube zřejmě stolicka,protože nechce ani moc jíst. Teď chodák si musí zase zvykat na ranní vstávání,tak mi ho je líto. Maruska vstává ještě před budikem. V pondělí jdeme ještě na kontrolu,ještě strikame ventolin,aby to vykašlal,ale jinak je už dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak na horečku je homeo belladonna. 3× denně 3-5kuliček. Nám to pomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky pořád si říkám jaké mám štěstí že mi Markétka za celých těch 19 měsíců vůbec nemarodila,když to tady čtu,jak vám pořád dětičky maroděj…
Vůbec vám to nezávidím.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, tak jsem si nakonec pořídila nový stroj, ten můj dědoušek Singer mi vypověděl službu..... Dal by se opravit, ale asi by to nemělo význam, tak mám nový a je úžasný!!!!
Ty nemoci - my naštěstí -ťuk,ťuk,ťuk jen rýmuje a kašlujeme, nikdy nic vážnýho
Byli jsme opětovně na proktologii, ale v Motole, a super doktor a ještě se stěhují k nám na Jižńák,tak to budeme mít kousek. Zatím se to nelepší, ale masírujeme zadeček a už si aspoń nevytlačuje konečník a nemá krev ve stolici…
Pilně trénujeme na nočník a celkem to zatím jde… Teda úspěch je, že si fakt s radostí sedněe a sám a nevzpírá se, vím, že to může být jen období, ale fakt super, i kolikrát naznačí a jde k nočníku
Tak i vychytáváme ![]()
Jinak mamina je u nás a asi bude tak do června - podle hojení toho dekubitu.....
Jo a já jsem od 1.3. opětovně pí učitelka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,tak jak se máte co dětičky,snad už je po nemocích
Kristý tak snad už bude lépe ![]()
Taky bych šla do práce ale není kam dát holky a manžel ten o tom nechce ani slyšet,vždycky když se o tom bavíme prohodí že děti jsou malé jen jednou tak at si toho užiji.Je to sice fakt,každý den s nimi se snažím užít jak nejlépe to jde ale ty lidi a to dění kolem mi chybí.
Veru už si byla s Vendulkou na tom očním? když jsem byla s Nikolkou u dětské tak jsem do ní tak dlouho hučela až mě nakonec na to oční poslala.Jsem ráda aspon budu mít jistotu.Jdeme tam v únoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru - kdyby to šlo jinak , tak budu raději… my chtěli to druhé miminko, ale stalo se, co se stalo a jinak se prostě nedá a já do té práce musím…Mám na práci i vázaný byt, tak je to kapku složitější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Gynekologie Brno, MUDr. Hošková
- 10.5.26 20:04
- anpetra
- 1
Práce na finančním úřadě v oddělení...
- 10.5.26 19:31
- Katka934
- 1
Jak si nastavit hranice?
- 10.5.26 19:58
- stinga
- 13
Přezkoušení před státnicemi ze zdravky
- 10.5.26 18:06
- Midaku
- 4
Perioralní dermatitida X narušena kožní...
- 10.5.26 20:00
- stinga
- 2
Chlupy mezi prsy až po břicho, co s tím?
- 10.5.26 19:41
- Anonymní
- 8
Neoprávněné placení exekuce
- 10.5.26 18:15
- Dahlia0409
- 10
Jaké kousátko pro miminko?
- 10.5.26 18:58
- Markéta188
- 7
Učíte předmět, na který nemáte aprobaci?...
- 10.5.26 18:54
- Platanka
- 6
Maturita z angličtiny je příliš jednoduchá
- 10.5.26 19:02
- Ploskutáček
- 41
Nové příspěvky
Kolegyně přede mnou svádí manžela
- 10.5.26 20:18
- Sadman
- 61
Výběr jména - Václav nebo Vojtěch
- 10.5.26 20:17
- Midaku
- 60
Jaké kousátko pro miminko?
- 10.5.26 20:16
- mado
- 8
Jaké bude mít očíčka?
- 10.5.26 20:14
- Anonymní
- 40
Hledání práce ve státní správě jako...
- 10.5.26 20:09
- verusak.berusak
- 56
Milenky sem nová diskuze
- 10.5.26 20:08
- xiaxxx
- 104038
Gynekologie Brno, MUDr. Hošková
- 10.5.26 20:04
- anpetra
- 1
Foto: Dceři se dělají fleky po těle –...
- 10.5.26 20:02
- stinga
- 23
Perioralní dermatitida X narušena kožní...
- stinga
- 2
Rostliny podle abecedy
- Anna766
- 9133