Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jo a dámy. U maminy to vypadá na dobré cestě
LDNce se zřejmě vyhne, když nenastane komplikace.. Dneska jí přeložili na chirurgii, večer jí budou dělat plastiku tý proleženiny, protože to má moc hluboký a moc dlouho by se to hojilo.. Taky je vidět, jak to na tom ARU posrali - život jí zachránili, ale jak
Takže dneska pod narkozou plastika a říkala dr, když bude vše OK, tak do týdne by mohla být doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
Kristý skvělá zpráva ![]()
Tak co dětičky jak se jím líbili Vánoce? Nikolka byla suprová,jak trhala papír a dolovala dárky ![]()
Včera v noci bylo Gábince špatně,stláskala pátý přes devátý a pak blinkala.
Po obědě razíme ven,protáhnout novou koloběžku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, u nás vánoce proběhli krásně, Davídek měl velikou radost z hokeje tak hned s manželem mastili
Lucinka ta pořád malovala na koberec tou vodní fixou ale největší radost jí udělal košík s nádobíčkem. Pořád vařila i k našim a ke tchánovcům jsme to museli brát s sebou
Zítra mají chlapi svátek, tak budeme mít návštěvu a Davča se těší na další dárečky........
Jo jinak jsem s ním byla v úterý zase u doktorky, protože ty pupínky mu neustupovaly tak dostal antibiotika…v pondělí jdeme na kontrolu tak doufám že v úterý už půjde do školy.........ale začíná mu kašel
holky co dáváte na kašel?? Mě doktorka řekla mucosolvan, ale není něco lepšího a účinějšího?????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme SilvanBio, líba s něčím, dr nám to řekla, ať pořád nedáváme mucosolvan. Je to přírodní sirup a je jich několik druhů, podle příznaků či co, i když já si to četla a všechno to je na nachlazení, tak nevím, jaký v tom je rozdíl. Dr nám řekla s tou lípou, on Kuba k ránu kašlal, ale poslechově tam nic nebylo.
Jinak Vánoce taky v pohodě, děti spokojené, tak jsme spokojení i my. ![]()
Teď ještě přežít Silvestr, který já nemám ráda, skrz ty pitomý rachejtle a tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se na to zítra zeptám v lékárně, on Davídek to má poslechově taky čisté ale mám strach aby ho to třeba za týden neskolilo a nemusel být zase doma…Já teda Silvestra taky moc nemusím, asi od té doby co jsou děti, u nás to lítá a bouchá a já jen chodím kontrolovat prcky jestli se nebudí, a střílí to ještě v půl jedný i dýl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Tak se na to zítra zeptám v lékárně, on Davídek to má poslechově taky čisté ale mám strach aby ho to třeba za týden neskolilo a nemusel být zase doma…Já teda Silvestra taky moc nemusím, asi od té doby co jsou děti, u nás to lítá a bouchá a já jen chodím kontrolovat prcky jestli se nebudí, a střílí to ještě v půl jedný i dýl
Nám to pomohlo, že Kuba už nekašle, začali jsme dávat 23., to jsem šla i k dr, protože ho to v noci celkem trápilo a já se bála, aby to nebylo zase jako minule. Ale říkala, že to je možná jen zánět pohrudnice nebo co, on měl i takovu jako rýmu, že to bylo slyšet, ale nic mu neteklo.
Tak Silvestr u nás je takový, že já jdu normálně spát, protože v televizi dávají potom kraviny, já ty písničkové pořady nemám ráda, probudí nás ty rachejtle, Kuba vloni tedy půlnoc probrečel, tak uvidíme, jak letos, Maruška nemohla usnout, protože to sem tam lítalo. Takže o půlnoci mě to vzbudí, já jsem naštvaná, čekám, až to skončí a jdu zase spát.
Jinak se to taky změnilo s příchodem dětí a poslední roky před dětmi jsem si dávala směnu na silvestra, protože jí měl i můj a my pracovali ve stejné firmě, tak jsem tam byli spolu, takže to bylo taky celkem dobré. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás Vánoce - ohledně Danečka krásný, jinak vánoční atmosféra u nás žádná, tak za mě by nemusely letos vůbec být… ale Daneček měl radost. Samozřejmě že absolutně žádnou z věcí co jsem mu ušila ::-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky ![]()
Barah u nás je to na Sylvestra podobné,taky nemusím ty hudební pořady.Na večer se u nás jako každý rok na chvíli zastaví návštěva.A pak máme herní večer,Gábinka chce čekat do půl noci na rachejtle tak vytáhneme hry a hrajeme dokud nás to baví ![]()
Tady pěkně chumelí,Nikolka stojí u okna a pořád ukazuje a huláká je to,je to ![]()
Co vaříte k obědu? mi máme roštěnou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás taky chumelilo. My měli zapečené palačinky se špenátem. Marušce samozřejmě nechutnali, takže ta měla suchou a Kuba zbaštil celou, tak mi udělal radost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj u nás taky chumelí, samozřejmě nejvíc netěšenej je Davídek, kdyby bylo na mě tak bych sníh vůbec nemusela,,,,u nás je k obědu guláš od včera dnes s knedlíken a včera byli těstoviny a zítra budu dělat svíčkovou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristý to je fajn že je mamině už lépe, to za chvíli může být doma viď
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás dosněžilo a sníh nikde.
Já bych aspoň jednou chtěla, aby děti vyjely na sáňkách, zatím to nevyšlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do nového roku
pohodu na každém kroku,
ať vaše přání se splní,
oko slzu neuroní
a když, tak jen slzu štěstí,
mějte se celý rok hezky.
PF 2012
přejí Janouškovi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Do nového roku
pohodu na každém kroku,
ať vaše přání se splní,
oko slzu neuroní
a když, tak jen slzu štěstí,
mějte se celý rok hezky.
PF 2012
přejí Janouškovi
Taky přejeme hodně štěstí a hlavně zdraví do nového roku! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Kulhání z ničeho nic
- 4.5.26 21:19
- Anonymní
- 1
Nabízím oblečení pro miminko - holčička
- 4.5.26 20:50
- Jennifer Bibiana
- 1
Berete někdo progesteron dlouhodobě na...
- 4.5.26 20:29
- suzka1
- 1
Jak poznat šikanu?
- 4.5.26 21:04
- teroonka
- 37
FOTO: Náhlá vyrážka na bříšku a zádech
- 4.5.26 20:37
- Grety
- 5
FOTO: Je to opar? (u 4měsíčního miminka)
- 4.5.26 21:39
- kavenka
- 5
Extrémní únava ve 24tt
- 4.5.26 20:17
- Anonymní
- 8
Dětský psycholog na jižní Moravě -...
- 4.5.26 18:49
- Anonymní
- 3
Sexuální touha po padesátce
- 4.5.26 21:30
- Veru899
- 15
Přímá adopce 26
- 4.5.26 15:51
- sussanetta
- 1
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 4.5.26 21:53
- Luxusnixicht
- 102771
IVF – protilátky/imunologie – jaká byla...
- 4.5.26 21:52
- LucieKLuc
- 8
Hlídání od prarodičů - jak často?
- 4.5.26 21:51
- Serpentini
- 40
Zlomenina stehenní kosti u šestiměsíčního...
- 4.5.26 21:50
- stinga
- 51
Poporodní stav, celková slabost
- 4.5.26 21:45
- Pe.M.1
- 8
Kornelije - šetření 2020
- 4.5.26 21:42
- Samina007
- 112859
Když dítě nezvládá vyjmenovaná slova
- 4.5.26 21:41
- Menton
- 142
FOTO: Je to opar? (u 4měsíčního miminka)
- kavenka
- 5
Truhlíky co se položí na balkón na zábradlí
- alisekR
- 10