Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahojky holky! ![]()
My se máme taky dobře. ![]()
Kristý, to je moc dobře, že je všechno v pořádku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem fakt ráda
Ale pomalu mě chytá nakupovací mánie, tak se musím brzdit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nevíme, mimčo nespolupracuje, tak i fakt silně zvažujeme, že si to říct nenecháme a necháme se překvapit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zlata Kindlova jen když to někomu řeknu, tak si klepe na čelo… a mě to přijde strašně pěkný, u daníka jako prvního bych to nevydržela, ale ted fakt jako ¨jo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si to u Markétky nenechala říct, všichni mi říkaly že to bude kluk, ale já všem pořád říkala že to bude holčička a nikdo mi nevěřil. A když jsme pak všem volali že je to holčička tak si každej myslel že si děláme srandu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zlata Kindlova No já u Daníka věděla, že to bude kluk
Klaka jsme chtěli a potvrdilo se to.. Ale ted jak už nějaký věci mám, tak by mi to ani nevbadilo to nevědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Týnko: to je super, že těhu probíhá OK. My nevěděli ani u jednoho, co to bude
Já to u druhého chtěla vědět, ale můj muž ne, tak jsem to tak nechala. Když mi řekli, že mám křivochcalku, tak jsem netušila, co se nám to narodilo a musela se ptát muže, jestli Vendy nebo Vítek
U prvního, protože se rodil dlouho a navíc hned správně nedýchal, tak jsem to nevěděla dlouho. Řekli, že vše je OK a hned ho odnesli. Tak jsem se zeptala, co to je a oni řekli - dítě
Jak u blbejch
Ale dodnes na to ráda vzpomínám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak u nás vše OK, Vojtík je ve školce spokojený, Vendy tam chce taky
Vojta ji navedl, že musí nejdřív k dr. pro papír, tak každé ráno huláká, že jde k paní doktorce a když říkám, že ne, tak schválně padá a chce si rozbít koleno
Jinak trochu válčí rodina s nemocema - široká rodina, ale to je psychika a věk, tak je to náročné, ale v normě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VercaN
To jste teda měli celkem adresnalín na porodním sále
no uvidíme, jsem na ten pocit neznáma zvědavá
A teď už fakt ani netoužím potom vědět co tam je
je to naše něco ![]()
Tak super, že se ve školce líbí
Daníkovi se líbí taky moc mezi dětma, když jdeme na návštěvu nebo na zahradu do školky… Jsem ale ráda, že jsem doma a nemusela jsem ho tam ještě dát.-)
jinak přejem brzké zbavení se bacilů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, to máme stejné, Kuba tam chce ve školce taky zůstat. Ale myslím, že až pochopí, že tam bude muset být beze mně, tak ho to rychle přejde.
![]()
Pořád se ptá, kde je Maruška a o prázdninách objevil kouzlo mateřského centra, tak tam chce chodit i o víkendu a nechápe, že taky někdy nemám navařený oběd a prostě tam nechci chodit denně. Taky z toho důvodu tam nechci chodit každý den, že on si tam už tak zvyknul, že se tam chová jako doma, takže dost zlobí a jak mu chybí Maruška, tak se tulí k dětem a některé děti, co na to nejsou zvyklí, jsou vyjukaní, Už jsme i jednou dostali vynadáno, což mně trochu zabolelo, protože Kuba se tulil k holčičce, její maminka u toho byla a normálně koukala a přiběhla paní, co to tam vede a odtáhla ho, ať je na děti opatrnější. Tak mi začal brečet, že chce Marušku a mně se v tu chvíli chtělo brečet taky. ![]()
Pak taky, když jezdí na motorce tam, tak samozřejmě i huláká a paní vedoucí se to nelíbí, tak ho musím pořád krotit a když jí zastupovala jiná paní, tak mi řekla, ať ho nechám, že aspoň trénuje hlasivky, tak tedy nevím, co tam může a co ne.
Takže já nepatřím mezi takové maminky, co si tam sednou a pijí kafe a klábosí, já tam za ním lítám, ať nikoho nebije, nekřičí a samozřejmě si nic neudělá, takže doma si odpočinu víc. ![]()
Zrovna teď mně napadla nějaká nemoc, ale nevím co to je.
Trochu mě bolí na jedné straně v krku, na té straně mám i zvětšenou uzlinu a bílou mandli a tak jak na houpačce se cítím během dne unavená. Tak mně manžel tak vylekal, že asi zítra půjdu k doktorce, i když mně odrazuje to že, tam bude určitě zase „milion“ lidí. ![]()
Jinak Maruška do školky už taky chodí krásně a ráda, možná to je tím, že už věděla do čeho jde, taky jsem jí nechala namíchat bachovky, aby se pořád něčeho nebála, takže se už umí i bránit a když jí učitelka něco vytkne, tak se z toho hned nehroutí.
tak jsem opravdu moc ráda!
Taky chodíme na aerobik přípravku, je to pro děti od 5ti let, což Marušce ještě není, ale zkusili jsme to, po první hodině sice řekla, že už tam NEPůJDe, protože to je TRAPNý! Ale přece jen tam chodí a užívá si to. Ale naposledy jsem jí ten den říkala, že zítra si uděláme ochranou bublinu proti nemocem a špatné naladě a tak a ona to pochopila že i proti zlým lidem a když děti stály v řadě a čekaly na trampolínu, tak se holčička otočila a začala jí fackovat a ona prý čekala, že jí ta bublina odstrčí 20metrů daleko. No, tak jsem jí to musela vysvětlit a příště holčičce taky jednu vrazí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak hlásím přežití cukrovky a úspěšnou KO s jinou dr, mnohem příjemnější než ten můj a vypadá to, že k ní budu chodit, páč ten mj je tam jen odpo Tak jsem ráda
čípek zavřený, mimi je hlavou dolů, placenta vypadá skvěle, plodové vody normální množtví a máme 780G!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristyna+Daník píše:
Jinak hlásím přežití cukrovky a úspěšnou KO s jinou dr, mnohem příjemnější než ten můj a vypadá to, že k ní budu chodit, páč ten mj je tam jen odpo Tak jsem rádačípek zavřený, mimi je hlavou dolů, placenta vypadá skvěle, plodové vody normální množtví a máme 780G!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Čím si zvednout náladu?
- 1.5.26 11:23
- Zvedava1
- 11
Kadeřník - Ostrava
- 1.5.26 10:05
- Nairobi91
- 20
FOTO: otok po vpichu anestezie
- 1.5.26 08:15
- Anonymní
- 1
Těhotná přítelkyně mě přestala mít ráda
- 1.5.26 11:38
- nanting
- 26
Operacia septa v maternici
- 30.4.26 22:49
- Anonymní
- 2
Kolik peněz dát dítěti na internát
- 1.5.26 11:14
- Sany80s
- 56
Hodnota HCG 9 den po KET
- 1.5.26 10:24
- Nimie
- 15
Když dítě nezvládá vyjmenovaná slova
- 1.5.26 10:52
- Anonymní
- 48
Sirup Ventolin u dětí – zkušenosti?
- 1.5.26 08:22
- Evkad
- 12
Jaké je to být v kavárně na plný úvazek?
- 1.5.26 05:29
- Anonymní
- 13
Nové příspěvky
Otěhotnění během ovulace
- 1.5.26 11:47
- Anonymní
- 1
Těhotná přítelkyně mě přestala mít ráda
- 1.5.26 11:46
- Velryba černá
- 27