Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
13.10.12 19:12

Holky já si včera vyhodila z kopýtka :-) byly jsme si sednout s kamarádkama, tak byla sranda, jsem nebyla nikde sto let :-) Tak jsem ráda, že jsem se tam dostala, neplánovaná akce, takže výborná…
Ale potom brutální noc :-( Daník celou noc hořel 39,6 :-( no a dneska přes den 38,7 i pře dávku nurofenu, takže jsme valila na pohotovost, tak má zarudlý nosohltan a virozu, Dostali jsme 1/4 Diazepamu 3krát denně, kvůli té horečce a co 4 hodiny lík na teplotu.. ufff, bylo mi ho líto, ted už je Ok, ale celý den jen plakal a někde se povaloval, ani jíst nechtěl, tak snad bude líp. A v po na KO k naší dr..
Jen já musím ještě v úterý k zubaři, tak nevím, nevím, ale potřebuju plombu na tu výplň, aby se mi to nerozsypalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.10.12 08:27

Ahoj holky :lol: :D Kristý tak ať je Daníkovi už líp, naše lucinka byla marod minulý týden, pořád plakala že jí bolý zoubky a nokonec z toho byly afty :,( chudák malá taky nemohla vůbec papat.....ted jsem s ní byla minulý měsíc na prohlídce, kvůli školce, bude chodit na 5 dní v měsíci a představte si že ve 28 měsících vážila 10,5kg..to Davídek měl v roce 11kg........tak v pondělí půjde prvně do školky 8o asi to obulim :)

S Davídkem jsem byla v pedagogicko-psychologický poradně a vyšlo mu že má tězkou formu dyslexie a středně těžkou dysortografie.....tak jsme to ted řešili ve škole a má ulevu v diktátech píše tak o dvě věty míň a hned dostal dvojku tak byl sám tak štastnej a já teda taky…čtení už se mu taky zlepšilo, tady je fakt dobře že se těm dětem věnují a berou je tak, jsou školy kde na to nepřihlížejí a potom děti v tom učení dost plavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.12 09:18

Ahojky holky, mám na vás dotaz, včera mým rodičum někdo zajel Yorkšírka, byla na místě mrtvá, a mi jsme e rozhodli že jim k vánocum dáme novýho, tak jestli by jste věěděli o někom kdo lacině prodá štěňátko…byla bych vám vděčná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
16.10.12 09:25

Zlata: tak to mě moc mrzí s pejskem, o nikom nevím, asi bych volila třeba útulek. Držím palečky, partnerovým rodičům se to stalo cca před 4mi lety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.10.12 09:49

@sarynama Daník už byl v neděli úplně v pohodě, co mu to bylo netuším tedy :nevim: :nevim:, ale jsem ráda, dneska musíme za maminou do řep, mám zubaře…

Tak do školky, jo? Ty jo, tak hodně štěstí!!! Já jsem ráda, že jsme se tomu vyhnuli :-)

Davídkovi i Tobě přejeme hodně síly, to zvládnete, hlavně že se na to přišlo a nebudou ho a on se nebude tolik trápit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.10.12 10:51

My máme za bytovkou školku a vidím na dětičky když jsou na zahradě, je to malá školka a já na ní nedám dopustit :mrgreen: Davídek taky chodil na tech 5 dní v měsíci a potom nebyl takovej šok když jsem začala jezdit do práce, byl zvyklý ale jiný dětičky ty tak plakaly to bylo hrozný, no uvidíme jak to bude Lucinka zvládat ale myslím že tam bude spokojená a bude tam jen na 4 hodiny…

Zlato tak to je mi líto s pejskem, ale o štěnátku zatím taky nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.10.12 20:21

@sarynama tak já mám taky školku hned pod barákem :-) ale jsem ráda, že Daník nemusel nastoupit v těch dvou a půl :-) jak by jinak musel, kdybychom nečekali druhé :-) a nebyla jsem na neschopence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
18.10.12 21:34

@sarynama, tak manžel je taky dyslektik, dysgrafik a ještě jedno dys (to už si nepamatuju), hlavně, že jste na to přišli včas. Pamatuju si, že na základce měl spolužák skrz to úlevy, jako třeba, že dostal diktát už předtištěný a vyplňoval tam jen čárky, i, y… a my mu vždy záviděli. :mrgreen: Tak hlavně ať se daří!
Ty jo, toho se taky bojím, až bude chodit do školky Kuba, že já to obulím nebo tak. :mrgreen: On už teď, když přijde do školky mezi děti, nebo i jinam, tak se na mně úplně vykašle, zná už jména učitelek a zrovna dnes říkal nějaké holčičce v šatně, že za rok tam bude taky chodit. :mrgreen: Tak hlavně, ať se tam malé líbí a tobě přeji pevné nervy. :D Já, když si vzpomenu, jak jsem prožívala první den u Marušky, že jsem očima div neposunovala ručičku na hodinách, ať už můžeme jet pro ní a manžel říkal klid, klid. Pak jsme tam dorazili a ještě byla naštvaná, co jedeme tak brzy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
18.10.12 23:23

BARU

Ahoj, no právě naše Lucinka každý den kouká na děti z okna, a už má sbalený i batužek, že jde za nimi :mrgreen: :mrgreen: a každýmu povídá co bude veškolce dělat a že tam bude papat a spinkat v malý postýlce ( jasně že nebude) no je natěšená, tak uvidíme v pondělí :think: :think: :think:

Davídek to zvládá dobře, akorát z češtiny určitě bude zase na výzo dvojka, ale co, hlavně že se snaží a učitelka se mu věnuje, jsme ráda že nás doporučila do té poradny, aspon nám poradili jak se s ním učit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
19.10.12 08:53

@sarynama my jak do tý školky hodíme na návštěvy, tak to Daníka až tak nebere.-) a on si tam chce stejně jen hrát :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.10.12 16:20

Ahoj holky, tak Lucinka školku zvládla úžasně :andel: zlatíčko naše :D :D V pondělí mi nedala ani pusu a šup do třídy za dětma, tak jsem myslela že to v úterý tak rychlý nebude a zase stejně…Učitelka říkala, že je uplně bezvadná a že si svačinu i oběd přidávala :dance: :hug: Tak jdeme zase v pondělí a v uterý, ted mají ty dva dny školku zavřenou…Jinak vám se dávám Davídkovo fotku za druhé třídy, u nás se fotí vždy na začátku roku, kdy do školy chodí všichni :D Davídek je vpravo na kraji jak sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
29.11.12 18:44

@sarynama ahojky! :mavam:
Davídkovi to mc sluší, to mají dobré, že jich je ve tředě celkem málo, že? To se už jen tak nevidí.
Lucinka je šikula, že se takhle do školy těší. A jak to zvládáš ty? :mrgreen:
Já si na to jen vzpomenu, že tam bude Kuba chodit a už mám v krku knedlík a chce se mi brečet. :,( :mrgreen:
Jinak u nás všechno stále supeeeer. :mrgreen:
Jak se chystáte na Vánoce? Mne chybí ten sníh. :( Zatím mi to ani proto nepřijde, že budou Vánoce. Krom toho, že objednávám dárky, už je vlastně všechny mám objednané a jen čekám, až dorazí. :)
tak se mějte krásně a ať je stále tak dobře jako dosud. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
29.11.12 18:46

Ahojky holky, moc vás zdravím…

Fotečky super!! :-)))

No já už peču, tak celkem nálada je, dnesk jsme si s kamarádkami vytvořili adventní věnec :-) tak mám předpřipraveno…

Byla jsem dneska na KO a miminko má 1800g, jsme ve 32tt, jen je hlavou nahoru, tak to mě kapku děsí :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
30.11.12 13:17

Kamarádce se mimi obrátilo až těsně před porodem, myslím, že do toho 36.tt má čas, někomu to trvá až do 38tt. Já tohle vůbec neřešila a ani nevím, kdy se mi otočili, tak bych se toho nebála. :hug:
Já mám adventní věnec taky už hotový, asi už 2 týdny. :mrgreen: Letos jsem dělala z té samotvrdnoucí hlíny, kamarádka mě inspirovala.
A dnes jsme koupili nová vykrajovátka, tak už se těšííím, jaké krásné tvary cukroví budeme mít. :mrgreen: Takže už mně to taky chytá. :lol:
Ještě musíme zajít koupit vánoční hvězdu na charitu, jako každý rok a už jsem spokojená.
Ještě tedy trnu hrůzou, aby dorazily všechny dárky včas, na jeden čekám už dost dlouho, paní ho odesílala před týdnem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.12.12 21:31

Tak už jsem mezi vámi i já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů