Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.6.12 11:07

Ahoj holky :mavam:
Dodatečně všem prckům oslavencům přeji všechno nejlepší, hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky. :kytka:
Kristý ještě jednou moooc gratuluji :palec: :palec:
Zatko krásné fotečky
jinak u nás nic moc, manžel je bez práce tak ted nějak přežíváme, snad to vyjde a příští týden by měl nastoupit do nové.
holky jsou ok, jen Nikča má ekzém na dlaních a nemůžeme se toho zbavit, praská jí to živého, jak se jí tam něco dostane tak jí to pálí :cert:
Mějte se krásně pa, pa, pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
28.6.12 23:47

No snad nám to už tentokrát vyjde… Těším se tajně na holčičku :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
2.7.12 07:05

Týnko: moc a moc gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
2.7.12 13:13
@VercaN píše:
Týnko: moc a moc gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Verunko - moc hodná :-)))) Zatím to vypdadá nadějně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
2.7.12 13:32

Týnko: budu držet pěsti a kdybys cokoli potřebovala, ozvi se :), jsme myslím dost blízko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
2.7.12 15:44
@VercaN píše:
Týnko: budu držet pěsti a kdybys cokoli potřebovala, ozvi se :), jsme myslím dost blízko :think:

No bylo to hodně, hodně neplánované, tak snad o to víc to vyjde.. jsem tři a půl měsíce v práci a skončila jsem na rizikovém :-))) O miminko jsme se chtěli snait v lednu a to už bude zřejmě na světě :-))) No jo, ta´tka má ty svoje lemrouše zase jak dvacetiletej mladík :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
3.7.12 12:18
@Kristyna+Daník píše:
No bylo to hodně, hodně neplánované, tak snad o to víc to vyjde.. jsem tři a půl měsíce v práci a skončila jsem na rizikovém :-))) O miminko jsme se chtěli snait v lednu a to už bude zřejmě na světě :-))) No jo, ta´tka má ty svoje lemrouše zase jak dvacetiletej mladík :-))))
:lol: :pankac: Tak to sis popracovala :pankac: Asi z tebe měli v práci radost. Ale hlavně, že se zadařilo :potlesk: A jak se jinak citíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.7.12 13:39

No nepočítala jsem, že skončím doma…Daník je normálně přijatýá do školky od září, zatím to tak nechám, kdyby náhodou…
Jiank radost měli všichni a upřímnou :-))) Jak jsem se bála to řídě oznámit, tak v pohodě a te´d se nám říďa mění, tak jsem si jen trochu těhotenstvím pošlapala karierní růst, ale miminko je lepší :-))
A jinak od včera je mi špatně.-(( :poblion: :poblion: A dneska mě po delší době bolí břicho, tak sand to bude v pohodě, pořád tak mám v dušičce brouka, co mi hlodá…Ale doufám, že to dotáhneme do konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
3.7.12 19:09

Týnko: tak dobrý, že ředitelka byla tak vstřícná. Kariéru můžeš udělat i za 3 nebo 2 roky :think: Břicho může bolet z únavy z těch veder :think: Hlavně nemysli negativně a rozptyl se čímkoli. Třeba něco nezkého zase ušij :palec:
No tak jsem v půl druhé vyzvedáala tchýni z práce a jeli jsme ke švagrovi a dětem do bazénu. Vojtík už umí nezky kopat nohama a výborně se položí na hladinu a fakt to vypadá jako plavání. No a Vendy aby se neopičila, už se taky položí na hladinu a kope. Ale ta má rukávky a kruh, takže moc pohybu jí to nedovoluje, ale i přes kruh se položí. Takže možná po moři Vojta pár temp už zaplave a Vendy třeba jen s rukávkama. No, nechám se překvapit. Jinak to byla příjemná návštěva, děti pak skákaly gumu a přes švihadlo, byly na pískovišti, jezdily na všem možném a pohrály si i doma, protože po našem příjezdu pršelo Teď se přehnala bouřka. Muže jsem viděla naposledy v 5 ráno a možná se zase v tuto dobu uvidíme :D. Děti v noci spaly – spíš nespaly – teda Vojtík kolem třetí se přišel za náma přitulit, usnul v půl 6 a Vendy se pro jistotu probudila Vojtík si dáchnul do 9 a Vendy to ve 12 zalomila – Vojta svěží Já jsem docela znavená :roll:
:oops:
Jinak já balím a v sobotu odjíždíme k moři na týden. Tak snad na nic nezapomenu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.7.12 19:22

No břicho mě už bolí od začátku června, ale toho 12.6 už to nešlo vydržet, jsem přišla z práce a hodinu a půl ležela, aby mě to břicho přestalo bolet.. uvidíme, našli mi hematom, tak je prý možnost, že je to z něj, už se ale vstřebává, tak uvidíme…
Však já vím, spíš mě to i potěšilo, že do mě byla vložena taková důvěra a ještě mo MD :-))))
Tak to jste si užili v bazénu, my tu měli kamarádku s klučinou o tři měsíce starším než Daník a řádili jak černá ruka…
Dovču Vám závidím :-/ no snad mě dr pustí aspoń na tu chatu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.9.12 16:08

Holky žijete tu ještě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.12 16:32

Je tu mrtvo co…jak se máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.9.12 16:43

@zdenka561983 Uplně mrtvo :-) Ale tak nějak to jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.12 07:52

Žijeme, jen je tu teď nějak mrtvo… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.9.12 11:49

Totálně mrtvo :-) holky hlásím úspěšnou kontrolu v 21tt.-) Tripl testy negativní a miminko se má čile k světu, i nějaká fotečka je… mám vodnatý tu - a to jsem ještě nepřibrala, tak je to špatně vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny