Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3981
5.12.11 11:37

Jé Veru, to je krásný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.12.11 14:57

Tak Marušce Mikuláš řekl, že si ve zlaté knize přečetl, že jí moc pomalu, tak to prý má vylepšit. Já jsem ráda, že tam jí vůbec. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
6.12.11 08:59

Holky, tak jedna hovňousová pro zasmání ode mě. Vendy si říká na čůrání, tak jsem dneska zkusila ráno bez plínky. Jenže mi snědla půlku jogurtu, takže samozřejmě to z ní okamžitě šlo. Jsem si toho nevšimla a jak to bylo řídké, bylo to všude pod ní a ona si v tom vesele šmatlala a pak pro jistotu běžela za Vojtíkem, takže jsem měla asi tak tři velké kolca na koberci v obýváku, Vendy už seděla na nočníku a pro jistotu se na své boty měla potřebu podívat. :roll: TAkže nejen, že jsem uklízela půlku koberce v obyváku a pod Vendulkou lino, ale na ní snad nebylo kousek místa bez hovna :poblion: No co, zase mám na vánoce vyčištěný koberec a Venda půjde na bezplínku asi až po vánocích. :think: zatím si doma hezky říká na čůrání, ale ty bobky asi budou všude :mavam: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.12.11 09:04
VercaN píše:
Holky, tak jedna hovňousová pro zasmání ode mě. Vendy si říká na čůrání, tak jsem dneska zkusila ráno bez plínky. Jenže mi snědla půlku jogurtu, takže samozřejmě to z ní okamžitě šlo. Jsem si toho nevšimla a jak to bylo řídké, bylo to všude pod ní a ona si v tom vesele šmatlala a pak pro jistotu běžela za Vojtíkem, takže jsem měla asi tak tři velké kolca na koberci v obýváku, Vendy už seděla na nočníku a pro jistotu se na své boty měla potřebu podívat. :roll: TAkže nejen, že jsem uklízela půlku koberce v obyváku a pod Vendulkou lino, ale na ní snad nebylo kousek místa bez hovna :poblion: No co, zase mám na vánoce vyčištěný koberec a Venda půjde na bezplínku asi až po vánocích. :think: zatím si doma hezky říká na čůrání, ale ty bobky asi budou všude :mavam: :twisted:

Teda to jsi měla po ránu veselo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale je šikovná že si řekne na čůrání, to naše Lucinka vůbec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.12.11 09:06

Tak jak u vás všera prbíhali čerti???? Davídek byl včera hodnej a hodinu než přišli byl uplne mimo ale pak řekl básničku, trochu se do toho zamotal, a už se těší jen na ježíška :lol: :lol: ale Lucinka ta se pofnukávala ani si nešla pro balíček :) jsem ráda že už je to za námi, jako malá jsem čerty taky nemela vůbec ráda :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.12.11 12:11

Ahojky holky!
U nás čerti v pohodě, ale Maruška si teď bohužel myslí, že si může dělat co chce, když si jí nevzali do pekla. :( Takže mi zase nechce nic jíst a chová se jak ředitelka zeměkoule.
Jinak Kuba dnes taky měl epizoru s hovínkem, ale Marušky, ona kajdila a on chtěl taky sedět na nočníku, tak jsem ho dala na druhý, pak jsem ho šla uklízet a on za Marušky zády sáhnul na to její. Tak jsem Marušce řekla, že už bude chodit jen na záchod, ona chce jednou tam a jednou na nočník a pak tu běhám, aby zase něco podobného Kubu nenapadlo.
Ještě zítra bude Maruška doma, ale ona mi tedy dává zabrat. A Kuba je taky zlobivější než když je sám, samozřejmě. Jí asi brzy dám na zadek. (Jen kdyby to tak pomáhalo. :( ) Ona je štír a taky se podle toho chová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.12.11 12:13

Ale jedna pozitivní zpráva, nechala jsem jí ušít takovou tu sukénku, co nosí baletky, tak to bude mít na Štědrý den, přála si modrou, ale nakonec jsme vybrali fialovou. Jen doufám, že na Štědrý den mi jí nehodí na hlavu s tím, že jí nebude nosit. To bych jí asi přerazila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
7.12.11 09:42

Hezké ráno :mavam:
Barah: super, určitě bude spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
7.12.11 11:54

Ahojky holky, tak jsem byli u dr, Marušku sem tam bolí v krku, tak to nic prý není, ale jak jí teklo z očí, tak to je od té blbé nosní mandle a máme se opravdu objednat, že už teď je to plné do března. :(
A navíc mě začalo bolet v krku a jsem celkové unavená, tak dnes jdu spát brzy, ale zase dávají Expozituru, tak to tedy nevím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.12.11 14:01

Ahojky holky, u nás prší :roll: :roll: to je síla, ráno tak krásně sněžilo a ted po sněhu ani památka.....Sla jsem dopoledne s malou ven to nepršelo a pak nás to chytlo a než jsme stačili dojít domu tak jsme byly pěkně zmoklé :oops: :oops: Ve tři pádím pro Davídka do družiny, doufám že nebude mít tolik úkolů jako včera........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.11 14:11

Ahojky tady taky prší…ráno chumelilo jak blázen a teď prší..
to je strašný s tím počasím.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.12.11 14:36

Jééééé jak měse nechce ven :roll: :roll: ale musim jít pro Dáju. Lucinka spinká a manžel ještě taky, ten je po noční, tak mu otevřu dveře kdyby něco tak aby jí slyšel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.12.11 14:40

jóóó ještě vám napíšu takovou perličku, jaký máme zlatíčko malinký :D :D Včera Lucinka vůbec nechtěla spát přes den a v 16hod byla tak protivná že jsem jí dala do postýlky, bylapotichu tak jsme si mysleli že spí a najednou začala křičet mami mami, tak tam šel manžel a zůstal stát uplně zděšenej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nás malej poklad si sundal plínku, jenže se pokadila a postýlka byla celá od toho, já myslela že mě odvezou a ona v klídku nám ukazovala co tak pracně vytvořila :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
8.12.11 07:11
sarynama píše:
jóóó ještě vám napíšu takovou perličku, jaký máme zlatíčko malinký :D :D Včera Lucinka vůbec nechtěla spát přes den a v 16hod byla tak protivná že jsem jí dala do postýlky, bylapotichu tak jsme si mysleli že spí a najednou začala křičet mami mami, tak tam šel manžel a zůstal stát uplně zděšenej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nás malej poklad si sundal plínku, jenže se pokadila a postýlka byla celá od toho, já myslela že mě odvezou a ona v klídku nám ukazovala co tak pracně vytvořila :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sice ti asi určitě do smíchu nebylo, ale je to :lol: Takovou práci to Lucince dalo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
8.12.11 08:03

Verčo, já to nesla docela dobře, i jsem se zasmála, ale manžel byl nákej divnej :lol: :lol: :lol: já čapla malou a šla jsem jí hned vykoupat a ona tak povídala a vysvětlovala mi to :andel: :hug: to bylo úzasný, akorát teda ten smrad jsme trochu dýl větrali :lol: :lol: ona si plínku sundavá ted pořád, jenže nechce mi vůbec chodit na nočník, to děsne řve a proste si na nej nesedne :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny