Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
16.11.11 23:14

Ahojky, tak nějak pořád nic… pořád spí, chtějí ji pomalu budit, ale pořád ten stav je špatnej.......Ubírá mi to strašně moc sil......Musím se postarat i o dědu a je toho fakt moc. doma mám vybuchlou bombu, musela jsem došit objednávky, co jsem měla, ale aspoň u toho přicházím na jiné myšlenky, brečet už nemám ani sílu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
17.11.11 08:17

Týnko: je toho na tebe opravdu moc. :hug: Přeju, ať je mamince brzy dobře :kytka: Zvládáš to moc dobře. A je fajn, že můžeš šít, abys přiša na jiné myšlenky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
20.11.11 22:16

jink vám písnu aktuality… Dneska po nějakých 12 dnech jem uviděla mamčiny oči a její „úsměv“.. bylo to nejvíc nejlepší za dnešní den, ani to nejde popsat. Probudili ji k plný bdělosti - dnska jí udělali tracheostomii - až večer, tak snad jí bude lépe… Pořád je tam ohrožení a dost veliké, vzali jí kousek tenkého střeva… Takže mu musí čekat jak se to bude hojit, aby to znovu neprasklo a nestalo se to samé znovu. tím jak leží je riziko embolie, trombozy, zápalu plic… infekce z těch všemožných hadiček.. Doufám, když dala skoro 14 dní, že to prostě dá až do konce a že si jí prostě odvezeme domů........Ale je to všechno tak těžký a náročný, potřebovala bych totálně vypnout, ale nejde to...... :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.11 08:02
Kristyna+Daník píše:
jink vám písnu aktuality… Dneska po nějakých 12 dnech jem uviděla mamčiny oči a její „úsměv“.. bylo to nejvíc nejlepší za dnešní den, ani to nejde popsat. Probudili ji k plný bdělosti - dnska jí udělali tracheostomii - až večer, tak snad jí bude lépe… Pořád je tam ohrožení a dost veliké, vzali jí kousek tenkého střeva… Takže mu musí čekat jak se to bude hojit, aby to znovu neprasklo a nestalo se to samé znovu. tím jak leží je riziko embolie, trombozy, zápalu plic… infekce z těch všemožných hadiček.. Doufám, když dala skoro 14 dní, že to prostě dá až do konce a že si jí prostě odvezeme domů........Ale je to všechno tak těžký a náročný, potřebovala bych totálně vypnout, ale nejde to...... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ahojky,tak to je paráda… :dance:
jen tak dál…a Vánoce budou nejhezčí za celý život.....držíme stále palečky.....A ty se drž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.11 08:02
Kristyna+Daník píše:
jink vám písnu aktuality… Dneska po nějakých 12 dnech jem uviděla mamčiny oči a její „úsměv“.. bylo to nejvíc nejlepší za dnešní den, ani to nejde popsat. Probudili ji k plný bdělosti - dnska jí udělali tracheostomii - až večer, tak snad jí bude lépe… Pořád je tam ohrožení a dost veliké, vzali jí kousek tenkého střeva… Takže mu musí čekat jak se to bude hojit, aby to znovu neprasklo a nestalo se to samé znovu. tím jak leží je riziko embolie, trombozy, zápalu plic… infekce z těch všemožných hadiček.. Doufám, když dala skoro 14 dní, že to prostě dá až do konce a že si jí prostě odvezeme domů........Ale je to všechno tak těžký a náročný, potřebovala bych totálně vypnout, ale nejde to...... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ahojky,tak to je paráda… :dance:
jen tak dál…a Vánoce budou nejhezčí za celý život.....držíme stále palečky.....A ty se drž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
21.11.11 12:12
Kristyna+Daník píše:

Tak to je dobře, Kristý, že jí probudili, teď to bude jistě čím dál lepší. Myslím, že tu na tebe všichni myslíme a držíme moc pěsti, ať už je maminka v pořádku úplně!

Jinak my dnes oběhli dva dr, nejřím s Maruškou na orl, tam mi řekl, že má velkou nosní mandli, což nám už říkala dětská a že doporučuje odstranit, tak jsem se dohodli, i dětská nám to posvětila, že počkáme a uvidíme, jak často bude nemocná. Ale když mi na tom orl řekl slovo narkoza, tak se mi celkem rozklepala kolena. :-(
Pak jsem šli k dětské s výsledkama a s Kubou na to očkování, dr řekla, že Kuba bude s mandlí následovat Marušku, což mi je už jasné. :-( a řekla, že bych měla odstavit už Kubu, protože jsem jí říkala, že se mi pořád budí v noci a děti od roka by se už budit neměli a hlavně by neměli vyžadovat nic na pití. Takže jsem z toho pěkně vyklepaná, jak to zvládneme, protože bez řevu to nepujde. :cry: :cry: :cry:
Teď je ale po očko, tak ho nebudu víc trápit a zatím se ho budu snažit učit na UM, ať si zvyká a pak „tvrdý“ režim. Ale tajně doufám, že se odstaví sám, jen bych ráda, aby přijmul UM, aby si aspoň třeba k snídani dal, aby to nebylo jako s Maruškou, co se odstavila a nechtěla nic, tak jsme ten vápník museli honit v sýrech apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
21.11.11 12:32

Týnko: tak to jsou dobré zprávy :palec: Drž se :hug:
Barah: mám s Vendulkou ten samý problém, ale ona všecna UM odmítá a hlavně má alergii na kravské mlíko, takže mám fakt problém. V noci se taky budí a většinou jednou kojím, ale nebaví mě to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
21.11.11 16:48
VercaN píše:
Týnko: tak to jsou dobré zprávy :palec: Drž se :hug:
Barah: mám s Vendulkou ten samý problém, ale ona všecna UM odmítá a hlavně má alergii na kravské mlíko, takže mám fakt problém. V noci se taky budí a většinou jednou kojím, ale nebaví mě to :oops:

Já kojím teď v noci co 2-3 hodiny, protože on by jinak řval jak najatý. Teď se to i nějak zvrtlo a on nechce ani tátu při uspávání a jen mě a pořád hlídá, zda tam jsem. :nevim:
Dnes jsme mu UM taky zkusili a šklebil se jak kdyby to byl hnus největší a pak i před námi utíkal, když viděl ten hrníček. :roll:
Kamarádka poradila, že ona to zkoušela tak, že do mléka nalámala rohlík a po lžičkách dávala, tak to zkusíme.
Kuba tedy alergii na mléko nemá, ale když jsem mu zkusila udělat kaši „jen“ z Nestlé junior, tak měl hrozné bolení bříška a prděl jak starý chlap. :-(
On to má po manželovi, ten, když vypije mléko, tak ví, že bude mít taky střevní problémy. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
21.11.11 17:58

BArah: to teda nezávidím, to kojení. Malá se sice budí co 3 hodiny, ale stačí jí dudlík nebo voda. Kojení jenou, dvakrát za noc a pak ráno, dneska třeba v 5 :cert: , ale pak ještě usne do 7 nebo 8 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
22.11.11 09:39

Ahoj holky,
tak jsem včera udělal 4 korpusy z jehličí na věnce a dneska mě čekají další 4 z jehličí a 3 jiné. Mě naštval můj vrchní dodavatel polystyrénu, zapomněl na mě :zed: :lol: Tak mi objednávku donesl až domů, ale až v 7 večer. Pak mi manžel pustil Vratné láhve, takže jsem se zasekla :oops: Dneska to budu muset napravit. Ale stihla jsem udělat Vojtíkovi adventní kalendář mašinku :dance: Ještě budu muset něco vymyslet Vendulce, tak uvidíme :nevim: Nemám ani představu. Kočka se k vánocům moc nehodí a ona taky miluje mašinky, ale dva stejné se mi dělat nechcou :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
22.11.11 10:48
VercaN píše:
Ahoj holky,
tak jsem včera udělal 4 korpusy z jehličí na věnce a dneska mě čekají další 4 z jehličí a 3 jiné. Mě naštval můj vrchní dodavatel polystyrénu, zapomněl na mě :zed: :lol: Tak mi objednávku donesl až domů, ale až v 7 večer. Pak mi manžel pustil Vratné láhve, takže jsem se zasekla :oops: Dneska to budu muset napravit. Ale stihla jsem udělat Vojtíkovi adventní kalendář mašinku :dance: Ještě budu muset něco vymyslet Vendulce, tak uvidíme :nevim: Nemám ani představu. Kočka se k vánocům moc nehodí a ona taky miluje mašinky, ale dva stejné se mi dělat nechcou :oops: :nevim:

bude foto? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.11 11:01

Ahojky :-)
Kristý myslím na Vás a držím palce.Všechno určitě dopadne dobře,musí :hug:

Já mám manžela doma je nemocný,tak si od holek trošičku odpočinu.
Nikolka pořád kašle a má strašnou rýmu a do toho jí lezou další dva zoubky.Tak je otrávená.Jinak do nedávna u nás byli hororový noci.Nikolka se pravidelně v půl noci budila a vydržela být 4 hod vzhůru.Pak sice usnala ale zase tak na hodku.Mlíčko ani nic jiného nepomáhalo,prostě nechtěla spinkat.Ale musím zatukat že už je to lepší,řekla bych že od té doby co vstává s Gábinkou do školy a přes den spinká max hodinu.

Verčo pochlub se svými výrobky.

Dnes jsem zkoušela sýrovou omáčku.to Vám byl takový hnus,vůbec se mi to nepovedlo :zed: .Manžel mi řekl že než aby to jedl to raději bude o hladu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
22.11.11 12:16

Holky, já bych se pochlubila, abych vám dala taky námět, ale já nemám foťák :oops: Umřel nám blesk a manžel foťák asi 14 dní vozí do opravy :oops: :roll: Zatím ho dovezl jen do práce a zpátky :pocitac: Jinam se kluk foťákovej nepodíval :cert: A můj mobil - co se týká foťáku - je na ho.no, takže až přijde můj muž, ukradnu mu mobil a pochlubím se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
22.11.11 19:33

Ahoj holky, dlouho jsem nepsala, bylo mi blbě a Davídek to chytil asi taky, dnes jsem s ním byla u doktorky a marodí až do úterý, má děsný kašel a rýmu a má nález na průduškách :(

Veru v sobotu jsme byli na tech nákupech a dívala jsem se po tom malování, ale nikde nic :nevim: přemýšlím že to asi objednám přes net a hold to risknu :think:

Kristý budu držet palečky aby maminka byla v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
22.11.11 22:39

Tak tady je ten kalendář - Tři vláčky. Jsou tam krabičky a do nich musím ještě něco dát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny