Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahojky, tak nějak pořád nic… pořád spí, chtějí ji pomalu budit, ale pořád ten stav je špatnej.......Ubírá mi to strašně moc sil......Musím se postarat i o dědu a je toho fakt moc. doma mám vybuchlou bombu, musela jsem došit objednávky, co jsem měla, ale aspoň u toho přicházím na jiné myšlenky, brečet už nemám ani sílu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Týnko: je toho na tebe opravdu moc.
Přeju, ať je mamince brzy dobře
Zvládáš to moc dobře. A je fajn, že můžeš šít, abys přiša na jiné myšlenky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jink vám písnu aktuality… Dneska po nějakých 12 dnech jem uviděla mamčiny oči a její „úsměv“.. bylo to nejvíc nejlepší za dnešní den, ani to nejde popsat. Probudili ji k plný bdělosti - dnska jí udělali tracheostomii - až večer, tak snad jí bude lépe… Pořád je tam ohrožení a dost veliké, vzali jí kousek tenkého střeva… Takže mu musí čekat jak se to bude hojit, aby to znovu neprasklo a nestalo se to samé znovu. tím jak leží je riziko embolie, trombozy, zápalu plic… infekce z těch všemožných hadiček.. Doufám, když dala skoro 14 dní, že to prostě dá až do konce a že si jí prostě odvezeme domů........Ale je to všechno tak těžký a náročný, potřebovala bych totálně vypnout, ale nejde to......
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
jink vám písnu aktuality… Dneska po nějakých 12 dnech jem uviděla mamčiny oči a její „úsměv“.. bylo to nejvíc nejlepší za dnešní den, ani to nejde popsat. Probudili ji k plný bdělosti - dnska jí udělali tracheostomii - až večer, tak snad jí bude lépe… Pořád je tam ohrožení a dost veliké, vzali jí kousek tenkého střeva… Takže mu musí čekat jak se to bude hojit, aby to znovu neprasklo a nestalo se to samé znovu. tím jak leží je riziko embolie, trombozy, zápalu plic… infekce z těch všemožných hadiček.. Doufám, když dala skoro 14 dní, že to prostě dá až do konce a že si jí prostě odvezeme domů........Ale je to všechno tak těžký a náročný, potřebovala bych totálně vypnout, ale nejde to......![]()
![]()
![]()
Ahojky,tak to je paráda… ![]()
jen tak dál…a Vánoce budou nejhezčí za celý život.....držíme stále palečky.....A ty se drž
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
jink vám písnu aktuality… Dneska po nějakých 12 dnech jem uviděla mamčiny oči a její „úsměv“.. bylo to nejvíc nejlepší za dnešní den, ani to nejde popsat. Probudili ji k plný bdělosti - dnska jí udělali tracheostomii - až večer, tak snad jí bude lépe… Pořád je tam ohrožení a dost veliké, vzali jí kousek tenkého střeva… Takže mu musí čekat jak se to bude hojit, aby to znovu neprasklo a nestalo se to samé znovu. tím jak leží je riziko embolie, trombozy, zápalu plic… infekce z těch všemožných hadiček.. Doufám, když dala skoro 14 dní, že to prostě dá až do konce a že si jí prostě odvezeme domů........Ale je to všechno tak těžký a náročný, potřebovala bych totálně vypnout, ale nejde to......![]()
![]()
![]()
Ahojky,tak to je paráda… ![]()
jen tak dál…a Vánoce budou nejhezčí za celý život.....držíme stále palečky.....A ty se drž
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
![]()
![]()
Tak to je dobře, Kristý, že jí probudili, teď to bude jistě čím dál lepší. Myslím, že tu na tebe všichni myslíme a držíme moc pěsti, ať už je maminka v pořádku úplně!
Jinak my dnes oběhli dva dr, nejřím s Maruškou na orl, tam mi řekl, že má velkou nosní mandli, což nám už říkala dětská a že doporučuje odstranit, tak jsem se dohodli, i dětská nám to posvětila, že počkáme a uvidíme, jak často bude nemocná. Ale když mi na tom orl řekl slovo narkoza, tak se mi celkem rozklepala kolena. ![]()
Pak jsem šli k dětské s výsledkama a s Kubou na to očkování, dr řekla, že Kuba bude s mandlí následovat Marušku, což mi je už jasné.
a řekla, že bych měla odstavit už Kubu, protože jsem jí říkala, že se mi pořád budí v noci a děti od roka by se už budit neměli a hlavně by neměli vyžadovat nic na pití. Takže jsem z toho pěkně vyklepaná, jak to zvládneme, protože bez řevu to nepujde.
![]()
Teď je ale po očko, tak ho nebudu víc trápit a zatím se ho budu snažit učit na UM, ať si zvyká a pak „tvrdý“ režim. Ale tajně doufám, že se odstaví sám, jen bych ráda, aby přijmul UM, aby si aspoň třeba k snídani dal, aby to nebylo jako s Maruškou, co se odstavila a nechtěla nic, tak jsme ten vápník museli honit v sýrech apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Týnko: tak to jsou dobré zprávy
Drž se ![]()
Barah: mám s Vendulkou ten samý problém, ale ona všecna UM odmítá a hlavně má alergii na kravské mlíko, takže mám fakt problém. V noci se taky budí a většinou jednou kojím, ale nebaví mě to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
Týnko: tak to jsou dobré zprávyDrž se
Barah: mám s Vendulkou ten samý problém, ale ona všecna UM odmítá a hlavně má alergii na kravské mlíko, takže mám fakt problém. V noci se taky budí a většinou jednou kojím, ale nebaví mě to
Já kojím teď v noci co 2-3 hodiny, protože on by jinak řval jak najatý. Teď se to i nějak zvrtlo a on nechce ani tátu při uspávání a jen mě a pořád hlídá, zda tam jsem. ![]()
Dnes jsme mu UM taky zkusili a šklebil se jak kdyby to byl hnus největší a pak i před námi utíkal, když viděl ten hrníček. ![]()
Kamarádka poradila, že ona to zkoušela tak, že do mléka nalámala rohlík a po lžičkách dávala, tak to zkusíme.
Kuba tedy alergii na mléko nemá, ale když jsem mu zkusila udělat kaši „jen“ z Nestlé junior, tak měl hrozné bolení bříška a prděl jak starý chlap. ![]()
On to má po manželovi, ten, když vypije mléko, tak ví, že bude mít taky střevní problémy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BArah: to teda nezávidím, to kojení. Malá se sice budí co 3 hodiny, ale stačí jí dudlík nebo voda. Kojení jenou, dvakrát za noc a pak ráno, dneska třeba v 5
, ale pak ještě usne do 7 nebo 8 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak jsem včera udělal 4 korpusy z jehličí na věnce a dneska mě čekají další 4 z jehličí a 3 jiné. Mě naštval můj vrchní dodavatel polystyrénu, zapomněl na mě
Tak mi objednávku donesl až domů, ale až v 7 večer. Pak mi manžel pustil Vratné láhve, takže jsem se zasekla
Dneska to budu muset napravit. Ale stihla jsem udělat Vojtíkovi adventní kalendář mašinku
Ještě budu muset něco vymyslet Vendulce, tak uvidíme
Nemám ani představu. Kočka se k vánocům moc nehodí a ona taky miluje mašinky, ale dva stejné se mi dělat nechcou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
Ahoj holky,
tak jsem včera udělal 4 korpusy z jehličí na věnce a dneska mě čekají další 4 z jehličí a 3 jiné. Mě naštval můj vrchní dodavatel polystyrénu, zapomněl na mě![]()
Tak mi objednávku donesl až domů, ale až v 7 večer. Pak mi manžel pustil Vratné láhve, takže jsem se zasekla
Dneska to budu muset napravit. Ale stihla jsem udělat Vojtíkovi adventní kalendář mašinku
Ještě budu muset něco vymyslet Vendulce, tak uvidíme
Nemám ani představu. Kočka se k vánocům moc nehodí a ona taky miluje mašinky, ale dva stejné se mi dělat nechcou
![]()
bude foto? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky ![]()
Kristý myslím na Vás a držím palce.Všechno určitě dopadne dobře,musí ![]()
Já mám manžela doma je nemocný,tak si od holek trošičku odpočinu.
Nikolka pořád kašle a má strašnou rýmu a do toho jí lezou další dva zoubky.Tak je otrávená.Jinak do nedávna u nás byli hororový noci.Nikolka se pravidelně v půl noci budila a vydržela být 4 hod vzhůru.Pak sice usnala ale zase tak na hodku.Mlíčko ani nic jiného nepomáhalo,prostě nechtěla spinkat.Ale musím zatukat že už je to lepší,řekla bych že od té doby co vstává s Gábinkou do školy a přes den spinká max hodinu.
Verčo pochlub se svými výrobky.
Dnes jsem zkoušela sýrovou omáčku.to Vám byl takový hnus,vůbec se mi to nepovedlo
.Manžel mi řekl že než aby to jedl to raději bude o hladu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já bych se pochlubila, abych vám dala taky námět, ale já nemám foťák
Umřel nám blesk a manžel foťák asi 14 dní vozí do opravy
Zatím ho dovezl jen do práce a zpátky
Jinam se kluk foťákovej nepodíval
A můj mobil - co se týká foťáku - je na ho.no, takže až přijde můj muž, ukradnu mu mobil a pochlubím se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, dlouho jsem nepsala, bylo mi blbě a Davídek to chytil asi taky, dnes jsem s ním byla u doktorky a marodí až do úterý, má děsný kašel a rýmu a má nález na průduškách ![]()
Veru v sobotu jsme byli na tech nákupech a dívala jsem se po tom malování, ale nikde nic
přemýšlím že to asi objednám přes net a hold to risknu ![]()
Kristý budu držet palečky aby maminka byla v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tady je ten kalendář - Tři vláčky. Jsou tam krabičky a do nich musím ještě něco dát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 6.5.26 22:50
- Černá Madonna
- 6
Má papírový časopis v době Instagramu...
- 6.5.26 22:14
- RajaMatangi
- 2
Výsledky didaktických testů
- 6.5.26 21:20
- Anonymní
- 1
Laskavy odstav
- 6.5.26 22:44
- Michelle_M
- 3
Brno Montessori školka Sluníčko...
- 6.5.26 21:10
- Kkoblizek0
- 1
Svatební web, názor
- 6.5.26 21:19
- soukupova.tereza
- 9
Opakované otázky - jak reagujete?
- 6.5.26 22:21
- Klmarik
- 9
Negativni tt a duchové 13 a 14 dpo
- 6.5.26 19:23
- Monousek8
- 1
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 6.5.26 23:10
- luckaa85
- 28
Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem...
- 6.5.26 22:58
- Jazmine
- 72
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 6.5.26 23:13
- jege
- 103079
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- luckaa85
- 28
Mít dítě, nebo ne?
- Černá Madonna
- 57
Nové hrnce
- 6.5.26 23:07
- paní M
- 9
Okno s parapetem a otevírací nebo fixní...
- 6.5.26 23:06
- Nimie
- 25
Kam na dovolenou 2. týden v červnu?
- 6.5.26 23:04
- Hibou
- 21
Budoucí samoživitelka
- 6.5.26 23:04
- Klávesa289
- 33
Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem...
- 6.5.26 22:58
- Jazmine
- 72
Krvácení při stolici, kdy potíže zmizeli?
- 6.5.26 22:51
- Amassakoul
- 6
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 6.5.26 22:50
- Černá Madonna
- 6