Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3981
25.11.11 18:03

Ahoj Veru :mavam:
my o víkendu - v sobotu má muž dílnu s rodičema a dětma ve škole - budou vyrábět na vánoční trhy, takže budeme tam i s Vendulkou a v neděli si jede pro Vojtíka k mamince na moravu, to je na celý den, takže my s Vendulkou asi uklidíme pokojíček a ložnici, ať trochu hejbnem s něčím a vyrobíme těsto na perníčky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
25.11.11 18:04

Veru: přeju, aby se ti marodi brzy uzdravili :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
25.11.11 20:02

TAk se jdu pochlubit, ale je to nějak blbě nafcené, ty barvy jsou ve skutečnosti jiné. Holt nemáme foťák, ale jen mobil :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.11.11 21:11
VercaN píše:
TAk se jdu pochlubit, ale je to nějak blbě nafcené, ty barvy jsou ve skutečnosti jiné. Holt nemáme foťák, ale jen mobil :oops:

Krásný fotky :palec: :palec: jsi šikovná :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.11.11 20:04

Ahojky holky… Taky přidám, věnec ještě nemám, musím na lup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 21:08

Přeji hezký večer
Verů tedy věnce jsou opravdu parádní :pankac:
Holky vy jste tak šikovný,já jsem na všechno levá,nic mi nejde :oops:
Ale za zkoušku nic nedám,zítra vyrazím na jehličí a pokusím se taky o něco,ale výsledek nazaručuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 21:09
Kristyna+Daník píše:
Ahojky holky… Taky přidám, věnec ještě nemám, musím na lup

Paráda :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
27.11.11 08:51

Holky, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.11.11 12:22

Tak už mám i věnec :-) Svíčky a bronzovohnědá mašle je vlastní výroby :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
27.11.11 19:31

Ahojky holky! :mavam: Tak jsme zase doma. Dárky nakoupené, tak mám opravdu radost. :dance: Holky, mamka Kubovi objednala to kouzelné malování, ten koberec, v Pompu, měli to v letáku, ale už to tam na skldě neměli, tak jí to objednali, příští týden by si pro to měla jít, stojí to nějakých 400Kč.
Kristý, Maruška nosí čepice vel 50, měřila jsem jí a vyšlo mi 49, takže to sedí. :) Pro Kubu čepice potřebuju jen se zavázkami, tak pokud by ti nebyl problém. Ale už mi spinká, tak velikost bych ti musela napsat až zítra. On má hlavu takovou „šištičku!, tak s těma čepicema je to celkem problém, ale napíšu ti měření i velikost čepice. A budu mít doma dva čertíky. :mrgreen: Už teď mají stejnou čepici a Maruška je šťastná, že je jako Kuba. :mrgreen:
Jinak jak jsme přiujeli k našim, tak hned Marušku začaly pálit oči a začala mít "rýmu“, ale klasická rýma to není, jen se jí zase ozvala ta nosní mandle. :roll: Tak ani nevím, jestli půjde zítra do školky, uvidíme zítra.
Jinak jsem si jaksi spetla datumy a Maruška se ve středu fotila, ale já myslela, že se budou fotit v pondělí, tak jí vyfotili v teplákách a mikině a to jsme počítali, že se bude fotit s Kubou spolu. :,( :,( :,( Když mito Maruška říkala, tak jsem si chtěla nafackovat, ale i v kalendáři mám napsáno pondělí, tak nevím, kde jsem udělala chybu. To bude památka. :? Všichni se tam prý převlékali a jen ona ne. :,( A to jsem se ještě o tom bavila s učitelkou a bavila jsem se o pondělí, ale to asi neslyšela nebo co, tak tam budu jak za debila. :oops: :? :evil: Ale co, mikinu měla s vánočním motivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.11 13:50

Ahojky
barah to je tedy pech,první focení a v tepláčkách,no co zase na to jen tak nezapomenete
Mi tu měli kominíka,rozhodně nás nepotěšil,máme popraskaný komín tak že nemůžeme topit.Ted už je cca čtvrtka zbouraná a pomalu se staví nový.Ale je to na palici,ted před Vánoci,toho pordelu a ještě ta zima.Musela jsem si půjčit přímotopy abych aspon trochu zavlažila.
Včera jsem byla s Gábinkou na rozsvícení vánočního stromu.Nikolce se k té rýmě přidal kašel tak jsem s ní byla dnes u doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.11.11 20:58

U nás se rozsvědcuje stromeček 1., ještě k tomu bude jarmark, tak se taky chstáme, ale asi půjdeme až v pátek, protože na rozsvícení je tam plno lidí a vloni ho rozsvítili snad až po dvou hodinách a to ještě před tím vyhodili pojistky celému náměstí. :mrgreen: :roll:
Ty jo, to bych nadávala jak čert, s tím komínem. :( Tak hlavně, ať je to brzy v pořádku a už tam máte teplíčko.
Jinak jsem dnes upekla dalpší druh cukroví. :dance: Ale nějak pořád ta vánooční nálada není :nevim: , asi to přijde, až napadne sníh :think: , ale zase když opominu tu romantiku, tak ty neodklizený chodníky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
28.11.11 23:15

Baru - pečeš,jo?? Já vůbec nevím kdy a taky se mi do toho nějak letos vůbec nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
29.11.11 07:11

Ahoj holky,
tak já už mám perníčky tvrdé jak broky :D Doufám, že to změkne. Mám ozdobené okna a na stole adventní věnec. Tím moje vánoce končí, zatím. Mám toho ještě hodně, ale tenhle týden nedám nic. Mám spoustu akcí a práce, takže smůla. Za chvilku jedu pro manžela s dětma a odjíždíme na logopedii a psychologii. Zítra očkování Vojtík, Vendy 18 měs. prohlídka. V pátek Vojtík u babičky na 2 hod., pak odpoledne turnaj ve volejbale. No a ve středu odpoledne promoce kamarádky a večer bowling z práce, takže to bude super den :jazyk:
Tak se mějte, hezké dopoledne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
29.11.11 10:55

jj, Kristý, peču už jak divá. Začala jsem skrz Marušky besídku, aby něco donesla, moc se mi do toho nechtělo a teď bych pekla pořád. :mrgreen: Pěkně jeden druh za den, žádná honička, Maruška pomáhá, Kuba chce pomáhat, já na nervy, ale baví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny