Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
25.10.11 22:36

Ale jo, já jí to schvaluju, jen jsem prostě pořád v šoku.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.10.11 09:21
sarynama píše:
Našla jsem presne ten kalendář co jsem nechávala dělat a je to i od stejný paní, tady je odkaz
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jé, super, díky za tip na dárek. :huban:
Jinak ve školce ticho jak v hrobě, už jsem se lekla, že i tam jsou prázdniny. Maruška šťastná jak blecha, protože jí učitelka pochválila a už se vytahuje, že ostatní jsou mimina, protože to neumějí jako ona. :twisted: Tak jí musím usměrňovat. :mrgreen:
Včera tam ve školce měli odpoledne, že tam rodiče vyráběli s dětma, ale my tam „nemohli“, protože Kuba by to tam zničil a neměla jsem hlídání, tak příště si bude muset vzít manžel volno. Maruška byla zase naštvaná, že pro ní jdu, byli v jiné třídě, tak to bylo pro ní zase nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
26.10.11 09:36

Je dobře že se jí ve školce líbí, já jsem nedala na školku dopustit, Davídek tam chodil taky hrozně rád a domů chodil plný zážitků co vyráběli a malovali :dance: :dance: bylo to super

Já se tu ted snažím zabavit prcky aby byli potichu, manžel spí po noční, tak budeme muset za chvíli vyrazit ven na procházku, jinak jim budu muset přelepit pusiny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.11 09:48

Dobré ráno
Verčo přeji hezkou dovolenou.Taky bych někam vyrazila.

Barah já nechávám dělat kalendáře přes internet mají ted akci jeden zdarma http://www.vistaprint.cz. už jsem jednou od nich objednávala a spokojenost tak doufám že i ted to bude dobré.
Dneska poslední úpravy na tu zítřejší party,Gabča se těší,doufám že nebude pršet.No,a v sobotu ,jedeme na akci uspávání broučků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.10.11 19:41

:huban: holky ty kalendáře vypadají skvěle na Pikliu mají taky 1+1 zdarma :-) tak a kde si vybrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.11 08:58

já chci taky nechat udělat kalendáře a taky se rozmýšlím kde to nechám udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.10.11 14:14

Musím sem vložit pár foteček ..-) nefinka měla minulý rok v prosinci štěňátka a včera večer mi majitelka dvou poslala fotečky .-) jsou nádherný a tenhle je strašně podobnej nefi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.10.11 14:14

........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.10.11 14:21

Další dílko - kapsovka s modelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.10.11 14:22

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.10.11 19:49

Ahojky :kytka: holky prosím o radu, co děláte s dýní??? Potřebuji náký recept na zavaření dýně :roll: budeme jí o víkendu vydlabávat a nevím co a hlavně jak to zdělat a vyhazovat se mi to nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.10.11 19:50

Ahojky :kytka: holky prosím o radu, co děláte s dýní??? Potřebuji náký recept na zavaření dýně :roll: budeme jí o víkendu vydlabávat a nevím co a hlavně jak to zdělat a vyhazovat se mi to nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175

Kristý pěkný fotečky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175

Kristý pěkný fotečky :palec: :palec: :palec: