Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.10.11 13:03
sarynama píše:
Ve tři jedu pro Davídka do družiny a potom frčíme pro nové brýle.......babička toho kluka se se mnou domluvila že mi ty peníze dá na dvakrát…j mi jí taky líto ale co se dá dělat.....celkem brejličky vyšly na 2300,– je to darda co :roll: :roll:

Tak aspoň že je babička rozumná a zaplatí to,ikdyž na dvakrát ale aspoň že tak.

Holky tak sháním nový golfky,ty naše se rozbily,tak doufám že brzo seženu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.10.11 16:05
sarynama píše:
Ahoj, ted jsem přijela od doktora :roll: malá se nám o víkendu osypala, a dr říkala že to může být viroza, snáší to dobře ani se moc nedrbe vlastně vůbec a teplotu taky nemá......oni to nejhorší slízli naši, měli tam malou z pátka na sobotu (protože my jsme šli na ten den otevřených dveří)a celou noc nespala, chudák mamka........a ted jí to jde z tělíčka na obličej, tak jsem tam pro jistotu zajela......

Tak to bude 5.nemoc, ne? Tu jsme ještě neměli, my měli 6., ta byla s horečkama a vyrážka jen na těle, ne na onličeji. 5.nemoc měl synovec, chytnul to ve škole. Tak ať se chuděra brzy uzdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.10.11 19:32
barah píše:
sarynama píše:
Ahoj, ted jsem přijela od doktora :roll: malá se nám o víkendu osypala, a dr říkala že to může být viroza, snáší to dobře ani se moc nedrbe vlastně vůbec a teplotu taky nemá......oni to nejhorší slízli naši, měli tam malou z pátka na sobotu (protože my jsme šli na ten den otevřených dveří)a celou noc nespala, chudák mamka........a ted jí to jde z tělíčka na obličej, tak jsem tam pro jistotu zajela......
Tak to bude 5.nemoc, ne? Tu jsme ještě neměli, my měli 6., ta byla s horečkama a vyrážka jen na těle, ne na onličeji. 5.nemoc měl synovec, chytnul to ve škole. Tak ať se chuděra brzy uzdraví.

Tak dr mi řekla že je to viroza, že je toho ted děsně moc :nevim: :nevim: prý ještě může mít horečku ale už jí to ustupuje, na nožičkách to nemá už skoro vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.10.11 19:47
sarynama píše:
barah píše:
sarynama píše:
Tak dr mi řekla že je to viroza, že je toho ted děsně moc :nevim: :nevim: prý ještě může mít horečku ale už jí to ustupuje, na nožičkách to nemá už skoro vůbec…

On a ta 5. i 6. nemoc je virového původu. Nám taky dr řekla, že to je nějaká viroza, že když se osype, tak to bude ta 6.nemoc a když ne, tak to je něco jiného. :think: To máš jedno, co to je, hlavně, že bude zdravá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.10.11 20:08

jinak zdravá lahev je toto:
http://www.vbavlnce.cz/…ni-1050.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.10.11 20:12
barah píše:

Ta lahev vypadá pěkně.....a ta cena se tak pohybuje všude??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.10.11 08:41
sarynama píše:
barah píše:
Ta lahev vypadá pěkně.....a ta cena se tak pohybuje všude??

Zkus si najít prodejce na této stránce
http://www.zdravalahev.cz/

Já tu dala odkaz na nejbližšího u nás, třeba tam u vás máte jinou cenu, já to spíš hledala podle místa, ať se na ní můžeme jet kouknout a když děcka rozkouškou ten „cucáček“, tak ať skrz to nemusíme platit poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 09:36

Ahojky
sarynama Lucince přeji brzké uzdravení
barah tak ta láhev je pěkná.Líbí se mi že se k tomu dají dokoupit náhradní díly.Pro Gábinku jsem nakoupila tolika lahví protože si nosili do školky pití,každou chvíli měla to pítko rozkousané,hnusné že jsem nakonec začala kupovat jupíky.
Dělám pro tátu a tchána k Vánocům kalendář s fotkami holek,jen se pořád nemohu rozhodnout které fotky ta dám.
Co budete vařit k obědu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.10.11 10:42

Já hlavně sháněla nějaou termo lahev, protože ty termo obaly jsou na prd. Tak tímhle zabijeme dvě mouchy jednou ranou.
My budeme mít zapečené brambory.
Jaký kalednář? Jako nástěnný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 10:56
barah píše:
Já hlavně sháněla nějaou termo lahev, protože ty termo obaly jsou na prd. Tak tímhle zabijeme dvě mouchy jednou ranou.
My budeme mít zapečené brambory.
Jaký kalednář? Jako nástěnný?

no to jsou na prd,termo obal a mléko tam měla Nikča za chvíli studené.
Nechávám dělat stolní kalendář.
K obědu dělám,kuře s porkem a hovězí polévku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
25.10.11 11:12

Ahoj holky,
my k obědu budeme mít - teda děti - kynuté jahodové knedlíky. Já balím, zítra odjíždíme na doču do Jizerek. Nejde o to, že bych chtěla někam v tomhle počasí, ale v létě jsme nikde nebyli sami - jako rodina. Chci se vyventilovat a nemyslet na druhé.
No a mamka je hodně nemocná a dneska jí řeknou, co s ní budou dělat a jak dlouho. Nemůže hýbat ramenem a spousta dalších věcí :roll: A hlavně jí nemůžu pomoct :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.10.11 12:10

Ahojky já nechávala dělat kalendář dětí minulý rok našim i tchánovcům k vánocům ale nechávala jsem nástěnný, docela to mělo uspšch, vždycky k danému měsíci jsem dala fotku která k tomu patřila…třeba květen - děti mají narozky tak foto s dortem, říjen - naše svatba atd. vždy byly dvě fotky k danému měsíci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.10.11 12:12

K obědu máme dnes čočku s buřtíkem a volským okem, to Davídek miluje sice Nevím jestli to mám dát i Lucince :nevim: :nevim: zatím jsem jí to nedala, uvidím až se vyspí jestli jí bude stačit jen polévka nebo bude po nás pokukovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.10.11 12:14
VercaN píše:
Ahoj holky,
my k obědu budeme mít - teda děti - kynuté jahodové knedlíky. Já balím, zítra odjíždíme na doču do Jizerek. Nejde o to, že bych chtěla někam v tomhle počasí, ale v létě jsme nikde nebyli sami - jako rodina. Chci se vyventilovat a nemyslet na druhé.
No a mamka je hodně nemocná a dneska jí řeknou, co s ní budou dělat a jak dlouho. Nemůže hýbat ramenem a spousta dalších věcí :roll: A hlavně jí nemůžu pomoct :zed:

VERČO tak si užij pěknou dovolenou a na nic nemysli, přeju mamince aby jí bylo brzy lépe a nic jí nebolelo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
25.10.11 15:43

Sary: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů