Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
20.10.11 22:08

Veru - super nápad s tou knížkou :-)no šikulka :-) :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 23:18

TAk jdu tapetovat s tou knihou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 23:19

další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 23:20

třetí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 23:21

čtvrtá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 23:22

a poslední, pro dokreslení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.10.11 07:51

Pěkné ráno :mrgreen: :mrgreen: Tak jsme včera byli na tom rodičáku, trvalo to dvě hodiny,teda samotná schůzka byla jen půl hodky ale pak byla schúzka SRPDŠ a tam to bylo dlouhý ale hlavně tam byla přednáško o kyberšikaně bylo to docela zajímavý......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.10.11 07:52

Verco moc pěkný obrázky, to bude mít kniha uečitě úspěch :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.11 08:14

ty jo tak ta kniha je úžasná......taky si ji asi založím…dost dobrý nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.11 08:30

Holky co mě se včera stalo,Markétka spinkala v naší posteli od půl 11 a najednou v půl 14 klepe na dveře.to že slezla sama z postele mi udělala poprvé,ještě že jsem ji učila slejzat po sadu,teď už vím že to dokáže..... :dance:
a nemusím se bát že mi spadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.11 08:48

Ahoj holky
tedy já má dneska takovou smůlu,že jsem vůbec vylejzala s postele.Nejdříve zajíždím z manželovým autem do dvora abych já mohla vyjet,a vzala jsem mu auto o vrata.Udělala jsem na něm pěknou rejhu 30cm,ještě jsem mu to neřekla a ani se mi do toho nechce.Počkám až si toho všimne a asi budu dělat že o ničem nevím.Pak stojím před školou a nějaká s prominutím kráva mi vzala zrcátko ,myslíte že zastavila,ne klidně si jela dál :cert: :cert: to mi ten den pěkně začal :zed: den blbec :zed: to jsem zvědavá co mě ještě do třetice čeká :cert:

Veru to album je skvělé :palec: asi se taky pustím do něčeho podobného.
Zlatko tak to bylo překvapení co :mrgreen: šikulka že ví jak se dostat dolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
21.10.11 10:48

Veru - ta knížka je fakt úžasnáááááááááááááááááá … založím Daníkovi taky .-) .-) A je to i dobrý nápad do školky .-) :-) :-) Co to přesně je za knihu v tý ikee???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
21.10.11 10:55

Ahojky holky!
Knížka je opravdu krásná. Dělám dětem něco pobobného, ať mají památku, ale tak hezké to není. :oops: :roll:
Jinak jsme byli s Kubou u dr, protože v noci ho trápí kašel, tak má zánět horních cest, je to virový, tak snad to přejde. Já se bála, aby to nebyl zase zánět průdušek a abychom nedostali atb, tak to naštěstí ne. :-)
Jinak už nás uhání na očkování, ale jak to mám udělat, když jsme pořád nemocní, buď Maruška a nebo Kuba? Teď jsem dokonce i já. Asi nebudu celý měsíc dávat Marušku do školky, ať jsme zdraví aspoň měsíc, nebo nevím, jak to udělat. Říkala, že do toho měsíce by ho chtěla naočkovat, ale nemocnýho naočkovat nedám, nejsem padlá na hlavu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
21.10.11 11:14

Holky, děkuju :hug:
Týnko: vyfotím, až uložím malou. Koupíš to hned jak jsou deštníky nebo mýdla, v prvním patře u výtahu (teda na ČM to tak je :-D ) A je to jen růžové nebo fialové a mají vždy tak 5 ks. Jsou i menší. Velikost - čtvercové 30×30 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
21.10.11 11:16

Barah: tak snad se brzo vymarodíte. :kytka: My taky už zase rýmujeme a to všichni tři. Jakmile jsou dvě a více dětí, tak je to kolotoč a vyléčit se na podzim nebo na jaře je hrůza :roll: My to taky máme furt dokolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny