Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dobré ráno
sarynama mi máme v sobotu taky den otevřených dveří a příští týden 4dny volna
Gábinka na štěstí se čtením problémy nemá.Jen ze začátku než přišla na to jak spojit písmenka aby přečetla danou slabiku jí nešlo,ale jak na to přišla tak už je to v pohodě.
Verčo to je dobrý nápad s tím obrázkovým albem.Taky jsem zvědavá jak to vypadá.Já mám všechny obrázky od Gabči v krabici a na lednici,ale ta už pod tím nánosem výtvorů není ani vidět
mi jsme udělali jen album diplomy co má Gábinka.
Mi jsme dlabali o víkendu dýni,dnes budeme na hasičích z dětmi ještě nějaké dlabat,budeme vyrábět kostýmy z prostěradel,a nějakou výzdobu na Halloween.Budeme mít lampionový průvod v maskách zakončený táborákem.Chci udělat kostým s toho prostěradla i pro Nikču ![]()
Gábinka má zítra focení ve škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, fotky hodím večer, to první album, co mám doma, jsem dělal na přeskáčku, takže moc spokojená nejsem, ale vyfotila jsem to pro mamku a tchýni, ale můj muž to stáhl z foťáku a vymazal, jenže do jeho počítače
TAk až přijde, tak si to přetáhnu, nechci ho teď otravovat ![]()
Z listů se dá krásně dělat ježek, ale teda nevím jak s bavlnkama, můžete použít papír? nebo to dokreslit? Tak tady je náš ježek, dělali jsme ho v sobotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sary: učila jsem na druhém stupni, takže neporadím a naše škola jede podle genetické metody, takže se učí číst po písmenkách a když už ví, co je to za slovo, tak to přečtou celé: slovo - Tetička čtou jako T -E-T -I -Č a třeba už jim docvaklo, co to je , tak to najdnou přečtou tetička, takže pokud čte po písmenkách, není to žádna tragédie, chce to jen číst a číst a hrát karetní hry s obrázkama, aby si pořád zlepšoval slovní zásobu, to pak jde líp
pokud nemáte nic proti počítačům pro děti, tak doporučuji třeba zeptat se píuč, jestli si nemůžete půjčit nějaké terasofty (výukové programy, které mnoho škol mají), ty jsou dělané moc hezky a je to hravou formou a děti se hezky učí samy. Ještě jsem nezažila, že by to děti nebavilo, dokonce i druhostupňáky
Jinak můj muž to samozřejmě dělat nebude, poslal ho do patřičných mezí. Kluk je línej jak prase a nic se mu nechce, je ve střídavé péči rodičů a rodiče nebyli ani schopni najít termín, kdy se dohromady sejdou s učitelem, když po něm chtěli schůzku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
Holky, fotky hodím večer, to první album, co mám doma, jsem dělal na přeskáčku, takže moc spokojená nejsem, ale vyfotila jsem to pro mamku a tchýni, ale můj muž to stáhl z foťáku a vymazal, jenže do jeho počítačeTAk až přijde, tak si to přetáhnu, nechci ho teď otravovat
Z listů se dá krásně dělat ježek, ale teda nevím jak s bavlnkama, můžete použít papír? nebo to dokreslit? Tak tady je náš ježek, dělali jsme ho v sobotu
Jé to krásnej ježek, díky za inspiraci
no ta bavlka mě taky zaskočila ale uvidíme nák to vytvoříme, možná taky použijeme papír.....a lepila si to normálním lepidlem??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme průvod 4. 11. musím taky něco dát do kupy aby mohla jít davídek za strašidýlko, lampion máme z minula......Veru pak sem hod fotečku, co jsi vymyslela jo a jak to bude holkám slušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sary: pod listy je Herkules, jinak to nedrží a ta hlava je z papíru a je normálně tyčinkovým lepidlem. Ale listy určitě HERKULES, ten žlutý je lepší. Z těch bavlnek se to dá tak, že si nakreslíš tu hlavu, a pak to jakoby motáš jedno vedle druhého - je to pak reliéfní, ale je to plocha, já neduším, jak to mám napsat, zkusím pohledat v chytrých knížkách a vyfotit. Děti odmítly oběd, teď před chvilkou dop'baštily banán, takže jsem dal Vendy spát a Vojtík kouká na pohádku ![]()
Veru, Sary: hoďte inspirace s lampionem, my máme na Martina, tak ať taky něco vyrobím, asi možná i Vendulce, bo by to Vojtovi záviděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru: to jdete jen v ponděli do školy?
Já se teda taky těším na prázdniny, jedeme do Jizerek, ať na nic nemusím myslet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás jdou děti příští týden jen dva dny do školy pak jsou podzimní prázdniny středa čtvrtek a v pátek svátek a za tu sobotu mají volno 18. listopadu je to pátek a ve čtvrtek je svátek, tak to se mi docela líbí.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VERČO mi máme lampion koupený, je to klasika, jen homusím najít a zjistit jaký jsou do toho svíčky, vím že loni jsme je honili na poslední chvíli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jo
Já chci pro Vojtíka raději na žárovku, ať se i taťka snaží
, jinak by Vojtík podpálil půlku Prahy
On totiž zakopne i o úplně rovný chodník ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
Tak to joJá chci pro Vojtíka raději na žárovku, ať se i taťka snaží
![]()
, jinak by Vojtík podpálil půlku Prahy
![]()
On totiž zakopne i o úplně rovný chodník
Taky jsme měli takový období
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ježečka jsme taky nedávno vyráběli.Moc dlouho nevydržel než jsem ho stačila dát z dosahu Nikolka všechny listy otrhala.Nazbírali jsme tašku kaštanů,tak chceme dělat zvířátka.Tedy pokud někdy koupím špejle pokaždé na ně zapomenu.
Lampiony mám už od čarodějnic na žárovku.Pro holky ideální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru: chtěla bych o víkendu taky něco vydlabat, ale nevím, co uvařit z té dýně
Hodíš mi nějaký receptík?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se fakt dneska picnu. Byla u nás 5,5 letá Vajinka a Vojtík se párkrát vztekal, že si chtěla hrát jinak než on
Nakonec našli kompromis a nučili se spolu hrát. Jenže jednou se vzteknul tak, že si rozflákal nos o kočárek. Pak už jsme byli sami a Vojtík i Vendulka seděli na posteli, manželské a koukali na pohádku. Šla jsem rychle na záchod a rána jak z děla. No a kdo to nespadl z postele? Vojta
Vyrazil si dech a majznul se brutálně do hlavy. Naštěstí to nevypadá ani na lehký otřes, ale hrklo ve mně
No a závěrem, telefonuju s kamarádkou a Vendulka se rozběhla a zkoušela, zda hlavou neprorazí venkovní dveře
Jsem docela ráda, že jsou oba v postelích a už bez dalších úrazů
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Den matek a tchýně
- 7.5.26 06:04
- Králičice
- 12
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 7.5.26 02:54
- Dahlia0409
- 7
Výsledky didaktických testů
- 6.5.26 21:20
- Anonymní
- 1
Tipy/rady na laskavé odstavení 16...
- 6.5.26 22:44
- Michelle_M
- 3
Brno Montessori školka Sluníčko...
- 6.5.26 21:10
- Kkoblizek0
- 1
Opakované otázky - jak reagujete?
- 6.5.26 22:21
- Klmarik
- 9
Negativni tt a duchové 13 a 14 dpo
- 6.5.26 19:23
- Monousek8
- 1
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 7.5.26 05:50
- admin
- 30
Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem...
- 7.5.26 05:39
- Betty MacDonald
- 76
Fabrika, zkušenosti s vyhovění směn?
- 6.5.26 20:05
- řehořice
- 11
Nové příspěvky
Okno s parapetem a otevírací nebo fixní...
- 7.5.26 06:13
- Nimie
- 28
Konec RD, nepřijetí do školky
- 7.5.26 06:08
- Anonymní
- 50
Den matek a chování tchýně
- 7.5.26 06:04
- Králičice
- 12
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 7.5.26 05:50
- admin
- 30
Milenky sem nová diskuze
- 7.5.26 05:46
- xiaxxx
- 103087
Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem...
- Betty MacDonald
- 76
IVF - ET/KET 2026
- Ifka19
- 4349
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 7.5.26 05:24
- Betty MacDonald
- 42895
Nechci, aby s námi bydleli rodiče