Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.10.11 09:11

Dobré ráno

sarynama mi máme v sobotu taky den otevřených dveří a příští týden 4dny volna :dance: Gábinka na štěstí se čtením problémy nemá.Jen ze začátku než přišla na to jak spojit písmenka aby přečetla danou slabiku jí nešlo,ale jak na to přišla tak už je to v pohodě.

Verčo to je dobrý nápad s tím obrázkovým albem.Taky jsem zvědavá jak to vypadá.Já mám všechny obrázky od Gabči v krabici a na lednici,ale ta už pod tím nánosem výtvorů není ani vidět :pankac: mi jsme udělali jen album diplomy co má Gábinka.
Mi jsme dlabali o víkendu dýni,dnes budeme na hasičích z dětmi ještě nějaké dlabat,budeme vyrábět kostýmy z prostěradel,a nějakou výzdobu na Halloween.Budeme mít lampionový průvod v maskách zakončený táborákem.Chci udělat kostým s toho prostěradla i pro Nikču :mrgreen:
Gábinka má zítra focení ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 11:09

Holky, fotky hodím večer, to první album, co mám doma, jsem dělal na přeskáčku, takže moc spokojená nejsem, ale vyfotila jsem to pro mamku a tchýni, ale můj muž to stáhl z foťáku a vymazal, jenže do jeho počítače :roll: TAk až přijde, tak si to přetáhnu, nechci ho teď otravovat :oops:
Z listů se dá krásně dělat ježek, ale teda nevím jak s bavlnkama, můžete použít papír? nebo to dokreslit? Tak tady je náš ježek, dělali jsme ho v sobotu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 11:15

Sary: učila jsem na druhém stupni, takže neporadím a naše škola jede podle genetické metody, takže se učí číst po písmenkách a když už ví, co je to za slovo, tak to přečtou celé: slovo - Tetička čtou jako T -E-T -I -Č a třeba už jim docvaklo, co to je , tak to najdnou přečtou tetička, takže pokud čte po písmenkách, není to žádna tragédie, chce to jen číst a číst a hrát karetní hry s obrázkama, aby si pořád zlepšoval slovní zásobu, to pak jde líp :palec: pokud nemáte nic proti počítačům pro děti, tak doporučuji třeba zeptat se píuč, jestli si nemůžete půjčit nějaké terasofty (výukové programy, které mnoho škol mají), ty jsou dělané moc hezky a je to hravou formou a děti se hezky učí samy. Ještě jsem nezažila, že by to děti nebavilo, dokonce i druhostupňáky :palec: Jinak můj muž to samozřejmě dělat nebude, poslal ho do patřičných mezí. Kluk je línej jak prase a nic se mu nechce, je ve střídavé péči rodičů a rodiče nebyli ani schopni najít termín, kdy se dohromady sejdou s učitelem, když po něm chtěli schůzku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 11:16

Tak já jdu pracovat, třeba by to chtělo dodělat oběd :think: :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.10.11 11:17
VercaN píše:
Holky, fotky hodím večer, to první album, co mám doma, jsem dělal na přeskáčku, takže moc spokojená nejsem, ale vyfotila jsem to pro mamku a tchýni, ale můj muž to stáhl z foťáku a vymazal, jenže do jeho počítače :roll: TAk až přijde, tak si to přetáhnu, nechci ho teď otravovat :oops:
Z listů se dá krásně dělat ježek, ale teda nevím jak s bavlnkama, můžete použít papír? nebo to dokreslit? Tak tady je náš ježek, dělali jsme ho v sobotu :-D

Jé to krásnej ježek, díky za inspiraci :mrgreen: :mrgreen: no ta bavlka mě taky zaskočila ale uvidíme nák to vytvoříme, možná taky použijeme papír.....a lepila si to normálním lepidlem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.10.11 11:19

My máme průvod 4. 11. musím taky něco dát do kupy aby mohla jít davídek za strašidýlko, lampion máme z minula......Veru pak sem hod fotečku, co jsi vymyslela jo a jak to bude holkám slušet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 11:51

Sary: pod listy je Herkules, jinak to nedrží a ta hlava je z papíru a je normálně tyčinkovým lepidlem. Ale listy určitě HERKULES, ten žlutý je lepší. Z těch bavlnek se to dá tak, že si nakreslíš tu hlavu, a pak to jakoby motáš jedno vedle druhého - je to pak reliéfní, ale je to plocha, já neduším, jak to mám napsat, zkusím pohledat v chytrých knížkách a vyfotit. Děti odmítly oběd, teď před chvilkou dop'baštily banán, takže jsem dal Vendy spát a Vojtík kouká na pohádku :dance:
Veru, Sary: hoďte inspirace s lampionem, my máme na Martina, tak ať taky něco vyrobím, asi možná i Vendulce, bo by to Vojtovi záviděla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 11:52

Veru: to jdete jen v ponděli do školy? :palec: Já se teda taky těším na prázdniny, jedeme do Jizerek, ať na nic nemusím myslet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.10.11 12:02

Tak u nás jdou děti příští týden jen dva dny do školy pak jsou podzimní prázdniny středa čtvrtek a v pátek svátek a za tu sobotu mají volno 18. listopadu je to pátek a ve čtvrtek je svátek, tak to se mi docela líbí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.10.11 12:04

VERČO mi máme lampion koupený, je to klasika, jen homusím najít a zjistit jaký jsou do toho svíčky, vím že loni jsme je honili na poslední chvíli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 12:16

Tak to jo :palec: Já chci pro Vojtíka raději na žárovku, ať se i taťka snaží :think: :-D , jinak by Vojtík podpálil půlku Prahy :oops: :roll: On totiž zakopne i o úplně rovný chodník :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.10.11 12:26
VercaN píše:
Tak to jo :palec: Já chci pro Vojtíka raději na žárovku, ať se i taťka snaží :think: :-D , jinak by Vojtík podpálil půlku Prahy :oops: :roll: On totiž zakopne i o úplně rovný chodník :zed:

:-D :-D :-D :-D Taky jsme měli takový období :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.11 13:43

ježečka jsme taky nedávno vyráběli.Moc dlouho nevydržel než jsem ho stačila dát z dosahu Nikolka všechny listy otrhala.Nazbírali jsme tašku kaštanů,tak chceme dělat zvířátka.Tedy pokud někdy koupím špejle pokaždé na ně zapomenu.
Lampiony mám už od čarodějnic na žárovku.Pro holky ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 19:17

Veru: chtěla bych o víkendu taky něco vydlabat, ale nevím, co uvařit z té dýně :-( Hodíš mi nějaký receptík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
20.10.11 20:03

Se fakt dneska picnu. Byla u nás 5,5 letá Vajinka a Vojtík se párkrát vztekal, že si chtěla hrát jinak než on :roll: Nakonec našli kompromis a nučili se spolu hrát. Jenže jednou se vzteknul tak, že si rozflákal nos o kočárek. Pak už jsme byli sami a Vojtík i Vendulka seděli na posteli, manželské a koukali na pohádku. Šla jsem rychle na záchod a rána jak z děla. No a kdo to nespadl z postele? Vojta :roll: Vyrazil si dech a majznul se brutálně do hlavy. Naštěstí to nevypadá ani na lehký otřes, ale hrklo ve mně :zed: No a závěrem, telefonuju s kamarádkou a Vendulka se rozběhla a zkoušela, zda hlavou neprorazí venkovní dveře :roll: Jsem docela ráda, že jsou oba v postelích a už bez dalších úrazů :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny