Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem
,
diskuzi zakládám, protože se ráda dovídám nové věci.
Je něco, co vás dneska zaujalo nebo překvapilo?
Já jsem se dneska třeba dozvěděla, že hlíva ústřičná může ( velice vzácně) spustit chorobu, která může končit i smrtí
.
Tak to mě překvapilo a přišlo mi to zajímavé.
Co máte vy? Už se těším ![]()
Díky všem ![]()
Já jsem dnes slyšela, že když namočíte činčilu, že může umřít. Přijde mi to jako Gremlin
ani nevím jestli je to pravda ![]()
Že ten příměr o pomalu vařené žábě v hrnci je kec. Źába není blbá a z hrnce vyskočí, i když se voda ohřívá pomalu.
@Martule123 píše:
Já jsem dnes slyšela, že když namočíte činčilu, že může umřít. Přijde mi to jako Gremlinani nevím jestli je to pravda
Je. K tomu může jen kousek jablka týdně, jinak suchou potravu.
@Martule123 píše:
Já jsem dnes slyšela, že když namočíte činčilu, že může umřít. Přijde mi to jako Gremlinani nevím jestli je to pravda
Koupou se v písku…
Našla jsem tohle:
Vlhkost z vašich zpocených dlaní jim znečišťuje a mastí kožich, který navíc kvůli abnormální hustotě špatně prosychá a činčilka velmi rychle nastydne. Proto by se neměla nikdy namočit ve vodě.
Já jsem se dnes naučila nové ukrajinské slovo підлітки (pidlitky). Znamená to teenageři nebo výrostci.
@Martule123 píše:
Tohle pravda je.
Jedovatá cuketa. Poprvé jsem i tom slyšela tak 2max 3 roky zpět.
Ja sem se dnes dozvedela, ze muj oblíbený serial Krok za krokem (Step by step) není myšlen jako krok za krokem, ale jako nevlastní vedle nevlastního ![]()
Kdejaký žabožrout by s vámi nesouhlasil.
@brisco píše: Že ten příměr o pomalu vařené žábě v hrnci je kec. Źába není blbá a z hrnce vyskočí, i když se voda ohřívá pomalu.
Ale že čert vyletěl z elektriky je myšleno, že opravdu čert vyběhl z tramvaje… to uz na me je moc
Před pár dny v planetariu: Země s Měsícem budou mít za pár chvil (aka milionů let) provazanou rotaci a tak jakmy dnes ze Země vidíme jen jednu polovinu mesicniho povrchu, bude i z Měsíce vidět jen jedna zemská polokoule.
Kamzici a svisti umi navzajem rozpoznavat sve varovne signaly.
@Nenitamduch píše:
Ale že čert vyletěl z elektriky je myšleno, že opravdu čert vyběhl z tramvaje… to uz na me je moc
Ne?
Ja si jako mala vzdycky predstavovala, ze vyskocil ze zasuvky.
Víte kolik stromů z českých lesů padlo na stavbu stezky korunami stromů v krkonoších?
Žádné, všechno dřevo bylo dovezeno z Rakouska
![]()
Tohle zjištění dnes pobavilo mně