Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MadGirlNancy píše:
Ze tenhle🙏 znamena high five.
Nene. Ja myslela, ze preju si. Ted si pripadam jak ta matka s hovinkem. ![]()
@OpportunityNox píše:
Cože, jako fakt???
Jedna známá jedla kuře se sladkým jogurtem a ještě žije.
![]()
@Lollitka píše:
Můžu se zeptat, o jakou chorobu jde? Já nedávno slyšela rozhovor s jedním patologem, který říkal, že možná po hlívě ústřičné u někoho propukla autoimunitní nekrotizující myopatie, ta, co může vzniknout po statinech. Jakou chorobu myslíš ty? Ještě, že hlívu ústřičnou nejím…
Přesně tu. Profesor Zámečník z Motola. Hlíva má lovastatin…
@malákráličice píše:
Nene. Ja myslela, ze preju si. Ted si pripadam jak ta matka s hovinkem.
Myslíš čokoládový cukrík s očami
![]()
@Náměsíčná píše:
Jedovatá cuketa. Poprvé jsem i tom slyšela tak 2max 3 roky zpět.
Jo, nesmí se jíst, když je hořká. cucurbitacin.
@Magical-eyes píše:
Přesně tu. Profesor Zámečník z Motola. Hlíva má lovastatin…
Jj a ty ho znáš? Nebo jsi náhodně narazila na ten rozhovor? Já měla tu čest k němu jít na medicíně na zkoušku z patologie, tehdy byl ještě docent. Já ho hrozně obdivuji, za mě je to fakt bedna a ještě je vtipný…
Kočky mňoukají na podobné frekvenci jako brečící mimino, protože se naučili, že tak líp získají pozornost lidí.
@Nikolwh píše:
Jedna známá jedla kuře se sladkým jogurtem a ještě žije.![]()
![]()
![]()
dobrou chuť ![]()
@Nikolwh píše:
V poslední době, mě nejvíce šokovalo zjištění, že Přemek Forejt si o pokrmech McDonald's myslí, že jsou „fresh“ a má je rád.![]()
![]()
Ale ne…? ![]()
@welovefashion píše:
@Magical-eyes no mě ted překvapilo, že chlap při spojení rukou vnitřní stranou před sebe k sobě nespojí lokty, ale žena ano
Hustý! Musím říct manželovi, ať to zkusí
![]()
@OpportunityNox moc si to pochvalovala
a ještě dodám, že těhotná nebyla!
![]()
@Nikolwh píše:
@OpportunityNox moc si to pochvalovalaa ještě dodám, že těhotná nebyla!
![]()
Tyjo, tak to bylo moje jediný vysvětlení
![]()
@Lollitka píše:
Jj a ty ho znáš? Nebo jsi náhodně narazila na ten rozhovor? Já měla tu čest k němu jít na medicíně na zkoušku z patologie, tehdy byl ještě docent. Já ho hrozně obdivuji, za mě je to fakt bedna a ještě je vtipný…
Momentálně se věnuju hlívě, děláme s ní testy a na tohle jsem narazila v jedné studii… A pak jsem se dostala přes kolegyni i k Zámečníkovi…
Já jsem dnes zjistil, že Elvis možná nezemřel v '77, ale v '98… neboť v '78 se záhadně objevil u firmy SUN muž jménem „Jimmy "Orion“ Ellis":https://www.youtube.com/watch?… . No posuďte sami. A ten '98… no kdo ví…