Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Semafory pro auta majî v USA oranžovou jenom před červenou. Z červený to na zelenou skáče rovnou.
@Liška32 píše: Že kočky prý spolu nekomunikují mňoukáním, jen s lidmi
To jsem taky čet.
Já jsem do vcerejska nevěděla, ze tygři mají i pruhovanou kůži, ne jen srst.
@VitaminC píše:
Ne?
Ja si jako mala vzdycky predstavovala, ze vyskocil ze zasuvky.
Tak to nahodou vim, protoze to bylo v nejakem leporelu s obrazky.
Ze lisky s oblibou curaji na boruvky v lese, proto by se lesni plody nemeli jist neumyte nebo bez tepelne upravy, hrozi nejaka silena nemoc myslim jater.
@Nikolwh píše:
@OpportunityNox chlubila se, že ráda experimentuje s jídlem a tohle prezentovala, jako její vynalezenou delikatesu… Lidé z Prostřena by z ní měli radost!![]()
A „manža si taky čvachtal“? ![]()
Mě nedávno šokovalo to s tou rýží. Čučela jsem na to jak tele na nový vrata. Rýži ohříváme často, nikdy se nám nic nestalo.
Pštros má větší oko než mozek (že v ohrožení nestrká hlavu do písku, snad kdekdo ví) a dokáže fičet rychlostí až 100km/h.
A že králík neumí zvracet.
@Nina_aniN píše:
Ze lisky s oblibou curaji na boruvky v lese, proto by se lesni plody nemeli jist neumyte nebo bez tepelne upravy, hrozi nejaka silena nemoc myslim jater.
To je už mnoho let oblíbená zpráva letní okurkové sezóny v médiích. Pravda, letos je prý nejvíc případů - celých 6!
Já se nedávno dozvěděla, že velryby kojí svá mláďata bezkontaktně. Vystriknou mleko do vody. To je tak tučné, že se nerozpustí a drží pohromadě. Mladě ho pak nasaje.
Prasata prý mají až půlhodinový orgasmus.
A jsou jediní tvorové spolu s člověkem, kteří se spálí na slunci.
Jelito, kopyto, platíto- je špatně. Správně je to: Je-li to kopyto, platíto😀 😀 To jsem taky nemohla rozdýchat