A to jste věděli??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
25.8.22 07:41
@Parninas píše:
Dospělý slon neumí skákat.

A dokážeš si představit kdyby uměl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
25.8.22 07:43

Mě teď dostalo jak se vydělává tofiffe z obalu. Vždycky to jde špatně vyloupnout, ale ono se má jen zmáčknout ten obal dvěma prsty naproti sobě a bonbon vyskočí z obalu sám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.8.22 08:06

To je boží diskuze, díky za ní, pobavila po ránu :kytka:

@KalamityJohn píše:
Semafory pro auta majî v USA oranžovou jenom před červenou. Z červený to na zelenou skáče rovnou.

A taky v USA můžeš na červenou odbočovat doprava. To mi dělalo vždy problém po návratu do ČR :mrgreen:

Mě třeba kdysi překvapilo zjištění, že lední medvěd má černou kůži. Nebo že když klepneš ledovým salátem o stůl tou částí s košťálem, tak pak jde krásně vyndat :P Bude toho víc, v podstatě mě každý den něco překvapí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.8.22 08:09

Jo a včera v nějakém dokumentu, že prý krysy jedí jedovaté ropuchy, neotráví se, ale ten jed se jim kumuluje ve svalové hmotě. A když pak takovou krysu sní krokodýl, tak cípne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
25.8.22 08:10

Tyjo to je fakt zajímavá diskuse :palec: Já sama si teď na žádnou heureku nemůžu vzpomenout, ale dodnes se směju výrazu totálního zmatení, které měl ve tváři můj kamarád, když se dozvěděl, že to opravdu nefunguje tak, že všechny ženy na světě dostanou MS 28. každý měsíc :lol: Prostě si tu informaci, že ženský měsíční cyklus trvá obvykle 28 dní, vyložil po svém :D (parta náctiletých u rybníka: „Já se dneska koupat nebudu…“ „Proč ne?“ „No… protože nemůžu…“ chvíle ticha „Vždyť není osmadvacátého???“ :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
25.8.22 08:14
@Michelle_M píše:
Tyjo to je fakt zajímavá diskuse :palec: Já sama si teď na žádnou heureku nemůžu vzpomenout, ale dodnes se směju výrazu totálního zmatení, které měl ve tváři můj kamarád, když se dozvěděl, že to opravdu nefunguje tak, že všechny ženy na světě dostanou MS 28. každý měsíc :lol: Prostě si tu informaci, že ženský měsíční cyklus trvá obvykle 28 dní, vyložil po svém :D (parta náctiletých u rybníka: „Já se dneska koupat nebudu…“ „Proč ne?“ „No… protože nemůžu…“ chvíle ticha „Vždyť není osmadvacátého???“ :mrgreen: )

No já si nechci ani představovat jak by svět vypadal kdyby v 1 den zavládl synchronizovaný PMS všech žen na planetě. 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
42512
25.8.22 08:14
@Michelle_M píše:
Tyjo to je fakt zajímavá diskuse :palec: Já sama si teď na žádnou heureku nemůžu vzpomenout, ale dodnes se směju výrazu totálního zmatení, které měl ve tváři můj kamarád, když se dozvěděl, že to opravdu nefunguje tak, že všechny ženy na světě dostanou MS 28. každý měsíc :lol: Prostě si tu informaci, že ženský měsíční cyklus trvá obvykle 28 dní, vyložil po svém :D (parta náctiletých u rybníka: „Já se dneska koupat nebudu…“ „Proč ne?“ „No… protože nemůžu…“ chvíle ticha „Vždyť není osmadvacátého???“ :mrgreen: )

Nekecej :mrgreen: :mrgreen: To je úžasný. Osmadvacátýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42512
25.8.22 08:16
@Parninas píše:
No já si nechci ani představovat jak by svět vypadal kdyby v 1 den zavládl synchronizovaný PMS všech žen na planetě. 8o :mrgreen:

Peklo na zemi, mužský už by byli všichni DÁVNO na Marsu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.8.22 08:16

@Michelle_M To je fakt boží :mrgreen: Já nezapomenu takovou jednodušší kolegyni, která se hrozně divila, že s tamponem může na malou. To bylo panečku prozření, když jsme jí to vysvětlily :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42512
25.8.22 08:19
@unuděná píše:
@Michelle_M To je fakt boží :mrgreen: Já nezapomenu takovou jednodušší kolegyni, která se hrozně divila, že s tamponem může na malou. To bylo panečku prozření, když jsme jí to vysvětlily :mrgreen: :mrgreen:

To se mě ptal kamarád zamlada :mrgreen: jeli jsme na zábavu a já se cestou stavovala koupit tampóny, bylo nějaký překvápko… A on jak budeš čůrat?? Taky v tom neměl jasno. Ale tehdá jsme neměli internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39699
25.8.22 08:19
@Michelle_M píše:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
25.8.22 08:32
@Nenitamduch píše:
Ale nejvíce vypatlana kravka jsem byla kdyz jsem si uvedomila, ze kravy nedavaji mleko nonstop, ale jen po porodu :mrgreen: nikdy sem nad tim nepřemýšlela a myslela si, ze kazda krava dava mleko

Hele nic si z toho nedělej. Já zase byla jako náctiletá tak zblblá z těch středoškolských „přednášek“ a " preventivních programů" o antikoncepci a nechtěném těhotenství, že jsem si až cca do 33 let ( do vlastního snažení) myslela, že žena je plodná celý cyklus a má pouze minimální počet dní, kdy je neplodná ( a to se ještě musí složitě počítat a měřit).
A to mám VŠ vzdělání :oops: ( jsou to teda jazyky, tak to mě snad trochu omlouvá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
25.8.22 08:43

@Magical-eyes skvělý nápad na diskuzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13219
25.8.22 08:47
@Dája999 píše:
@Magical-eyes skvělý nápad na diskuzi :palec:

Díky! Musím říct, že mám z ní fakt radost!
Tohle totiž úplně miluju :srdce:
Takže po přečtení u ranní kávy mám hned lepší den :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová