A to jste věděli??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
24.8.22 22:55

V poslední době, mě nejvíce šokovalo zjištění, že Přemek Forejt si o pokrmech McDonald's myslí, že jsou „fresh“ a má je rád. :nevim: :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115950
24.8.22 22:56

Fazole jsou zasyrova jedovaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
24.8.22 22:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
24.8.22 22:59

Ale nejvíce vypatlana kravka jsem byla kdyz jsem si uvedomila, ze kravy nedavaji mleko nonstop, ale jen po porodu :mrgreen: nikdy sem nad tim nepřemýšlela a myslela si, ze kazda krava dava mleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.8.22 23:01

Není to teda dneska…
Já zase slyšela, že zapít pečený kuře mlíkem je jedovatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
24.8.22 23:02

@Nenitamduch Me poser!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
@Nenitamduch píše:
Ale nejvíce vypatlana kravka jsem byla kdyz jsem si uvedomila, ze kravy nedavaji mleko nonstop, ale jen po porodu :mrgreen: nikdy sem nad tim nepřemýšlela a myslela si, ze kazda krava dava mleko

A to je ještě dobrý. To si každý neuvědomí, pokud žije ve městě třeba. Jsou mezi námi tací, co si myslí že je zbytečné krávy chovat, když si můžou mléko koupit v obchodě v krabici a že krávy jsou fialové a žijí na horách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
@Nikolwh píše:
V poslední době, mě nejvíce šokovalo zjištění, že Přemek Forejt si o pokrmech McDonald's myslí, že jsou „fresh“ a má je rád. :nevim: :potlesk: :lol:

Já viděla ten klip :-) a zjistila, že ty rýmy jsou trapný a Přemek by měl zůstat radši u vařečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21370
24.8.22 23:06
@Nikolwh píše:
V poslední době, mě nejvíce šokovalo zjištění, že Přemek Forejt si o pokrmech McDonald's myslí, že jsou „fresh“ a má je rád. :nevim: :potlesk: :lol:

Jj, to je super klip 😂 Jeste s tou pohadkou pred tim, ze bude objizdet farmy a zjistovat, jake suroviny mcdonald pouziva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
24.8.22 23:07

Mě kdysi překvapilo, ze kytovci a velryby se vlastně ze souše dostali do vody. Že jsou příbuzní sudokopytníků. Takže původně se z vody dostal život na souš a kytovci se tam pak zase vrátili, takový vývojový bumerang.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
24.8.22 23:08

Ze tenhle🙏 znamena high five.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.8.22 23:08
@Atisia píše:
Není to teda dneska…
Já zase slyšela, že zapít pečený kuře mlíkem je jedovatý.

Cože, jako fakt??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
24.8.22 23:10

@Magical-eyes no mě ted překvapilo, že chlap při spojení rukou vnitřní stranou před sebe k sobě nespojí lokty, ale žena ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13184
24.8.22 23:10
@MadGirlNancy píše:
Ze tenhle🙏 znamena high five.

Fakt? A já myslela že je to modlíček… :think:
No vida :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
24.8.22 23:11
@Magical-eyes píše:
Ahoj všem :mavam:,
diskuzi zakládám, protože se ráda dovídám nové věci.
Je něco, co vás dneska zaujalo nebo překvapilo?
Já jsem se dneska třeba dozvěděla, že hlíva ústřičná může ( velice vzácně) spustit chorobu, která může končit i smrtí 8o.
Tak to mě překvapilo a přišlo mi to zajímavé.
Co máte vy? Už se těším :palec:
Díky všem ;)

Můžu se zeptat, o jakou chorobu jde? Já nedávno slyšela rozhovor s jedním patologem, který říkal, že možná po hlívě ústřičné u někoho propukla autoimunitní nekrotizující myopatie, ta, co může vzniknout po statinech. Jakou chorobu myslíš ty? Ještě, že hlívu ústřičnou nejím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová