Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
14.10.11 19:43

VERU A jak se líbí Gábince? Davídek zatím dobrý, včeraměli představení poznej svého psa, v pondělí zase mají den ke zdravé výživě, a mají přinést do školy potravinu která přdstavujezdravou výživu a obrázek se zdravým jídlem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže se jim tam pořád něco děje a do školy se těší :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.10.11 19:45

Tady je odkaz na stránky naší školy, tak se můžeš podívat :lol:
 http://www.zsstraz.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.10.11 22:36

Můj dnešní počin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.10.11 22:37

detail čepice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.11 11:19
Kristyna+Daník píše:
detail čepice

tak ta čepička je úžasná,by ses tím mohla klidně živit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.10.11 13:16

ještě na modelce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.10.11 13:17

Zlatuš - musím se přiznat, že o tom kompletu uvažuju na prodej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.11 13:19
Kristyna+Daník píše:
Zlatuš - musím se přiznat, že o tom kompletu uvažuju na prodej

hele já bejt tebou a mít tak šikovný ruce,tak to dělám na zakázky…jsi fakt šikovná a nemáš se za co stydět.A měla bys pěknej přivýdělek k mateřský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.10.11 13:22

jj, právě, nějaká kačka navíc se hodí vždycky, zkusila jsem to hodit na FB na nějaký bazárky,tak uvidím, jestli se někdo chytne.. jinak nevím, jak moc a kde to propagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.10.11 13:23

Ataky si celkem lámu hlavu s cenou :-( Aby to nebylo málo,ale taky ne moc. Nad tou čepkou, rukavicema a nákrčníkem jsem uvažovala okolo 150kč - je to moc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.11 13:30
Kristyna+Daník píše:
Ataky si celkem lámu hlavu s cenou :-( Aby to nebylo málo,ale taky ne moc. Nad tou čepkou, rukavicema a nákrčníkem jsem uvažovala okolo 150kč - je to moc???

nn není já bych řkla že je to dobrá cena.....
máš fb???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
15.10.11 13:43
Kristyna+Daník píše:
Ataky si celkem lámu hlavu s cenou :-( Aby to nebylo málo,ale taky ne moc. Nad tou čepkou, rukavicema a nákrčníkem jsem uvažovala okolo 150kč - je to moc???

Kristý cena je dobrá, zkus to hodit taky na MMB ted tam tuto zboží frčí, myslím že by si to tam určitě prodala :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
15.10.11 13:43

Kristý, je to moc hezký a cena se mi zdá taky v pohodě.
Holky, chtějí vaše děti nosit rukavice? Já takový problém s Maruškou nezažila, ta je schopná si vzít rukavice i v létě, ale Kuba si je sundavá. :evil: Nechá si je tedy v pohodš nandat a pak sundá a má z toho hroznou prču. :mrgreen: Ale nevím, jak to budu dělat, už teď jsem na nerva, když má ledový ruce. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.11 13:49
barah píše:
Kristý, je to moc hezký a cena se mi zdá taky v pohodě.
Holky, chtějí vaše děti nosit rukavice? Já takový problém s Maruškou nezažila, ta je schopná si vzít rukavice i v létě, ale Kuba si je sundavá. :evil: Nechá si je tedy v pohodš nandat a pak sundá a má z toho hroznou prču. :mrgreen: Ale nevím, jak to budu dělat, už teď jsem na nerva, když má ledový ruce. :-(

Ahojky tak Markétka si rukavice nesundavá,ta si zase sundavá čepičku,ale je fakt že si ji sundá a hned se snaží si ji znova nasadit,ale nejde ji to,tak ji nasadím já a za chvilku už je čepička zase dole,a takhle to jde pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.10.11 14:34

Mám neplacený členství na MMb, tak nevím no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů