Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
12.10.11 18:04

Přesně jak píše barah, u nás to tak funguje, když dítě pláče tak se mu učitelka věnuje až ho utiší a zabavý, a né že by volala domu rodičum at si pro nej prijdou, co kdyby si byla v práci tak jak by to potom ta učitelka dělala :think: :think: To by se mi nelíbilo a řekla bych učitelce at mi kvůli tomu nevolá, něco jinýho je když je dítě nemocný.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
12.10.11 21:52

HOLKY, děkuju moc :hug: Taky jsem byla naštvaná, ale zítra budeme mít rozhovor. Dokonce jsem řešila termíny s logopedkou, ta Vojtu zná a hlavně jsem řešila termín s psycholožkou a divila se, jak je to možné a potvrdila nám, že jen asi neumí s Vojtou pracovat :-( Tak máme od ní sepsané body, na co se máme ptát, že je to důležité pro další rozvoj Vojty, aby taky měla na čem dál pracovat :palec: Vojta je hodně chytrý a dokonce nám řekla, že si myslí, že je nadaný :dance: A doporučila psycholožku pro nadané děti 8-o No, máme skvělou logopedku, nedám na ni dopustit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.10.11 22:39

baru - my už jsme to S Verunkou řešily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.10.11 22:52

můj výtvor- dneska dokončený, ta zelená je mnohem hezčí, chce to denní světlo, ale nevydržela jsem, mám z toho strašnou radost :-) není dokonala, ale dělala jsem si střih sama.-)Ale úplně mě nabila .-) ještě čekám na patentky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.10.11 22:52
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
13.10.11 07:44

Týnko: 8-o sama, jsi mooooooooc šikovná :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.10.11 08:21

Kristý, jsi opravdu moc šikovná :potlesk: a divím se, kde na to všechno bereš čas. 8-o
Taky bych chtěla být tak šikovná, ale já jsem ráda, že zašiju díru, aby to nebylo vidět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.10.11 08:23
Kristyna+Daník píše: :dance:

Jsi šikula Kristý :dance: 8-o já nezašiju ani pořádně dírku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.10.11 08:24
VercaN píše:
HOLKY, děkuju moc :hug: Taky jsem byla naštvaná, ale zítra budeme mít rozhovor. Dokonce jsem řešila termíny s logopedkou, ta Vojtu zná a hlavně jsem řešila termín s psycholožkou a divila se, jak je to možné a potvrdila nám, že jen asi neumí s Vojtou pracovat :-( Tak máme od ní sepsané body, na co se máme ptát, že je to důležité pro další rozvoj Vojty, aby taky měla na čem dál pracovat :palec: Vojta je hodně chytrý a dokonce nám řekla, že si myslí, že je nadaný :dance: A doporučila psycholožku pro nadané děti 8-o No, máme skvělou logopedku, nedám na ni dopustit :andel:

Veru tak jak jsi dnes pochodila ve školce??? Mluvila jsi s tou učitelkou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.10.11 08:27

Holky včera jsem byla s Davídkem na kontrole na tom očním, a dopadli jsme dobře, paní doktorka mu ubrala na každy očíčko dioptrie, tak ted má už jen půlky a říkala že se mu to hodně zlepšilo a v budoucnu by mohl být bez brýlý :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
13.10.11 09:56

Sarynamo: gratuluju k očím. To je super :potlesk: Jdeme tam s manželem až odpoledne v 13 hod a máme schůzku s oběma učitelkama a s vedoucím té školky. Ještěže tam jde manžel, já bych byla asi nesnesitelná :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
13.10.11 09:58

No, večer, pokud se nezhroutím, tak napíšu, jak to dopadlo. Ještě jsem nejedla, mám sevřený žaludek, ruce se mi klepou :zed: No zralá na Bohnice :lol:
Za chvilku vyrážím s malou na očkování. Furt chodím a přemýšlím, co jí mám oblíct, prádlo se mi v tomto týdnu nějak vyhlo či co a moc vyžehleného fakt nemáme :oops: Večer to napravím, ovšem, jestli se nepřipálim :nevim: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.10.11 09:59

Holky zakázala jsem si internet přes den a času je habakůů :-) Daník spí odpo 2 hoďky, tak za tu dobu se dá toho stihnout fakt hodně.-) s tímhle jsem si hrála dva dny .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.10.11 10:07

Za lepšího světla .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 10:52
Kristyna+Daník píše:
Za lepšího světla .-)