Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.10.11 19:39
barah píše:
VeronikaJanou, Veru, tak mi psala ta známá toto: oscilococcinum - to se dava jako prevence jednou tydne jedna ta tobolka.

děkuji
a to oscilococcinum je i pro děti a na jaké je to bázi,jako jestli je to něco jako homea.
Právě že mám pro Nikolku napsáno přímo od imunoložky imunor a ten se bez doporučení nesmí užívat společně s jinými léky.Bez porady z mudr nedávám Nikolce ani blbý sirup na kašel.
Proto mě napadlo že bych jí mohla k tomu dát na podporu nějaký homea.
Uvidím,v týdnu jdu Gábince pro ortopedický vložky tak se na tý imunologii zastavím a zeptám se,jestli jí ještě něco k tomu imunoru mohu něco dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.10.11 19:46

Ahoj holky, už kupujete dárky na vánoce?? Já už ted začala ale vůbec nevím co koupit Davídkovi :nevim: :nevim: Lucinka dostane toho mluvícího pejska a ted jsem jí objednala panenku chou chou s vaničkou, pro Dáju máme džípa na ovládání a hodinky…jo a pro malou mám ještě batužek s Kittynkou.......ale co našim to teda nevím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.10.11 09:26

Veru, jj, to oscilo je homeo. Je to na posílení imunity a když jsi nemocná, tak bereš celou tu tubičku několikrát denně. Já to brala jako prevenci proti chřipce v těhu.
Dárky už pomaličku kupujeme, ale spáš tak sháním info, co koupíme a budeme rozesílat rodině, ať vědí, co můžou koupit a zbytek dokopíme my. Zaměříme se na nauční hry pro Marušku a pro Kubu vlastně též. :-) Nějakých plyšáků a takových věcí, co na ně padá prach mají už plno, tak hlavně babičky musíme upozornit, že žádné plyšáky. :mrgreen:
Mě se dobře vybírá z této stránky.
 http://www.dracek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.11 09:59

Ahoj holky
tak copak jste dělali o víkendu?mi byli v sobotu na drakyjádě ale nebyl žádný vítr tak draci nelétali.

Dárky na Vánoce taky už nakupuji,Gábince chceme koupit velkou koloběžku,určitě dostane,nějakou stavebnici,puzzle,nějaké naučné,ted jsem jí koupila velkou sadu tvoření pro šikovné ručičky to jí baví.A chtěla bych pro ní ještě LaQ stavebnici strašně se mi to líbí a myslím že by jí to mohlo bavit.A pro obě už mám nakoupeno nějaké oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.10.11 10:18

My chtěli Marušce koupit toto:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ale máme málo místa a Kuba by jí tam lezl, takže z hraní by bylo jen rozčilování. :-(
Ještě oboum koupíme tu zdravou lahev s termo obalem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.11 10:30
barah píše:
My chtěli Marušce koupit toto:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ale máme málo místa a Kuba by jí tam lezl, takže z hraní by bylo jen rozčilování. :-(
Ještě oboum koupíme tu zdravou lahev s termo obalem.

jakou zdravou lahev?
ten domeček je krásný :palec:
Gábinku panenky moc neberou,tak že jí žádnou kupovat nebudu.Minulý rok dostala na barbie,všechno možný,ledničku,nábytek atd a stejně si s tím nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.10.11 11:49

Ahoj, ted jsem přijela od doktora :roll: malá se nám o víkendu osypala, a dr říkala že to může být viroza, snáší to dobře ani se moc nedrbe vlastně vůbec a teplotu taky nemá......oni to nejhorší slízli naši, měli tam malou z pátka na sobotu (protože my jsme šli na ten den otevřených dveří)a celou noc nespala, chudák mamka........a ted jí to jde z tělíčka na obličej, tak jsem tam pro jistotu zajela......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.10.11 11:49

Ahoj, ted jsem přijela od doktora :roll: malá se nám o víkendu osypala, a dr říkala že to může být viroza, snáší to dobře ani se moc nedrbe vlastně vůbec a teplotu taky nemá......oni to nejhorší slízli naši, měli tam malou z pátka na sobotu (protože my jsme šli na ten den otevřených dveří)a celou noc nespala, chudák mamka........a ted jí to jde z tělíčka na obličej, tak jsem tam pro jistotu zajela......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.10.11 11:52

Jinak dnes mi přišla ta panenka s tou vaničkou a je to moc pěkné, určite bude mít Lucinka radost......My plyšáky taky nekupujeme a babičky to doufám ví :lol: malej má alergii tak jsme to zlikvidovali, jen koupíme toho mluvícího pejska......jo a koukala jsem na takový tabulky naučky, že když se to dobře zmáčkne a je odpověd správná tak se to rozsvítí, tak to budu objednávat Davídkovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.11 12:44
sarynama píše:

je chudinka malá…tak ať je brzo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.10.11 12:52
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
je chudinka malá…tak ať je brzo v pořádku

Děkuji Zlatuš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.10.11 12:55

Ve tři jedu pro Davídka do družiny a potom frčíme pro nové brýle.......babička toho kluka se se mnou domluvila že mi ty peníze dá na dvakrát…j mi jí taky líto ale co se dá dělat.....celkem brejličky vyšly na 2300,– je to darda co :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.11 12:59
sarynama píše:
Ve tři jedu pro Davídka do družiny a potom frčíme pro nové brýle.......babička toho kluka se se mnou domluvila že mi ty peníze dá na dvakrát…j mi jí taky líto ale co se dá dělat.....celkem brejličky vyšly na 2300,– je to darda co :roll: :roll:

Tak aspoň že je babička rozumná a zaplatí to,ikdyž na dvakrát ale aspoň že tak.

Holky tak sháním nový golfky,ty naše se rozbily,tak doufám že brzo seženu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.11 13:00
sarynama píše:
Ve tři jedu pro Davídka do družiny a potom frčíme pro nové brýle.......babička toho kluka se se mnou domluvila že mi ty peníze dá na dvakrát…j mi jí taky líto ale co se dá dělat.....celkem brejličky vyšly na 2300,– je to darda co :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.11 13:03
sarynama píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny