Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
27.9.11 16:36

Tak zase na Marušku vlezla rýma. :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.11 07:16

mi máme taky pořád rýmu ale kašel už je lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
28.9.11 10:08

baruš - to už snad není ani možný :-(

Jinak pěkný den, my pořád bojujeme s rýmou a kašlem.. Ve čtvrtek budeme mít výsledky výtěrů,tak snad to bude OK, ale dneska jsme se aspoń vyspali, včera já i Daník jsme spali 4 hodiny :-( od 22- do půl jedný byl vzhůru a pak od půl třetí a to na dobro vstal :-( jsme se u ně vystřídali s ta´tkou..... Dneska spal celou noc a vstával ve čtvrt na devět :-) :-)

ještě mám dotaz. holky znáte Dedru? Ty přípravky? přemýšlím, že bych si s tím začala, ale bojím se, že nebudou zákazníci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.11 10:50
Kristyna+Daník píše:
baruš - to už snad není ani možný :-(

Jinak pěkný den, my pořád bojujeme s rýmou a kašlem.. Ve čtvrtek budeme mít výsledky výtěrů,tak snad to bude OK, ale dneska jsme se aspoń vyspali, včera já i Daník jsme spali 4 hodiny :-( od 22- do půl jedný byl vzhůru a pak od půl třetí a to na dobro vstal :-( jsme se u ně vystřídali s ta´tkou..... Dneska spal celou noc a vstával ve čtvrt na devět :-) :-)

ještě mám dotaz. holky znáte Dedru? Ty přípravky? přemýšlím, že bych si s tím začala, ale bojím se, že nebudou zákazníci

Ahojky,já dedru znám a taky ji dělám…jsem s ní spokojená,katalog platí zhruba měsíce,takže máš dost času ho ukázat.....já když s tím začla tak jsem ho měla jen měsíc a vydělala jsem si 700.Takže pokud budeš chtít mohu ti v začátcích pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
28.9.11 11:40

Barah: ty si to teda užíváš. Vojtík taky trochu snoplí, ale je to v normě, ani nekýchá a nic. Vendulka je na tom hůř, kýchá a už začíná i kašlat. Tak ať se z toho Mařenka dostane co nejdřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.11 13:49

Ahojky :-)
tak se taky přidáváme mezi marody.Gábinka od včerejška kašle večer měla i teplotu :cert: .Snad se s toho brzy dostane aby mohla jít do školy.Asi je něco ve vzduchu že všichni marodí. :cert:
Zlatko ty děláš i ty šperky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.11 14:07
VeronikaJanou píše:
Ahojky :-)
tak se taky přidáváme mezi marody.Gábinka od včerejška kašle večer měla i teplotu :cert: .Snad se s toho brzy dostane aby mohla jít do školy.Asi je něco ve vzduchu že všichni marodí. :cert:
Zlatko ty děláš i ty šperky?

jj děláím i šperky SBS Trade a i tu dedru,a proč se ptáš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.11 14:23

spíš by mě zajímalo co tak za šperky máš,sháním chirurgickou ocel pozlacenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.11 14:41
VeronikaJanou píše:

Aha no popravdě,za ty šperky moc nemám,tam si spíš obědnávám jen sama pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.11 14:49
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Aha no popravdě,za ty šperky moc nemám,tam si spíš obědnávám jen sama pro sebe

jo tak.Já jen že jsi se o tom minule zmínila tak jsem zeptala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.11 15:00
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Aha no popravdě,za ty šperky moc nemám,tam si spíš obědnávám jen sama pro sebe
jo tak.Já jen že jsi se o tom minule zmínila tak jsem zeptala. :palec:

jj v pohodě nic se neděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.9.11 20:08

Ahojky holky!
Tak Maruška rýmuje, ale dáváme homeopatika, takže je to celkem v pohodě, trochu kašle, tak na to taky dáváme homeo a zatím to vypadá, že to žádná hrůza nebude. Ale je otázka, kdy to zmizí. :roll: Ale do školky jí nedám, sice tam děti s rýmou a kašlem jsou :roll: :evil: , ale když jsem já doma…
Jinak zlobí pořád jak čert, tak to je nejlepší důkaz jejího stavu. :mrgreen:
Dneska jsme dělali domácí čokoládové lanýže a štrůdlík, tak jsem z ní zase měla nervy v kýblu, jak mě neposlouchala, ať to už neválí, ať ty jabka tam dává jinak a tak. :mrgreen: Ale musím uznat, že si to užíváme a Kuba ostatně taky, protože vždy od nás něco dostane na jídlo a pak mi nesní celou kaši na večeři. :mrgreen:
Tak ať jsou už všechny děti zdravé. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.11 11:30

tak mi už tu rýmu a kašel máme mnohem lepší.....
konečně :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
29.9.11 12:24

Zlato: tak to gratuluju, super :palec:

Dneska Vojtík ve školce neplakal :dance: :dance: A dokonce si hrál i s dětma :palec: Jen s nimi zase nezpíval a přitom zpívá rád a hezky :-( Ale hurá hurá, láme se to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
29.9.11 12:46

Ahojky holky! :mavam:
Tak Maruška ve školce nebyla a na středu jsem jí objednala k homeopatce doktorce, aby pořád nehorozily na každý kašel ty atb, tak uvidíme.
Už dostává rýmu i Kuba. :roll: Ale jinak zlobí ona dva, takže máme doma veselo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny