Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky
Kubíčkovi držím palečky
aby se mu nevrátily horečky.Proč se nechtělo Marušce do školky?Určitě to přejde a bude se tam zase těšit.
Domča si začal stoupat v postýlce a konečně se začal pohupovat na kolínkách
snad konečně polezeme
a když ne,tak se nic neděje.já jsem taky nelezla a rovnou jsem začala chodit.Tak t
rochu vám zavidím jak dětičky lezou a my stále nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky nějak nestíhám, co mám doma ty dva marody
nebo jak mám doma i toho velkého, tak dodělávám věci,co potřebuji a neudělám je s Daníkem.....
Baru - tedy vy máte fakt věci!!!
My pořád brutálně rýmuje a občas i kašleme, ale jinak zatím bez teplot, ae už mě to neba, protože se mu ucpává v noci nos a dneska jsem v noci dvě a půl hodiny strašili .-(((((
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky!
Tak Kuba se osypal, takže to je ta 6.nemoc. Horečky už nemá, jen je dosti protivný a nic se mu nelíbí, ale obávám se, že to budou zase zuby.
![]()
Maruška nechce do školky zřejmě kvůli tomu, protože tam slyší pobrekávat ostatní, tak to dělá taky, ale je pravda, že manžel byl v pátek doma, tak asi jí to bylo líto.
Tak jsme se domluvili, že když bude táta doma, tak Maruška půjde po „o“.
Ale včera mě dojala, když říkala, že nechce brečet, ale ty slzičky sami tečou.
To jsem myslela, že se taky rozbrečím. Od pondělí jí zase vodím já s Kubou, tak doufám, že jí tam nebudu muset tahat násilím. Ale nesmíme povolit, ona by toho potom prý využívala a stalo by se možná i to, že už by do školky vůbec nešla.
Zuza78, když už péruje na kolínkách, tak to se už brzy rozleze, uvidíš a nebo začne opravdu dřív chodit. ![]()
Kristý, rýma je hnus u těch děcek, to nesnáším. To odsávání, vždy to vypadá, jak kdybych chtěla Kubu snad umučit.
Vždycky mu říkám, že ho miluju a proto to dělám, ale on řve stejně. ![]()
Tak se brzy uzdravte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baru - chudák kubík, teda nemáte to jednoduchý…
Rýma je fakt hnus, nebaví mě to.-( kdyby ho to aspoń nebudilo ze spaní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Baru - chudák kubík, teda nemáte to jednoduchý…
Rýma je fakt hnus, nebaví mě to.-( kdyby ho to aspoń nebudilo ze spaní
Kristý, já jsem hlavně ráda, že už víme, co to je. Protože v pátek jsme od dr odcházeli s tím, že nikdo nevěděl, co mu je.
Bylo to jen takové tipování.
A zvedla jsi mu matraci? U nás to trochu pomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baru - tak to je jasný, hlavně že víte… No zvednout matraci, naše dítko je hrozný cestovatel, takže to je u nás úplně mimo… Ho uložím tak a za 5 minut je úplně jinde, kolikrát ho tam hledám!!!!
Te´d přemýšlím, jak vymyslet jakoby spací pytel, ale pro něj tím, že cestuje, tak nevím jak .-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Baru - tak to je jasný, hlavně že víte… No zvednout matraci, naše dítko je hrozný cestovatel, takže to je u nás úplně mimo… Ho uložím tak a za 5 minut je úplně jinde, kolikrát ho tam hledám!!!!
Te´d přemýšlím, jak vymyslet jakoby spací pytel, ale pro něj tím, že cestuje, tak nevím jak .-(
Kristý, to máme to samé, ale když je nemocný, tak je tak unavený, že cestuje méně. Ale spací pytel jsem musela schovat od té doby, co děti začali stát. Kuba by byl schopný se uškrtit, jen asi si stoupnul, i když mu bránil ten pytel, takže my máme připraveno více dek a děti se vždy odkopou a lehnou si na peřinu a my je přikryjeme náhradní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to právě řeším, že jsem četla, že ty pytle jsou nebezpečný .-( my máme standardně dvě deky v postýlce, ale i to je na prd, bych tam musela být tak celou dobu co spí .-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
No to právě řeším, že jsem četla, že ty pytle jsou nebezpečný .-( my máme standardně dvě deky v postýlce, ale i to je na prd, bych tam musela být tak celou dobu co spí .-(
nebo zkus ušít nějaký pytel s nohavicemi, jestli víš, jak to myslím. Jako takový teplý dupačky. Může v tom chodit a bude mu teplo.
Holky, dnes zase ráno teror. Maruška brečela, že nikam nejde. Už teď mi je blbě ze zítřku.
Ale to jí už vedu já, tak snad takhle vyvádět nebude a nebo bude ještě víc a budeme tam breček obě, ona, že tam nechce a já, že nevím, co mám dělat. A do toho se přidá Kuba, protože on brečí vždy, když brečí i Maruška.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Baru: zažívám to samé. Vojtík teda nebrečí, když ho do školky vedu, ale pak tam pobrekává celou dobu a nehraje si. Čeká, než přijdu
Byl tam 4 dny. První úplně v pohodě, jen poslední půl hodinku si breknul, že nevěděl, jestli přijdu. Další dny horor
Jenže se tam střídaly učitelky, takže ani já jsem nevěděla, kdo tam bude
Jsou to mladé holky, většinou studentky. Nikdo se se mnou nebavil, až v pátek. No prostě jsem zoufalá, furt pod stresem. Ani to tu nebudu vypisovat, jak je to hrozné. Ještě to párkrát zkusíme a vzdám se , asi.
Přeju ti hodně sil. Já musím pláč hodně potlačovat a v podstatě kdykoli děti spí, tak brečím ![]()
Jinak Vendulka má průjem, v noci nespala od půl 10 do půl 12. V 11 se probudil Vojtík s pláčem, tak spal Vašek u Vendulky a u mě Vojtík. Do 3 hodin se mazlil, plakal, smál se a kecal. V půl 5. se probudila Vendy na kojení. V 6 jsem vstávala, abych připravila vše do školky a snídani, v půl 7 Vendy na kojení a pak ještě usla. V 7 Vojtík nebyl k probuzení, tak jsme nikam nejeli. Vendy definitivně vstávala v půl 8 a vojtík v půl 9. Vendy srajdí neskutečně, jdu vylovit nějaké borůvky a já jsem jinak jak praštěná palicí po hlavě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN, hlavně to nevzdávej. Mě už několik kamarádek potvrdilo, že měly to samé. Jedna úplně jako já, nejdřív 2 týdny s nadšením, potom to syna přestalo bavit a s řevem, že nikam nechce.
Už i vymyslela, že chce být nemocná, aby mohla vbýt doma.
Ona si tam hraje, kamarádku velkou tam má, s ostatníma holkama si hraje, ale prostě od pátku hrůza.
Kamarádka mě ale přivedla možná na důvod. Kuba jak měl horečky, tak jsem se mu věnovala více, nemohla jsem jí vodit a to prý může být ten spoušťěč.
My na průjem dávali smektu, ale nevím, od kollika let to je. Holky mi ještě radily endiaron, ale s tím nemám zkušenosti.
Tak se drž, musíme to zvládnout. Mě kámoška říkala, ať jí hlavně nenechávám doma, že jinak už do školky nepůjde. Ona to nevzdala a chodí v poho, sousedka to vzdala a teď jí musí chodit hlídat každý den babička, když ona je v práci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky ![]()
holky držte se ono to špatné období ve školce časem přejde.Znám to,každé ráno Gábinka plakala,co plakala přímo řvala.Držela mě okolo krku a kopala okolo sebe.U nás to trvala cca měsíc možná dva ![]()
Hlavně to nevzdávejte,jak těm malým potvůrkám podlehnete,pak je zpátky do školky stěží dostanete.Držím palce ![]()
Vendulce přeji brzké uzdravení a tobě Verů pevné nervy.
Jinak to věčné přikrývání už jsem dávno vzdala,to bych mohla u postýlky stát celou noc.Jen Nikču přikryji hned se odkope.Spací pytel u nás neměl úspěch,jak se v něm nemůže pořádně pohybovat a stoupat tak řve,stejně tak nemá ráda na spaní ponožky,dupačky prostě nic co jí zakrývá chodidla ![]()
Barah ještě má Kubík teploty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky .-) .-) nějak nestíhám, buď šiju .-) .-) nebo momentálně běhám po úřadech prodložovat nájemní smlouvu, je to papíru, že kdbybyto šlo slovem, tak by ušetřili tak půlku lesa....... Jsem ale i tak nervozní, aby to prošlo a oni to dchválili
Tak snad to bude Ok a budeme mít ještě od 15.11 kde bydlet .-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky!
Kuba už horečku nemá od pátku. Jak skončily teploty, v noci se osypal a včera mu to už zmizelo. ![]()
Jinak dnes ráno úplně v pohodě!
Maruška nebrečela, byla veselá, asi to opravdu bylo tím, že jí vodil někdo jiný. ![]()
Tak uvidíme, co ve čtvrtek. ![]()
Kristý, tak ať to dopadne dobře a byteček je stále váš. To jsou pořád nějaké starosti, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky
Baru - super zprávy, jen ať to marušce vydrží..
Jj, pořád je něco, ale už je to vyběhané a odevzdané, tak jen te´d čekat měsíc na vyjádření, tak snad to dopadne dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Olanzapin 2x vecer x pervitin
- 9.5.26 05:40
- Yasmina21
- 2
Žena s ženou
- 9.5.26 04:31
- Betty MacDonald
- 3
Tumor na vaječníku
- 8.5.26 22:37
- Anonymní
- 27
Vypalovačky do auta
- 9.5.26 05:08
- Cenarius
- 4
Co nosíte, když nenosíte podprsenku?
- 8.5.26 21:43
- Kelsey1
- 11
Zkušenost s MUDr. Dita Kilijánová Praha?
- 8.5.26 21:28
- Janča_6
- 3
Antikoncepce Evra a těhotenství
- 8.5.26 20:16
- Anonymní
- 1
Práce zdravotní sestry u praktického...
- 9.5.26 00:46
- Černá Madonna
- 13
Foto: 8 DPO – vidíte tam ducha?
- 8.5.26 20:26
- Ketris
- 5
Výkyvy nálad po menstruaci
- 8.5.26 18:22
- Kačka3394
- 1
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 9.5.26 06:00
- Centropen
- 103623
Olanzapin 2x vecer x pervitin
- 9.5.26 05:40
- Yasmina21
- 2
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 9.5.26 05:39
- zuzu224
- 1059
Vypalovačky do auta
- 9.5.26 05:08
- Cenarius
- 4
Žena s ženou
- 9.5.26 04:31
- Betty MacDonald
- 3
Pocit, že jsou na mě všichni naštvaní
- 9.5.26 03:36
- Pe.M.1
- 21
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 9.5.26 02:25
- pajina88
- 3549
Nevěra manželek
- 9.5.26 02:07
- Anonymní
- 739
Kvůli strachu z nevyspání chce spát jen doma
- 9.5.26 01:25
- MamaZBrd
- 72
Pořád ho miluju, nevím, co mám dělat