Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.9.11 09:03

krásné ráno :-)
Kristý tedy to jsou zážitky :lol:
Malý je má pěkné míry.Jako správný chlap.Nikolka má v 15měsících 8,7kg a 69cm.
Všem marodům přeji brzké uzdravení.
Za to Gábinka se začala v noci budit že se jí prý zdají ošklivé sny,už i z rozsvíceným světlem spinká.A dnes ráno byla počůraná.Ještě tak z ní dostat co se jí zdá.Nevím co s tím,snad to co nejdříve skončí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.9.11 11:11
VeronikaJanou píše:
krásné ráno :-)
Kristý tedy to jsou zážitky :lol:
Malý je má pěkné míry.Jako správný chlap.Nikolka má v 15měsících 8,7kg a 69cm.
Všem marodům přeji brzké uzdravení.
Za to Gábinka se začala v noci budit že se jí prý zdají ošklivé sny,už i z rozsvíceným světlem spinká.A dnes ráno byla počůraná.Ještě tak z ní dostat co se jí zdá.Nevím co s tím,snad to co nejdříve skončí :-(

Chuděra malá, to má asi z psychiky, jak chodí do školy, tak je to na ní hodně změn. Zkus se poradit v lékárně, nám na zlé sny pomohla Sedalia, je to homeopatikum. Maruška měla noční děsy, řvala, kopala, ráno si to nepamatovala. Ještě někdy má živé sny, že mluví, někdy křičí ze spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 12:09

holky tak takhle to vypadá když jedeme s Markétkou ráno z krámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.9.11 13:19

Ahojky :mavam:
To byl teda zážitek 8-o Hlavně,že se nestalo nic horšího.Daník je kus chlapa.
Nikolka je hubenoučká-to asi bede modelka :palec:
Domča má v 9 měsících 78cm a 11kg.Je fakt velkej,oblečení máme vel.80-86 a bačkurky vel.19.Snad se trochu zarazí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 13:22

Tak se musím pochlubit,dneska jsme šli s Markétkou z krámu a udělala sama svoje PRVNÍ 3 kroky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.9.11 13:47

Ahojky, gratulace ke krůčkům.-)
Daník je po mamince .-) pořádnej chlap :-)
my se nikdy nenudíme, na štěstí jsme tam byli všichni i s nefinkou… uff, ještě že Daník nezůstal na druhé straně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.9.11 13:57

Dnešní dílo :-) Flísový tepláčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.9.11 13:58

zrecyklované a přešité moje tepláky na Danečkovu velikost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.9.11 13:58

bývalé tatínkovo tričko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.9.11 13:59

A ještě hnědá kapsovka AIO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 14:20

Kristy

ty jsi ale šikovná,je to moc pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 16:48

Tedy Kristý to je fakt pěkný,šikovné ruce. :palec:

barah a já si myslela když se do té školy tak těší nemluví o ničem jiném tak že je všechno v pohodě.Ale o ničem jiném co by s tím souviselo nevím. :-( no,snad to bude co nejdříve dobrý.A ty homeopatikum je v jaký formě,jako kapky? a to se dává před spaním?
Zuzko tak to máš pěkného chlapáka doma :mrgreen: my nosíme velikost 68 ale vypadá to že už dlouho nosit nebudeme :-) a botky má 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.9.11 19:47
VeronikaJanou píše:
Tedy Kristý to je fakt pěkný,šikovné ruce. :palec:barah a já si myslela když se do té školy tak těší nemluví o ničem jiném tak že je všechno v pohodě.Ale o ničem jiném co by s tím souviselo nevím. :-( no,snad to bude co nejdříve dobrý.A ty homeopatikum je v jaký formě,jako kapky? a to se dává před spaním?
Zuzko tak to máš pěkného chlapáka doma :mrgreen: my nosíme velikost 68 ale vypadá to že už dlouho nosit nebudeme :-) a botky má 18.

Je to sirup, my dávali jednu lžíci a dává se to ráno a večer.
A ve škole jí nic netrápí? Ono stačí nějaký drzý spolužák a zkazí to celé těšení se do školy. :cry:
Já celkem těžce nesla to odloučení, i když jsem chodila do školky a tam jsem byla sama a paradoxně moje mamka vařila v naší škole, ale první půl rok jsem někdy z toho zvracela. :-(
Přeju vám, ať se to opravdu brzy spraví. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.9.11 19:48

Kristý, jsi moc šikovná. :potlesk:
Zlato, hlavně, že jí rohlík chutná, Kuba si ho trhá a hází drobky mravencům. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 20:55

barah no,já nevím :nevim: .Ale zase kdyby měla s někým ve škole problém tak by se tam tak netěšila a nechtěla by tam jít.Ale bůh ví co se jí honí hlavou.

Všem přeji hezký zbytek večera a příjemně strávený víkend :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny