Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
2.9.11 19:53

Kristy-čekali právě tu nepozornost o věci.že budeš dávat pozor na kočárek.Je to jedna velká verbeš :cert: :pocitac: :cert:
Ještě když jsem byla v práci,tak me byla napsaná :nevim: že jsem rasista atd…Byl to občan „tmavé“pleti a jak nešlo vše podle něj,tak to napsal na vedení a bylo hotovo :poblion: Vše bylo prošetřeno a on měl smůlu a já byla zase čistá jak lilie :dance: :dance: Dělala jsem za přepážkou na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.9.11 20:14

Jako jedné známé na sociálce jeden vyhrožoval, že jí podřízne, protože mu nechtěla dát peníze, které on prostě potřeboval. :poblion: :roll: Pak se chudák bála chodit do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
2.9.11 21:06

nehlásila..... Nemá to cenu :-( :poblion:
Njn, jsem si dálala pozor, ale pak se mi kousnul kočár, nátlak zezadu a bylo pozdě...... jen mě jeden chlap upozornil,jestli se mi něco neztratilo, ale místo aby po ní šáhnul :-( njn, asi bych toho chtěla moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.11 13:27

Moc krásný fotečky.....my jsme si taky v těch vedrech vegetily v bazénu,ale Markétka byla jen ve svém,do toho našeho velkého se bála.

Jinak zloději jsou svině a je to pořád horší,a nejhorší na tom všem je,že se nestyděj okrást ani maminku s dítětem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.9.11 13:32

Ahoj holky :-D :-D tak my jsme si taky užívali bazén jen jak to šlo, chodili jsme ke tchánovcům na zahradu a Lucinka si to náramně užívala.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.9.11 13:33

Lucinka s Davídkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.9.11 13:33

A ještě jednou........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.9.11 13:35

Pardon, vložila jsem tam dvě stejný fotky :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.9.11 13:37

A tady je náš školák :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.9.11 13:38

A celá třída.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.11 13:43

Sarynama moc krásný fotečky..... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
3.9.11 15:42

Krásný fotečky :potlesk:
Davídek je spokojený? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.9.11 17:45
Zuza78 píše:
Krásný fotečky :potlesk:
Davídek je spokojený? :-D

Zatím je spokojený a moc se zase těší na pondělí :lol: :lol: doufám že mu to nadčení vydrží co nejdéle :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
8.9.11 14:17

Ahoj holky,
hlásí se vám ztracená duše, ale já se zase přidám Měla jsem toho o prázdninách moc a ještě to asi nekončí. Místo toho, aby Vojtíšek nastoupil do školky, má spálovou angínu a Vendulka aby mi vydržela doma, tak je fakt na zabití, ale doufám, že to brzy přestane. V mezičase jsem udělal tchýni dortík k narozeninám, zítra odpoledne k nám přijdou, ještě musím zabalit dárky Tak snad brzy se zapojím, nedočítala jsem, tak se omlouvám
Sarynamo: krásné fotky a Davídek je kouzelný. Hlavně, že se mu ve škole líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.11 07:01

VerčaN
je nechceš mi taky upéct dortík,ale nějaký pořádný,já mám v pondělí narozky… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny