Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
say
1461
11.8.11 08:39

barah: díky, večer měl 39 teď má skoro 38 tak budu volat doktorovi…

no u nás je zima a strašně fouká :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.11 10:03
say píše:
barah: díky, večer měl 39 teď má skoro 38 tak budu volat doktorovi…no u nás je zima a strašně fouká :-(

Tak mi už jsme konečně bez horeček,malá měla 39,ale měla to k těm zoubkům,od včerejška je zatím bez horečky.U vás to taky určo brzo přejde. :palec:
u nás začíná vykukovat sluníčko tak snad bude teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
11.8.11 10:23
Zlata Kindlova píše:
say píše:
barah: díky, večer měl 39 teď má skoro 38 tak budu volat doktorovi…no u nás je zima a strašně fouká :-(
Tak mi už jsme konečně bez horeček,malá měla 39,ale měla to k těm zoubkům,od včerejška je zatím bez horečky.U vás to taky určo brzo přejde. :palec:
u nás začíná vykukovat sluníčko tak snad bude teplo.

U nás to vypadá na virozu, teče mu z nosu, odpol jdeme k doktorovi tak uvidíme…
No u nás sice slunko vykukuje ale docela fouká teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.11 10:26
say píše:
Zlata Kindlova píše:
say píše:
u nás začíná vykukovat sluníčko tak snad bude teplo.
U nás to vypadá na virozu, teče mu z nosu, odpol jdeme k doktorovi tak uvidíme…
No u nás sice slunko vykukuje ale docela fouká teda

tak to jo…chudáček…tak tady už je pod mrakem a pěkně se ochladilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
11.8.11 10:37

Bylo mi ho včera líto, když měl tu vysokou teplotu tak byl úplně hotovej, ted je to lepší, má nějakejch 37 takže zatím ok…

No léto už asi nebude… snad ten víkend vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.11 10:40

chudáček…tak snad už to bude jen lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.8.11 12:44

Ahojky… u nás v jednom kole s hlídáním :-) :-) Nic nestíhám, mám horu žehlení, další horu na šití, ufff, bych potřebovala týden dovolenou bez dětí :-) :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.8.11 07:44

Pěkné ráno holky, u nás je zataženo doufám že se to vybere........
Jinak jsem včera byla s Lucinkou v poradne a váží 8850g a je jí 14,5měsíce, ani moc nepřibrala od roka a dostala 4dávku synflorixu a ve dvě ránpo kještě nespala :oops: nevím jestli je to tím :nevim: ale jinak se spaním problémy nemá spí celou noc a večer i trochu zvracela :cry: :cry: tak uvidíme jak jí bude......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.11 07:47

pěkné ranko všem......
Tady je zataženo a zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.11 07:48
sarynama píše:
Jinak jsem včera byla s Lucinkou v poradne a váží 8850g a je jí 14,5měsíce, ani moc nepřibrala od roka a dostala 4dávku synflorixu a ve dvě ránpo kještě nespala :oops: nevím jestli je to tím :nevim: ale jinak se spaním problémy nemá spí celou noc a večer i trochu zvracela :cry: :cry: tak uvidíme jak jí bude......

tak to má podobně jako Markétka......to že zvracela a nespala asi bude tím,ale radši bych ji dneska pořádně hlídala a kdyžtak hned zajela k dr.nikdy nevíš co to může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.8.11 07:48

Davídkovi už přišly výsledky na tu boreliozu a měl je špatny, dostala jsem zase žádanku na opakovaný odběr, máme jít 31.8. protože byl přeléčenej penicilinem, tak musíme nechat nákou dobu od dobrání a potom uvidíme, tak včera fakt blbej den a to mě chytly ještě záda a nemužu se pořádně ani hnout :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.8.11 07:50
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
tak to má podobně jako Markétka......to že zvracela a nespala asi bude tím,ale radši bych ji dneska pořádně hlídala a kdyžtak hned zajela k dr.nikdy nevíš co to může být

uvidím jak jí bude dneska, ale asi jí ještě rostou zoubky, má totiž i průjem a šíleně smrdí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.11 07:54
sarynama píše:
Davídkovi už přišly výsledky na tu boreliozu a měl je špatny, dostala jsem zase žádanku na opakovaný odběr, máme jít 31.8. protože byl přeléčenej penicilinem, tak musíme nechat nákou dobu od dobrání a potom uvidíme, tak včera fakt blbej den a to mě chytly ještě záda a nemužu se pořádně ani hnout :oops: :oops: :oops: :oops:

je tak to je mi moc líto,chuákák,ale určitě to bude dobrý…držím vám palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.8.11 08:31
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Davídkovi už přišly výsledky na tu boreliozu a měl je špatny, dostala jsem zase žádanku na opakovaný odběr, máme jít 31.8. protože byl přeléčenej penicilinem, tak musíme nechat nákou dobu od dobrání a potom uvidíme, tak včera fakt blbej den a to mě chytly ještě záda a nemužu se pořádně ani hnout :oops: :oops: :oops: :oops:

Díky snad to bude dobrý, uvidíme po tom druhém odběru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.11 08:39
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Díky snad to bude dobrý, uvidíme po tom druhém odběru :nevim:

jj určitě se stala někde jen chyba.....bude to v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny