Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.8.11 11:28
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Já jsem skoro všechno co nám dali u zápisu na seznamu nakoupila v Tescu, jako jsou desky na pismenka, číslice, tužky atd… cenově to vyšlo levněji než u nás v papírnictví…Zkusím se na tu igelitovou poptak u nás nebo ještě někam vyjedeme :mrgreen:
mi toho zas tolika kupovat nemusíme,spoustu věcí dostanou ve škole,jako jsou tempery,vodovky,pastelky,pero,pracovní sešity atd.
Fakt joooo, to máte teda dobrou školu, my dastali seznam, museli jsme kupovat voskovky, pastelky, vodovky, bloky, čtvrtky 5Oks, plnící pero, desky na výkresy A4 a A3,igelitovou podložku, Tužky, trhací bloky........ a ještě je to víc ale jen ted co mám v živý paměti, u nás snad dostanou jen sešity aspon doufám :roll: :roll:

já koupím jen obaly,nějaké tužky,ořezávátko,takové ty věci do penálu,desky na písmenka,číslice,desky na sešity,a nějaký úbor na tv.to je asi tak vše,zbytek dostanou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.11 07:17

Ahojky holky,přejem všem krásné ráno.....
Tak dneska to vypadá že bude svítit sluníčko celý den…konečně se ohřejeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.11 07:17

Ahojky holky,přejem všem krásné ráno.....
Tak dneska to vypadá že bude svítit sluníčko celý den…konečně se ohřejeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.8.11 07:29

Taky přeju pěkný den :-D u nás krásně svítí sluníčko a jeto hned veselejší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.8.11 10:20

Ahoj holky :mavam: Byly nějaké starosti,tak jsem se tady zase chvíli neukázala…Tak jak se máte?Dnes je konečně venku hezky,jsem zvědavá,jak dlouho to vydrží… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.11 10:21
smolicekkk píše:
Ahoj holky :mavam: Byly nějaké starosti,tak jsem se tady zase chvíli neukázala…Tak jak se máte?Dnes je konečně venku hezky,jsem zvědavá,jak dlouho to vydrží… :nevim:

Ahojky no prej se to má v pátek začít zase kazit......takže se moc dlouho neohřejeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.8.11 10:24
Zlata Kindlova píše:
smolicekkk píše:
Ahoj holky :mavam: Byly nějaké starosti,tak jsem se tady zase chvíli neukázala…Tak jak se máte?Dnes je konečně venku hezky,jsem zvědavá,jak dlouho to vydrží… :nevim:
Ahojky no prej se to má v pátek začít zase kazit......takže se moc dlouho neohřejeme

Noooo,tak to potěší no,tak to,abych jsme si to „léto“ užívali,dokud to jen jde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.11 10:30
smolicekkk píše:
Zlata Kindlova píše:
smolicekkk píše:
Noooo,tak to potěší no,tak to,abych jsme si to „léto“ užívali,dokud to jen jde :-(

jj přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.8.11 11:17

Ahojky holky! :mavam:
U nás je taky krásně, tak jsme vyrazili ven, teď Kuba spinká a po obědě zase razíme.
Byla jsem si papíry na pasy, ale papíry se už nedávají, ale to kolem, co musíme zařídit jen proto, že chceme udělat Marušce pas, to je hrůza. Na konci srpna jí švagr chtěl vzít do Tatralandie na Slovensko, což asi neklapne, protože to nestihneme. :roll: :pocitac:
Tak jsme to chtěli vyřešit tak, že jí zapíšeme k nám do pasu a to se už nedělá. :zed: Fakt hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.8.11 12:37

Ahojky holky, přeju krásný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.8.11 13:57

Venku je nádherně :mrgreen: byla jsem s dětma ráno na krvi,Davídek bude mít výsledky za týden kvůli tý borelioze a Lucinka byla kvůli železu, tak snad to bude mít už taky dobrý :think: :think:

Až se malá vyspinká tak půjdeme ven, užívat sluníčka než se to zase pokazí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.8.11 14:04

My byli taky dopoledne a už bylo pěkný horko, te´d už dvě a půl hodinky spíme!!! máme být ve tři na hřišti, tak snad to zvládneme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.8.11 20:24

olky co se mi tady dneska nestalo, chodím do Dm kuponku tady A sháněla jsem ty kuponky na DM mlíko… Psala jsem to tam a včera mi jedna holka psala, že chce po mě ty a ty kupony a mlíko nemá…Chtěla jsem je měnit za ty co mám já.
A dneska je tam nováček se dvěma příspěvkama a nabízí kuponky na DM mlíko a to samé mi pošle ta druhá holčina ve zprávě… Tak jí píšu, že je to chytré, mít dva profily a hned mě obviňuje že si vymýšlím a bla bla, … Některý ženský si myslí, že jim všechno projde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.8.11 21:27

No, já jak někddy čtu na FB, kolik je tam podvodnic, tak si pak říkám, že tam už nikdy raději nic kupovat nebudu. Některé lidi prostě nechápu. :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.8.11 21:31

Baru - to je tady na emiminu !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů