Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
9.8.11 21:21

Holky, Davídkovi dneska vypadl první zub :lol: :lol: :lol: :lol: už ho má pod polštářem a čeká jestli přijde zoubková víla :mrgreen: :mrgreen: Hned jak mi ho přinesl tak říkal že ho musí dát pod polštář a vše mi vysvětlil já na něj jen nechápavě koukala 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.11 06:46
sarynama píše:
Holky, Davídkovi dneska vypadl první zub :lol: :lol: :lol: :lol: už ho má pod polštářem a čeká jestli přijde zoubková víla :mrgreen: :mrgreen: Hned jak mi ho přinesl tak říkal že ho musí dát pod polštář a vše mi vysvětlil já na něj jen nechápavě koukala 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

teda tak to je šikulka,a copak mu asi zoubková víla přinese??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.8.11 06:48

Ahoj všichni, tak dneska jsme s Lucinkou vstávali už v 5:45 8-o jsem úplně mimo najsem na to zvyklá a jak koukám na Lůcu ta taky ne :lol: :lol: :lol: Už je tak ospala že jí jdu šoupnout do postýlky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.8.11 06:50
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Holky, Davídkovi dneska vypadl první zub :lol: :lol: :lol: :lol: už ho má pod polštářem a čeká jestli přijde zoubková víla :mrgreen: :mrgreen: Hned jak mi ho přinesl tak říkal že ho musí dát pod polštář a vše mi vysvětlil já na něj jen nechápavě koukala 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
teda tak to je šikulka,a copak mu asi zoubková víla přinese??? :lol:

Už tam má koruny, ale ještě spí to bude koukat až se probudí 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.11 06:52

Taky zdravíme,

tady zase prší,ach jo......už mě to nebaví.
Já vstávala v 6.15 malá zatím pořád ještě spinká..

Holky chtěla jsem se zeptat když malý rostou zoubky a má k tomu ty teploty,jak dlouho můžou trvat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.8.11 07:01

U nás je pěkně, obloha je bez mráčku a už svítí sluníčko akorát je jen 9stupnu hrozná zima :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.8.11 07:03
Zlata Kindlova píše:
Taky zdravíme,

Holky chtěla jsem se zeptat když malý rostou zoubky a má k tomu ty teploty,jak dlouho můžou trvat??

Zlatuš já s tím zkušenosti nemám, ale kamarádky malej měl teplotu asi týden a to mu vyrostly najednou dva zuby :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.11 07:07
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
Taky zdravíme,

Zlatuš já s tím zkušenosti nemám, ale kamarádky malej měl teplotu asi týden a to mu vyrostly najednou dva zuby :nevim: :nevim: :nevim:

Aha tak snad to bude brzy dobrý,v pondělí jedem totižý na týden k mým rodičům a pokud by měla teploty tak se nikam nejede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.8.11 07:15
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
Taky zdravíme,

Zlatuš já s tím zkušenosti nemám, ale kamarádky malej měl teplotu asi týden a to mu vyrostly najednou dva zuby :nevim: :nevim: :nevim:
Aha tak snad to bude brzy dobrý,v pondělí jedem totižý na týden k mým rodičům a pokud by měla teploty tak se nikam nejede

A Markétka má pořád teplotu?? Snad to přejde brzy, to jsou starosti se zubama........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.11 07:27
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
Taky zdravíme,

Aha tak snad to bude brzy dobrý,v pondělí jedem totižý na týden k mým rodičům a pokud by měla teploty tak se nikam nejede
A Markétka má pořád teplotu?? Snad to přejde brzy, to jsou starosti se zubama........
¨Chvilku jo a chvilku ne......
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.8.11 11:50

Ahojky holky!
Tak my jsme se dnes konečně už vyspali lépe, Kubovi se zoubek už prožezal. :dance:
Tady je pod mrakem a už od rána to tu vypadá, že začne pršet, ale zatím se to drží a snad to vydrží.
S těma teplotama neporadím, ale na sirupech píšou, že když teplota neustupuje po 3dnech, tak jít k dr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.11 12:40

Tak dneska je Markétka celý den bez teploty…konečně..... :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.8.11 12:47

Ahojky holky, přeju pěkný den, bohužel zamračený a pěkně lezavý .-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.8.11 21:36

Ahojda holky, tak mi máme první teploty a je to teda mazec, asi má nějakou virozu, nespí 2 dny , uplakanej, nejsem na tohle zvyklá tak jsem trošku unavená :-) zítra volám doktorovi co s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
11.8.11 07:44

Ahoj holky, my měli taky příšernou noc, Kuba často plakal a budil se. Zase ty blbý zuby. :roll: :zed:
say- tak ať se malý brzy uzdravý. :hug:
Jinak tady to vypadá na hezké počasí, svítí sluníčko, tak za chvíli půjdeme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny