Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
20.7.11 22:00
Kristyna+Daník píše:
Sary - jako na MMa??? Bych ráda, kdybych něco prodala dál…

Právě při placeným členství máš k tomu i aukce na MMA, za jednu hvězdičku máš jednu aukci na týden a u těch třech je jich 6 na týden, ale musíš si je během týdne dát jinak o ně přijdeš, nepřevádí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
20.7.11 23:02

Sary - díky…Teda jsem koukala a Ty toho teda prodáváš!!!!!!!!!!! Uff, bych se v tom asi ztratila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.11 08:16

Ahojky holky,přeji všem krásné ráno…taky byl od večera pěknej slejvák…a přestalo až před chvilkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.7.11 08:30
Kristyna+Daník píše:
Sary - díky…Teda jsem koukala a Ty toho teda prodáváš!!!!!!!!!!! Uff, bych se v tom asi ztratila:-)

:palec: :palec: :palec: Kristý by si si zvykla :-D :-D Kdyby jsi chtěla si nakupovat třeba dedru se slevou pro sebe nebo svoje blízký, tak dej vědět, klidně tě registruju a se vším pomůžu, a můžeš potom taky takle nabízet :mrgreen: :mrgreen: anebo ty kapičky Emulips :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.7.11 08:32

Ahoj holky tady včera celý den taky pršelo, tak jsme byli zalezlý doma, dnes jdeme zase na logopedii, a už tu vylejzá sluníčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.7.11 08:33

Holky musím se pochlubit :mrgreen: včera Lucinka udělala sama 5 kroků, rozběhla se pro ovladač a úplně se zapomněla držet, je to malá šikulka tak si myslím že už to moc dlouho trvat nebude a rozeběhne se :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.11 08:49

Ahojky a přeji hezký deštivý den.
sarynama gratuluji k prvním samostatným krůčkům :palec:
Tak já jsem se včera pustila do pletení z papíru.První patlanina letěla do koše.Druhá se celkem povedla.Jen že manžel mi dal nějakou divnou barvu.Nějako mi to nechce uschnout.No,nevadí celkem mě to baví tak zkusím ještě něco.Ale tedy to jsem čuměla co všechno s toho jiný dělají i koše na prádlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.7.11 08:55
VeronikaJanou píše:
Tak já jsem se včera pustila do pletení z papíru.První patlanina letěla do koše.Druhá se celkem povedla.Jen že manžel mi dal nějakou divnou barvu.Nějako mi to nechce uschnout.No,nevadí celkem mě to baví tak zkusím ještě něco.Ale tedy to jsem čuměla co všechno s toho jiný dělají i koše na prádlo :dance:

Ahoj Veru, taky se mi to líbilo to pletení z papíru, vyděla jsem to u mojí sestřenice, dělala si košíky do stěny i květináče, opravdu moc zajímavý a dělala to ze zlatých stránek, vůbec jsem nemohla uvěřit že je to z papíru, ale já jsem kopyto a potřebovala bych vidět přesnej postup abych se třeba do toho pustila :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.11 08:59
sarynama píše:
Holky musím se pochlubit :mrgreen: včera Lucinka udělala sama 5 kroků, rozběhla se pro ovladač a úplně se zapomněla držet, je to malá šikulka tak si myslím že už to moc dlouho trvat nebude a rozeběhne se :dance: :dance: :dance:

Ahojky tak to je šikulka...... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.7.11 09:06
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Holky musím se pochlubit :mrgreen: včera Lucinka udělala sama 5 kroků, rozběhla se pro ovladač a úplně se zapomněla držet, je to malá šikulka tak si myslím že už to moc dlouho trvat nebude a rozeběhne se :dance: :dance: :dance:
Ahojky tak to je šikulka...... :palec:

Díky :-D :-D ona ještě spí 8-o a to usnula včera večer v 19:30 a od tý doby chrupe, asi se jí klube další zub, vždycky se mi zdá že když jí roste zub tak hodně spí, asi to chce zaspat :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.11 09:08
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
Tak já jsem se včera pustila do pletení z papíru.První patlanina letěla do koše.Druhá se celkem povedla.Jen že manžel mi dal nějakou divnou barvu.Nějako mi to nechce uschnout.No,nevadí celkem mě to baví tak zkusím ještě něco.Ale tedy to jsem čuměla co všechno s toho jiný dělají i koše na prádlo :dance:
Ahoj Veru, taky se mi to líbilo to pletení z papíru, vyděla jsem to u mojí sestřenice, dělala si košíky do stěny i květináče, opravdu moc zajímavý a dělala to ze zlatých stránek, vůbec jsem nemohla uvěřit že je to z papíru, ale já jsem kopyto a potřebovala bych vidět přesnej postup abych se třeba do toho pustila :lol: :lol: :lol: :lol:

jj,to samotné pletení není zas tak těžké,jen mi nejde to zakončení,tak jsem si to ukončila podle svého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
21.7.11 10:55

Ahojda holky, gratuluji k prvním krůčkům a k zoubkům :-)
Tady leje od rána, vypadá to že budeme celý den doma, tak se pustím do nějakého úklidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
22.7.11 19:29

Ahojky holky, tak my rýmujeme. :-( Teda děti, my se zatím držíme. Byli jsme na návštěvě u známé, chtěla mi ukázat nějaké věci po malém a já se ještě extra ptám, jestli jsou zdraví, protože mi psala před týdnem, že má nějakou rýmu, ona že jo a my tam přijdeme a on krchlá jak tuberák. :evil: Dali jsme mu lízátko, Maruška měla svoje a když jsme šli domů, tak ještě říká, že ona dávala ochutnat jemu a on jí. :zed: A to jí říkám, že se tohle prostě NEDěLá!!! :cert: Ona to snad dělá naschvál. :think: Takže jsme měli jet do Tábora a zatím se cesta odkládá, ať si jsme jisti, že je to „jen“ rýma. :roll:
Jinak pohoda, jen jak je zase to hnusné počasí, tak se nám nic nechce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.7.11 19:40

Ahojky holčiny :-)
Teda Baru -to snad už není ani možné!! Pořád něco,viď???Koupila jsem si známky s Pinďou, tak se těš:-) :-) :-)
Jinak my dneska vydrželi i v tom hnusu 4 hodinky venku. Daník mi dneska nechtěl vůbec usnout :-( A usnul až ve třičtvrtě na 4.. za 45 minut, ale aspoň z něj není protivka..
Jinak balím na víkend u kamarádky :-) Tak snad nic nezapomeneme, je to jen na jednu noc, ale jedeme už ráno.. Mám naložený masíko - budeme grilovat… Mńamky - už se těším :jazyk:
V neděli čekáme odpoledne neteřinky na týden hlídání :-) :-) To bude srandy :-) Do toho tři dny budeme hlídat i Marka...... Takže snad se tady ještě někdy ukážu :-) :-)
Jinak vám přeju krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.11 16:08

Ahojky holky,všem přejem krásný konec víkendu.
V sobotu jsme byli v Jánsk´ých Lázní u hranic s polskem,jsou to hory a je to tam krásné,ale 3 týdny bych tam asi nevydržela.....ty lázně jsou strašně malinký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny