Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kristyna+Daník píše:
Sary - jako na MMa??? Bych ráda, kdybych něco prodala dál…
Právě při placeným členství máš k tomu i aukce na MMA, za jednu hvězdičku máš jednu aukci na týden a u těch třech je jich 6 na týden, ale musíš si je během týdne dát jinak o ně přijdeš, nepřevádí se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sary - díky…Teda jsem koukala a Ty toho teda prodáváš!!!!!!!!!!! Uff, bych se v tom asi ztratila:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky,přeji všem krásné ráno…taky byl od večera pěknej slejvák…a přestalo až před chvilkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Sary - díky…Teda jsem koukala a Ty toho teda prodáváš!!!!!!!!!!! Uff, bych se v tom asi ztratila:-)
Kristý by si si zvykla
Kdyby jsi chtěla si nakupovat třeba dedru se slevou pro sebe nebo svoje blízký, tak dej vědět, klidně tě registruju a se vším pomůžu, a můžeš potom taky takle nabízet
anebo ty kapičky Emulips
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky tady včera celý den taky pršelo, tak jsme byli zalezlý doma, dnes jdeme zase na logopedii, a už tu vylejzá sluníčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky musím se pochlubit
včera Lucinka udělala sama 5 kroků, rozběhla se pro ovladač a úplně se zapomněla držet, je to malá šikulka tak si myslím že už to moc dlouho trvat nebude a rozeběhne se
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky a přeji hezký deštivý den.
sarynama gratuluji k prvním samostatným krůčkům ![]()
Tak já jsem se včera pustila do pletení z papíru.První patlanina letěla do koše.Druhá se celkem povedla.Jen že manžel mi dal nějakou divnou barvu.Nějako mi to nechce uschnout.No,nevadí celkem mě to baví tak zkusím ještě něco.Ale tedy to jsem čuměla co všechno s toho jiný dělají i koše na prádlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
sarynama gratuluji k prvním samostatným krůčkům
Tak já jsem se včera pustila do pletení z papíru.První patlanina letěla do koše.Druhá se celkem povedla.Jen že manžel mi dal nějakou divnou barvu.Nějako mi to nechce uschnout.No,nevadí celkem mě to baví tak zkusím ještě něco.Ale tedy to jsem čuměla co všechno s toho jiný dělají i koše na prádlo
Ahoj Veru, taky se mi to líbilo to pletení z papíru, vyděla jsem to u mojí sestřenice, dělala si košíky do stěny i květináče, opravdu moc zajímavý a dělala to ze zlatých stránek, vůbec jsem nemohla uvěřit že je to z papíru, ale já jsem kopyto a potřebovala bych vidět přesnej postup abych se třeba do toho pustila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Holky musím se pochlubitvčera Lucinka udělala sama 5 kroků, rozběhla se pro ovladač a úplně se zapomněla držet, je to malá šikulka tak si myslím že už to moc dlouho trvat nebude a rozeběhne se
![]()
![]()
Ahojky tak to je šikulka...... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:Ahojky tak to je šikulka......
Holky musím se pochlubitvčera Lucinka udělala sama 5 kroků, rozběhla se pro ovladač a úplně se zapomněla držet, je to malá šikulka tak si myslím že už to moc dlouho trvat nebude a rozeběhne se
![]()
![]()
Díky
ona ještě spí
a to usnula včera večer v 19:30 a od tý doby chrupe, asi se jí klube další zub, vždycky se mi zdá že když jí roste zub tak hodně spí, asi to chce zaspat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Ahoj Veru, taky se mi to líbilo to pletení z papíru, vyděla jsem to u mojí sestřenice, dělala si košíky do stěny i květináče, opravdu moc zajímavý a dělala to ze zlatých stránek, vůbec jsem nemohla uvěřit že je to z papíru, ale já jsem kopyto a potřebovala bych vidět přesnej postup abych se třeba do toho pustila
sarynama gratuluji k prvním samostatným krůčkům
Tak já jsem se včera pustila do pletení z papíru.První patlanina letěla do koše.Druhá se celkem povedla.Jen že manžel mi dal nějakou divnou barvu.Nějako mi to nechce uschnout.No,nevadí celkem mě to baví tak zkusím ještě něco.Ale tedy to jsem čuměla co všechno s toho jiný dělají i koše na prádlo![]()
![]()
![]()
jj,to samotné pletení není zas tak těžké,jen mi nejde to zakončení,tak jsem si to ukončila podle svého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda holky, gratuluji k prvním krůčkům a k zoubkům ![]()
Tady leje od rána, vypadá to že budeme celý den doma, tak se pustím do nějakého úklidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, tak my rýmujeme.
Teda děti, my se zatím držíme. Byli jsme na návštěvě u známé, chtěla mi ukázat nějaké věci po malém a já se ještě extra ptám, jestli jsou zdraví, protože mi psala před týdnem, že má nějakou rýmu, ona že jo a my tam přijdeme a on krchlá jak tuberák.
Dali jsme mu lízátko, Maruška měla svoje a když jsme šli domů, tak ještě říká, že ona dávala ochutnat jemu a on jí.
A to jí říkám, že se tohle prostě NEDěLá!!!
Ona to snad dělá naschvál.
Takže jsme měli jet do Tábora a zatím se cesta odkládá, ať si jsme jisti, že je to „jen“ rýma. ![]()
Jinak pohoda, jen jak je zase to hnusné počasí, tak se nám nic nechce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holčiny ![]()
Teda Baru -to snad už není ani možné!! Pořád něco,viď???Koupila jsem si známky s Pinďou, tak se těš:-)
![]()
Jinak my dneska vydrželi i v tom hnusu 4 hodinky venku. Daník mi dneska nechtěl vůbec usnout
A usnul až ve třičtvrtě na 4.. za 45 minut, ale aspoň z něj není protivka..
Jinak balím na víkend u kamarádky
Tak snad nic nezapomeneme, je to jen na jednu noc, ale jedeme už ráno.. Mám naložený masíko - budeme grilovat… Mńamky - už se těším ![]()
V neděli čekáme odpoledne neteřinky na týden hlídání
To bude srandy
Do toho tři dny budeme hlídat i Marka...... Takže snad se tady ještě někdy ukážu
![]()
Jinak vám přeju krásný víkend
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky,všem přejem krásný konec víkendu.
V sobotu jsme byli v Jánsk´ých Lázní u hranic s polskem,jsou to hory a je to tam krásné,ale 3 týdny bych tam asi nevydržela.....ty lázně jsou strašně malinký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Studuje někdo DH v Ústí nad Labem ?
- 12.5.26 02:55
- Naty 6
- 1
20DC - špinění
- 11.5.26 23:20
- Fredddyyy
- 1
Špinění ve 20. dni cyklu
- 11.5.26 22:44
- Anonymní
- 11
Máte nějaké zkušenosti jako mystery shopper?
- 11.5.26 21:12
- ruzovalady
- 1
Řídíte v pantoflích na podpatku?
- 12.5.26 05:09
- Beruska999999
- 24
S 3,5 letý dítětem na vodu
- 12.5.26 05:10
- Anonymní
- 30
Jak odstrániť vuni z pokoje?
- 11.5.26 22:58
- SOVIČKA93
- 9
Jak reálně udělat tzv. férovou domácnost?
- 12.5.26 05:27
- Dahlia0409
- 20
Topení klimatizací
- 11.5.26 20:49
- kavenka
- 15
Vhodný výběr antikoncepce
- 11.5.26 19:12
- Hanka511
- 1
Nové příspěvky
Učíte předmět, na který nemáte aprobaci?...
- 12.5.26 05:47
- K. Rocánková
- 49
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 12.5.26 05:45
- Cuddy
- 1284
IVF - ET/KET 2026
- 12.5.26 05:36
- Liskulaska
- 4411
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 12.5.26 05:31
- Betty MacDonald
- 42932
Jak reálně udělat tzv. férovou domácnost?
- 12.5.26 05:27
- Dahlia0409
- 20
Oblékání vaše a vaší rodiny
- 12.5.26 05:25
- Velryba černá
- 84
S 3,5 letý dítětem na vodu
- 12.5.26 05:10
- Anonymní
- 30
Řídíte v pantoflích na podpatku?