Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
12.7.11 11:05

Jo a zapomněla jsem že dýchal s takovýho náhubku a musel do toho foukat aby přenesl nákou panenku přes moře to meli na počítači kvůli astma......Tak aspon to se mu povedlo že astme u něj vyloučila…Za to jsem platila 360,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.7.11 11:11

Holky Davídkovi se udělal u ramene červený flek, nejdřív jsem myslela že to má od trika, ale pak se mu to začalo rozlézat a včera u tý doktorky jsem to ukázala a ona se mě hned ptala jestli neměl klíště, že to vypada na boreliozu :cry: :cry: já jsem to nikdy neviděla, tak dostal penicilin na tři týdny :-( ale ven teda může akorát musí mít tričko a muže prý i do bazénu, teda na chvíli, ale může, což jsem ráda protože ho v tech horkách udržet doma by bylo hrozný..

Ale on klíště neměl a prý to může být i od kousnutí komárem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.11 11:40

Ahojky,přeji krásný slunečný den
sarynama tak to je fajn že se astma nepotvrdilo,ty alergie fakt nezávidím.Já si myslím že jsem alergická na psí chlupy,vždycky když se pomazlím s našim hafanem tak mě pak svědí celý obličej.No,ale nějako to neřeším.
A co se týče té boreliozy tak známa ji měla právě od štípnutí komárem,zrovna na zadku nejdříve jí to z červenalo,pak oteklo že si nemohla ani sednout tak zašla k dr.
A Davídek není proti tomu očkovaný?já jsem nechala Gábinku očkovat.I když to neznamená že jí nemůže dostat. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.7.11 11:52

Očkovaný není, já se na to ptala naší dr a ta mi řekla doslova že je to zbytečné, že se očkuje proti encefaitidě a na boreliozu to není, ale fakt jsem se rozhodla že ho prostě naočkovat nechám, ještě si musím zjistit kdy je nejlepší čas na očkování a prý i jednu dávku hradí pojištovna, my máme VZP, ale on to bude mít právě od toho komára protože klíště něměl, měl ho teda jednou ale to jsou už dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
12.7.11 11:59

Ahojky holky, přeji krásný den.
Boreliozu měla naše známá, ale zjistili jí to až pozdě, až za rok. Pořád chodila, že já bolí klouby, všichni na ní koukali jak na simulanta a pak zjistili toto, nemohla na sluníčko, jestli brala nějaké léky, to nevím. Asi je ale nebezpečnější ta encefalitida, z toho může být zánět mozkových blan, z boreliozy nevím, co mlže být. Tak hlavně, že už to léčíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
12.7.11 12:33

Ahoj holky,
furt někde lítám, takže fakt nestíhám. Balím, vybaluju. Můj muž mi stále domluvá, že někam dojedu :roll: a mi se to nehodí. Tchýně se vrátila z dovolené a už jsem zase nevěděla, jak naplánovat týden :zed: A v sobotu v 6 ráno odjíždíme s dětma do Alp, by mě zajímalo, kdo to nabalí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
12.7.11 12:37

Veru: vy si to teda vybíráte. 8-o
Sarynamo: tak snad to ta borelioza nebude :kytka: Hlavně, že se Davídkovi spraví ta alergie.
Vendulka má asi na mlíko, trochu jahody se osypává, mrkev to smí opravdu jen trošičku a meruňky má taky malou. Vojtík peckovice, kakao, ale to se už zlepšilo (a to jsme nezkoušeli tropické ovoce ještě vůbec, tak to se těším :zed: ) Je to takový ten pokus omyl a já to tak nemám ráda. Já mám na pyly a hlavně trávy a seno, a taky atopický ekzém, takže trpím jak kůň, ale děti, těch je mi lito. dospělý se s tím vyrovná, ale u dětí je to hrozné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.11 22:28

Přeji hezký večer,nemohu nějako usnout.
Jsem to ale truhla :roll: já popletla encefalitidu s boreliozou :oops: jo,tak na ní očkování není,ale cítím se klidnější když má aspon nějaké to očkování proti těm prevítum.
Veru na jak dlouho jedete do Alp?tak jsem ještě nebyla ale ráda bych se tam podívala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
12.7.11 23:34

Veru: jedeme jen na týden a i tak mi to asi bude stačit. Pak jsme jeden den doma a jedeme za kamarády na chaloupkuk Písku, scházíme se tam každoročně parta lidí :palec: Já chození po horách moc nemusím, potřebuji nějaké aktivno - jako třeba lezení po skalách apod,, ale na to už fyzicky fakt nemám a na ježdění na kolech v tomhle terénu jsem nějak zestárla či co a bojím se :oops: Nebo potřebuju úplně vypnout a ležet jen tak na pláži a číst a číst a číst, ale při chození si neodpočinu. No, ale hlavně že budu mimo Prahu, protože z ní mi už fakt hrabe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.11 07:10

Ahojky holky,¨

dlouho jsem tu nebyla a nestíhám číst,nějak se to tu nakupilo.
**sarynama ** chudák DAvídek,doufám že bude v pořádku,Markétce se taky udělali dva rudé fleky,jeden na rameni a jeden v loketní jamce,dr.říkala že to nic není že ji jen něco štíplo,a druhý den už to tak rudý neměla.A kolik vlastně to očkování proti borelióze stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.7.11 07:20

Taky přeju krásný den… Nějak nestíhám, tak jen vždycky prolítnu…
Davídka je mi líto :-(
Veru -vy si to moc užijte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.7.11 08:05

Ahojky holky, dneska jdu s Lucinkou na kontrolu na oční tak uvidíme jestli jí ty kapičky zabraly......jinak Davídek je úplně v pohodě, kdyby neměl ten flek tak by člověk řekl že mu nic není, jaem ráda že múžeme ven a nemusíme trčet doma.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.7.11 08:06

Zlatuš kolik to očkování stojí nevím, ale budu se potom pídit, ale myslím že se očkuji proti encefalitidě ale na boreliozu očkování zatím není, doufám že jsem to nepopletla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
13.7.11 08:12

Bré ránko :mavam:
Vendulka ještě spí a Vojtík se dívá na pohádku. Kolem 10 h se vrátí Vašek z práce a jedeme koupit jemu sandály, já chcu žabky, pak dárek pro kamaráda a jeho dceru k narozeninám, hůlky do Alp na chození no a odpoledne jedeme ke kamarádům na domeček. Zatím tady poprchává, tak doufám, že se to vybere a budou moct do bazénku :nevim: Očkování je určitě proti encefalitidě o borelioze nic nevím, ale kolik stojí taky netuším :nevim: https://www.ockovacicentrum.cz/…h+latek.aspx Tady je orientační ceník. Je to jen látka, takže s prací cca do 1000 Kč :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
13.7.11 08:12

Sarynamo: přeju, ať je u očního Lucince vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů