Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.7.11 08:53
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno,u nás přes noc jen pršelo,bouřka nebyla.
Jinak holky už jsou zdravý :dance:
Sobotu jsme trávili na zahradě v bazénu.A na večer se jeli podívat do zooparku.Je to tam sice malý ale moc hezký.Pro děti je tam koutek,kde si mohou pohladit kozy,králíky,nakrmit velblouda.No a v neděli jsme byli u tchána,spadl mu tam nějaký přístřešek tak to z manželem dávali dohromady.
Dneska mám v plánu trochu větší úklid.Přes víkend jsem toho moc nestihla a mám to tu jaksi zanedbané :oops:

Ahojky tak to je paráda že už jsou zdravé a že jste si to takhle hezky užily.My měli mít dneska sraz s holkama a jejich dětma mělo nás být 5,ale přítel mi ráno odvezl omylem kočárek takže jít nemůžem a ani nemůžu dojít do krámu no prostě nikam...... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 08:55

ještě Gabča jak krmí velblouda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
18.7.11 08:58

Ahojky holky, přeju krásné ráníčko :-)
U nás v noci byla slabá buřinka.. Ale lilo pěkně! Sna už te´d bude kapánek příjemnější počasí než ty vedra.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 08:59
VeronikaJanou píše:
ještě Gabča jak krmí velblouda

to je povedená fotečka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 09:11

já tedy taky ty vedra moc nemusím
holky,co budete vařit k obědu?mě přijde že poslední dobou jíme pořád to samé do kola. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
18.7.11 09:23

Veru, tak my jsme měli mít znojemský guláš :-) Ale tak jelikož jsem na něj zapomněl a připálilo se mi to - ta cibule totálně, tak jsem z toho vzala jen to dobré maso a budeme mít kovbojský fazolový kotlík s vepřovým :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 10:55

holky nabízím vám přivýdělek u společnosti SBS TRADE,která prodává šperky,velmi krásné a za pěkné penízky.
Kdo by nechtěl dát nějaký krásný dárek někomu blízkému.Stačí napsat a já vám o tom řeknu něco více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
18.7.11 12:45

Ahoj holky, tak se hlásím, celý víkend jsme někde trajdali a ted od rána peru.......
Lucinka spinkala prvně jinde než doma, mamina mi hlídala aoba poklady, spinkali tam ze soboty na neděli a i Lucinka spinkala ukázkově už od 19:30 až do ráno do 8:45........a my s manželem jsme byli na oslavě narozenin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 12:49
sarynama píše:
Ahoj holky, tak se hlásím, celý víkend jsme někde trajdali a ted od rána peru.......
Lucinka spinkala prvně jinde než doma, mamina mi hlídala aoba poklady, spinkali tam ze soboty na neděli a i Lucinka spinkala ukázkově už od 19:30 až do ráno do 8:45........a my s manželem jsme byli na oslavě narozenin…

tak to je pěkný že jsi ty takhle mohli užít oslavu…Teda to koukám že ti spinká celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
18.7.11 14:54

Jsem taky ráda že spinkala tak u našich, je teda pravda že jsme jí na vozíku museli přivést i postýlku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ona nikde než ve svojí postýlce spinkat nechce :think: :-D naši bydlí od nás 6km což je kousínek..........Doma spinká celou noc už od 7 měsíců, spinkala by i dřív ale to jsem jí budila na kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 15:06

teda tak to se máš…mě malá stává v noci zhruba 4 krázt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 16:07

tak jsem vyžehlila hromadu prádla :dance: a půjdu upéct nějakou dobrotu
sarynama tak ten celonoční spánek závidím.Nikolka se noc co noc budí na 3 až 4 hod.Mléko nechce jen se trochu napije čaje a pak si hraje.Samozřejmě že já sní musím být vzhůru.Zatím jsem nepřišla na to jak to změnit,jak jí naučit že přes noc se spinká a nezlobí :lol:
Taky by jsme někdy chtěli vyrazit z manželem jen jak si nemáme kam dát holky,tedy Gábinku ju,ta je velká ale Nikolku nemám kam dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
18.7.11 16:27

Veru já nemít mojí mamku, tak bych se taky nikam nedostala, ona je supr, tady šlo spíš o mně jestli to bez ní vydržím :lol: :lol: :lol:

Za 14 dní máme jet na svatbu, tak mamina zase počítá že jí tam dám děti :-D ještě teda najsme úplně rozhodnutý jestli pojedeme ale hlídání máme už zajištěný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.11 08:43

Ahojky,tak jak se máte,copak je nového?

k nám se v noci přihnal pěkný slejvák.Dnes jsme měli v plánu výlet na čabárnu,bohužel kuli tomu dešti se nikam nejede,snad zítra.
Jinak s Nikolkou trénujeme nočník,pořád si sundavá tu plínku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.11 09:30

přejem krásné ráno.......

mě Markétka sedá na nočník už od 6 měsíců a žádný problém s tím nemám…ze začátku jsem ji tam dávala jen ráno,vykakala se a chtěla z nočníku,teď ji dávám ráno vykaká se a vydrží tam ještě půl hodiny.a pak ji tam dávám ještě odpoledne a to už kaká jen někdy…jinak do plýnky mi už nekaká vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny