Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.7.11 08:13

Tak to zase není tak hrozný,čekala jsem tu sumu teda daleko větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.7.11 08:34
Zlata Kindlova píše:
Tak to zase není tak hrozný,čekala jsem tu sumu teda daleko větší

NO ONO KDYŽ SI POTOM VEZMEŠ, ŽA SE OČKUJE SNAD NEJPRVE TŘI DÁVKY SNAD BĚHEM TŘECH MĚSÍCŮ, PAK ASI PO ROCE A POTOM ZA TŘI ROKY, NEBO NÁK TAK MI TO ŘÍKALA DR, TAK SE TI TA KONEČNÁ SUMA DOCELA VYŠPLHÁ........A JEŠTĚ KDYŽ TO BUDU NÁSOBIT DVAKRÁT, NECHÁM ROVNOU I LUCINKU, NEVÍM TEDA JESTLI TO NENÍ OVLIVNĚNO VĚKEM.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.7.11 08:44
VercaN píše:
Sarynamo: přeju, ať je u očního Lucince vše dobře dopadne :kytka:

DÍKY VERU, TAKY DOUFÁM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.11 09:01
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
Tak to zase není tak hrozný,čekala jsem tu sumu teda daleko větší
NO ONO KDYŽ SI POTOM VEZMEŠ, ŽA SE OČKUJE SNAD NEJPRVE TŘI DÁVKY SNAD BĚHEM TŘECH MĚSÍCŮ, PAK ASI PO ROCE A POTOM ZA TŘI ROKY, NEBO NÁK TAK MI TO ŘÍKALA DR, TAK SE TI TA KONEČNÁ SUMA DOCELA VYŠPLHÁ........A JEŠTĚ KDYŽ TO BUDU NÁSOBIT DVAKRÁT, NECHÁM ROVNOU I LUCINKU, NEVÍM TEDA JESTLI TO NENÍ OVLIVNĚNO VĚKEM.....

no tak to pak jo.....ale hlavní je že to působí a chrání naše milované dětičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.7.11 09:04

No tak to je jasný, hlavně že je to pro prcky, člověk to nák ušetří, ale jen doufám že to bude mít náky úšinek, Davídka jsem nechávala očkovat i proti žloutence to tenkrát stálo kolem 2000,– a malou nechám taky.........Jen škoda že není ještě očkování proti tý borelioze :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.11 09:11
sarynama píše:
No tak to je jasný, hlavně že je to pro prcky, člověk to nák ušetří, ale jen doufám že to bude mít náky úšinek, Davídka jsem nechávala očkovat i proti žloutence to tenkrát stálo kolem 2000,– a malou nechám taky.........Jen škoda že není ještě očkování proti tý borelioze :nevim: :nevim:

No tak to určitě…co by ´jsme pro ně neudělali. :-) špatný by to určitě nebylo to bych malou nechala očkovat hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.11 09:32

Dobré ráno :-)
tak mi to nedalo a vytahla jsem Gábinky očkovací průkaz.
Tak drůhé měla po prvním za 3 měsíce a další za půl roku.A na další se jde po v rozmezí 3 až 5 let.
Vakcína mě stála 510,– a 100,– aplikace.
Pojištovna mi proplatila ze všech 3 jen 500,–
Ale nevím jak je to ted :nevim: asi to bude stát více.
Nikolku chci proti tomu taky nechat očkovat,ale zatím jsem se na to dr neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.7.11 09:37

VERU a kolik bylo Gábince když si jí nechala očkovat, já bych právě dala oba najednou ale nevím jestli to není omezené věkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.11 09:42

Gábinku jsem nechala až ve 3letech.Do té doby jsme bydleli ve městě a klíště nikdy neměla.Ale co jsem na vesnici,couráme po lese atd. tak už ho pár krát přinesla. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.7.11 09:48

Naše dr má ted 14 dní dovolenou, ale jdu tam s Davídkem potom hned na kontrolu, tak se na to pozeptám, a nechala bych naočkovat oba, jsme na vesnici, tak preventivně raději jo ikdyz měl malej klíště zatím jen jednou a už to jsou asi tři roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.11 10:10

Gábinka ho neměla asi tak před rokem za to Nikča už ho letos měla. :-x
Ani jsem Vám nepsala jak jsme dopadli v té gastro poradně.
První co bylo že jí zvážili,prohmatali bříško,zeptali se co jí,co nejí,kolik toho s ní,kolik vypije mléka.Vzali ji krev,z hlavičky.Na štěstí doktorka byla fakt super,všechno mi vysvětlila,malou jsem při tom odběru mohla držet a utěšovat jí.Pak nám vypsala žádanku na utz.
Tak jsme tam šli,před námi asi tak 5 lidí,Nikolka s toho byla otrávená,už jí to tam nebavilo.Udělali jí utz žaludku,klapky do žaludku,jícnu.Ze zprávou jsme běželi zpátky na gastro.
Doktorka to pročetla,ještě nás chtěla poslat na vyšetření střev,což jsem řekla jako jestli je to opravdu tak nutné,že už toho malá má pro dnešek dost.Tak nás tam zatím neposlali.
A závěr podle dr.,je asi takový,že malá je pravděpodobně v pořádku,jen to není žádný velký jedlík.Pokud jí to neohrožuje na životě a její váha neklesne o více jak třetinu tak že by to neřešila.
Ještě jsem se tam s ní asi 20 minut bavila o tom že,jsem sice strašně ráda že jí nic není ale že mi to prostě nedá a musím na to myslet,jako kde bere tolika energie,s čeho je živa když tak málo jí,ani toho moc nenaspí. :nevim: na což mi sama nedokázala pořádně odpovědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.7.11 11:37

Ahoj holky, dneska jedeme na tu ortopedii s Maruškou, tak se zeptám, jak má Kuba chodit doma a dám vám vědět další názor. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.11 13:44

holky kdyby jste nějaká chtěli spolupracovat s firmou DEDRA tak mi napište do zpráv a já vám napíši více info.Já si u nich při první objednávce vydělala 700 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.11 17:34

Markétce přejeme všechno nejlepší k svátku :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.7.11 19:41

Holky, tak jsme byli v Přerově a na ortopedii jsme se vůbec nedostali, protože tam bylo tolik lidí, že bychom tam byli ještě teď a já si naivně myslela, že když jsme objednaní, tak v ten čas opravdu přijdeme na řadu!!! :cert: :cert: :cert: já byla tak vytočená! Paní tam byla s asi 18měsíční dcerkou a ty tam čekaly už 2hod a ještě nebyly na řadě!!! Tak o tom tedy napíšu řediteli, já nejsem z těch, co si pořád stěžují, ale když je to dětská ortopedie, čekací lhůta jsou dva měsíce, tak jsem opravdu myslela, že když jsme objednaní na 15:15, tak taky tak nějak přijdeme na řadu. Fakt jsem byla tak nasr…!!!
Jinak Marušku jsme taky nechali očkovat proti klíšťovce, i když to neurologové moc nedoporučují a dr to doporučuje jen těm, co žijí v rizikové oblasti a starším třech let, protože to je prý velké svinstvo na nervovou soustavu. A byli jsme teď 2×, d odstupem jeden měsíc a za rok zase a pak za 3-5let opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny