Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky přejem všem krásnou sobotu.
Tak jsme byli s Markétkou od půl 6 až do 8 venku.Je tam docela zima.
Holky kolik si na mateřské mohu ještě přivydělat??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky přeji krásnou sobotu, zatím to vypadá na sluníčko
![]()
Zlatuš kolik si můžeš přivydělat to nevím přesně ale myslím si že je to neomezené, moje známá bere rodičák má to do tří let a malýmu je 15 měsísů a chodí do práce normálně každý den
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Taky přeji krásnou sobotu, zatím to vypadá na sluníčko![]()
Zlatuš kolik si můžeš přivydělat to nevím přesně ale myslím si že je to neomezené, moje známá bere rodičák má to do tří let a malýmu je 15 měsísů a chodí do práce normálně každý den
![]()
Já měla za to že je to nějak omezené,tak to je dobře.Jestli mi to vyjde tak půjdu roznášet letáky,v pondělí budu té paní volat.
Tady už se taky klube sluníčko ale fouká vítr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:
Taky přeji krásnou sobotu, zatím to vypadá na sluníčko![]()
![]()
Já měla za to že je to nějak omezené,tak to je dobře.Jestli mi to vyjde tak půjdu roznášet letáky,v pondělí budu té paní volat.
Tady už se taky klube sluníčko ale fouká vítr
Já před třemi lety, jsem šla po mateřský do práce, a mohla jsem ještě rok pobírat mateřskou, pokud malej bude do školky chodit jen na 4hodiny denně, tenkrát to byly asi 3000 a normálně jsem chodila do práce, malýho vyzvedávala teta, tak to bylo fajn, ale ted si právě už musíš určit tu délku jak dlouho chceš být doma, ale určitě to omezené nebude, ta známá si ted libuje vydělá si kolem 25000 a ještě bere 7600 rodičák, to co má jen ona sama my nemáme a jsme čtyři, ale ona je sama bez chlapa, my aspon tatku máme
![]()
To jsem se nák rozepsala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tím přivýdělkem pozor, nějak se to měnilo… Chce si to raději pečlivě vyzjistit- oni by se taky mohli třeba po třech letech ozvat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
S tím přivýdělkem pozor, nějak se to měnilo… Chce si to raději pečlivě vyzjistit- oni by se taky mohli třeba po třech letech ozvat…
A nevíš náhodou o nějakojch stránkách kde bych to mohla najít???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si teda myslím že pokud by jsi roznášela jen letáky tak to by vadit nemělo, u nás se za to moc nedostává asi kolem 2000,– tam jde o to že kdyby to byla větší častka musela by si jí danit, tomám zato že je to asi nad 5000,–, zkusím se někde pozeptat a dám vědět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Já si teda myslím že pokud by jsi roznášela jen letáky tak to by vadit nemělo, u nás se za to moc nedostává asi kolem 2000,– tam jde o to že kdyby to byla větší častka musela by si jí danit, tomám zato že je to asi nad 5000,–, zkusím se někde pozeptat a dám vědět
no tady bych to měla od 2000 do 5000 podle toho jak velkou část budu mít.
dĚKUJI TO BYS BYLA HODNÁ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:
Já si teda myslím že pokud by jsi roznášela jen letáky tak to by vadit nemělo, u nás se za to moc nedostává asi kolem 2000,– tam jde o to že kdyby to byla větší častka musela by si jí danit, tomám zato že je to asi nad 5000,–, zkusím se někde pozeptat a dám vědětno tady bych to měla od 2000 do 5000 podle toho jak velkou část budu mít.
dĚKUJI TO BYS BYLA HODNÁ
Dneska jdeme k tetě na 50tiny tak se zkusím pozeptat tam, ona tam bude ta známá a určitě se po tom taky musela pídit, ale písnu ti to až zítra nebo podle toho v kolik se vrátíme jo......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, tak tady je zrovna po dešti. Dopekla jsem buchtu s meruňkami a ještě se dneska chystám na pečení kinder řezů, přeje si to Maruška, tak musím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dneska k obědu máme kuře na paprice a houskový knedlík, musím dělat domácí, kupovaný nikdo nechce ach jooo
![]()
BARU a jakou děláš tu merunkovou buchtu??? napis mi recept prosímm, dostala jsem na ní taky chut
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
My dneska k obědu máme kuře na paprice a houskový knedlík, musím dělat domácí, kupovaný nikdo nechce ach jooo![]()
BARU a jakou děláš tu merunkovou buchtu??? napis mi recept prosímm, dostala jsem na ní taky chut
![]()
Tenhle recept jsem dělala prvně, je to z Pošli recept. Je to hrnková bublanina, dá se z toho prý dělat i bábovka. Není to extra sladké a hlavně snadné, což my vyhovuje.
2 a půl hrnku polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
3/4 hrnku oleje
3 vejce
1 a půl hrnku mléka
1 pr. do peč.
ovoce
Všechno smícháš, vznikne hladké těsto. Naliješ do plechu, dáš ovoce. Můžeš udělat samozřejmě drobenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Zlatko, tady jsem našla jeden příspěvek ohledně přivýdělku na rodičovské dovolené:
V případě rodičovské dovolené (na rozdíl od mateřské dovolené) můžete pobírat rodičovský příspěvek a zároveň se vrátit do původního zaměstnání, nebo si najít nové zaměstnání, příp. mít i dvě souběžná zaměstnání, avšak musíte přitom splnit velice podstatnou podmínku. Musí být zajištěna celodenní a řádná péče o dítě. Zákonem je přitom omezena doba, po kterou může být dítě v jeslích nebo v mateřské škole.
Dítě, které nedosáhlo 3 let věku, může navštěvovat jesle, mateřskou školu nebo jiné obdobné zařízení pro děti nejvýše po dobu 5 kalendářních dnů v kalendářním měsíci, přičemž se započítává každý den pobytu v tomto zařízení bez ohledu na délku pobytu dítěte v průběhu dne (tj. jako jeden celý den se započítává jakákoliv část dne pobytu dítěte). Dítě, které dosáhlo 3 let věku, může navštěvovat v tomtéž kalendářním měsíci mateřskou školu nebo jiné obdobné zařízení pro děti předškolního věku každý den, avšak maximálně v rozsahu nepřevyšujícím 4 hodiny denně nebo opět pouze 5 kalendářních dnů v kalendářním měsíci, pokud délka pobytu dítěte v tomto zařízení přesáhne délku 4 hodin denně. V případě, že dítě povolenou dobu docházky překročí, nárok na rodičovský příspěvek zaniká a musíte jej vrátit.
Pokud si zajistíte celodenní a řádnou péči o dítě jinak, např. obstaráte k dítěti placenou chůvu, zajistíte hlídání za pomoci babičky, tety či jiné důvěryhodné dospělé osoby, můžete pracovat na plný úvazek a přitom i pobírat rodičovský příspěvek. Skutečnost obstarání řádné a celodenní péče o dítě musíte hodnověrným způsobem prokázat. ![]()
Takže mi z toho vyplívá, že pokud bys chtěla pracovat při rodičovské rozdáváním letáků a měla u sebe malou, tak není problém. O výši přivýdělku se nikde nepíše, to je asi nepodstatné, hlavní bude ta zajištěná celodenní péče o miminko. ![]()
Znám maminky, co si takto ve městě přivydělávají a mají u sebe svoje prcky, berou to jako procházku a ještě si u toho vydělají nějakou tu korunku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:sarynama píše:
My dneska k obědu máme kuře na paprice a houskový knedlík, musím dělat domácí, kupovaný nikdo nechce ach jooo![]()
![]()
Tenhle recept jsem dělala prvně, je to z Pošli recept. Je to hrnková bublanina, dá se z toho prý dělat i bábovka. Není to extra sladké a hlavně snadné, což my vyhovuje.
Všechno smícháš, vznikne hladké těsto. Naliješ do plechu, dáš ovoce. Můžeš udělat samozřejmě drobenku.
2 a půl hrnku polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
3/4 hrnku oleje
3 vejce
1 a půl hrnku mléka
1 pr. do peč.
ovoce
Tak to se mi líbí
, zkusím to taky a dám do toho třešně, máme jich doma požehnaně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Máte zkušenosti s křeslem PelvicSeat, na...
- 14.5.26 07:43
- soleill
- 1
Dcera se v 17ti chce vrátit bydlet k otci
- 14.5.26 07:52
- free333
- 18
Prosulpin a úzkost
- 14.5.26 05:08
- Anonymní
- 1
Těhotenství? Nebo spožděni?
- 14.5.26 06:55
- nozu
- 6
Vztah, mám pocit že jsem unavená ze života
- 14.5.26 07:37
- arinecka
- 23
3 testy a duch?
- 14.5.26 05:13
- Betty MacDonald
- 7
Homeopatika v těhotenství - zkušenosti
- 13.5.26 21:16
- nozu
- 2
Ovosicare fertility, máte někdo zkušenost?
- 13.5.26 20:05
- Anonymní
- 11
Přímá adopce 2026/27
- 13.5.26 17:35
- Mimčo93
- 1
Neštovice: Chytili je i sourozenci? A po...
- 14.5.26 05:59
- Prcek.kulaty
- 24
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 14.5.26 08:12
- Adull
- 104881
Kornelije - šetření 2020
- 14.5.26 08:09
- Megerka
- 113381
Snažilky 2025
- 14.5.26 08:05
- Lenkaanonym
- 1066
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 14.5.26 07:56
- Nimie
- 341
Slovní fotbal č.2
- 14.5.26 07:54
- Adull
- 20571
HCG 12DPO 55,01/14DPO 111,98 – dostačují?
- Nimie
- 9
Dcera se v 17ti chce vrátit bydlet k otci
- free333
- 18
Co dnes vaříte?
- 14.5.26 07:49
- Betty MacDonald
- 65097
Máte zkušenosti s křeslem PelvicSeat, na...
- 14.5.26 07:43
- soleill
- 1
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- 14.5.26 07:38
- Miroslav78
- 5009