Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
23.6.11 08:40

Pěkné ráno, Lucinka zase už spinká a já se chci vrhnout na okna nebo na žehlení :oops: :oops: hrozně se mi to tu kupí, je to pořád dokola :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.6.11 08:42

Holky tady přidávám fotku jak nejraději spinká naše Lucinka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.6.11 08:44

A tady ještě jedna :-D :-D :-D už se ani nesnažím jí narovnávat a převracet, nemá to cenu stejně je za chvili v této poloze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 08:45
sarynama píše:
Holky tady přidávám fotku jak nejraději spinká naše Lucinka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

je tak to je kouzelné......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.6.11 08:47
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Holky tady přidávám fotku jak nejraději spinká naše Lucinka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Díky, hlavně musí mít u sebe plenu, do te se zašmudlá a hned spí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 08:53
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Díky, hlavně musí mít u sebe plenu, do te se zašmudlá a hned spí :-D

tak to jo…to Markétka musí spinkat na mém polštáři,jinak neusne…každé mimčo má něco bez čeho neusne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.6.11 08:58
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
tak to jo…to Markétka musí spinkat na mém polštáři,jinak neusne…každé mimčo má něco bez čeho neusne

Přesně tak, Davídek zase byl zvyklý mi šolíchat ve vlasech, takže jsem ho musela deně uspávat :wink: :wink: a potom jsem měla šíleně zacuchané vlasy :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 09:01
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
tak to jo…to Markétka musí spinkat na mém polštáři,jinak neusne…každé mimčo má něco bez čeho neusne
Přesně tak, Davídek zase byl zvyklý mi šolíchat ve vlasech, takže jsem ho musela deně uspávat :wink: :wink: a potom jsem měla šíleně zacuchané vlasy :-D :-D :-D :-D

tak to ti věřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 09:19

Ahoj,přeji hezký den :mrgreen:
u nás byla taky včera pěkná bouřka.
Nikola v noci zase nespala.Do toho Gábinka každou chvíli fnukala.
sarynama tak takhle přesně nejraději spinká Nikolka kolínka pod sebou,zadeček vyšpulený :mrgreen:
co budete dělat k obědu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.6.11 09:32

Ahoj, tak co k obědu ještě nevím, my jedeme zase dnes na logopedii, takže jde Davídek po obědě, Lucinka bude mít masozeleninu a já si něco vemu z lednice, protože musím nakoupit tak udělám asi až večeři a přemýšlím že udělám kuřecí směs a hranolky nebo brambory v troubě, dostala jsem k narozeninám novou pánev tak jí musím hned vyzkoušet :-D :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 09:33
VeronikaJanou píše:
Ahoj,přeji hezký den :mrgreen:
u nás byla taky včera pěkná bouřka.
Nikola v noci zase nespala.Do toho Gábinka každou chvíli fnukala.
sarynama tak takhle přesně nejraději spinká Nikolka kolínka pod sebou,zadeček vyšpulený :mrgreen:
co budete dělat k obědu?

Já dělám dneska sekanou s bramborovou kaší a ředkvičkový salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 09:54

já si právě říkám jestli vůbec mám vařit.Gábinka bude o rýži,Nikolka dostane taky nějakou tu masozeleninu a manžel obědvá v práci.
Zítra jdu s Nikolkou zase na váhu tak jsem zvědavá jestli něco málo přibrala nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.6.11 09:58

Přeji hezký slunečný den.
Fotečky jsou moc pěkné :palec: Takhle spinkal Ondra když byl ještě prcek.
Já budu dělat jen květákovou polévku :lol: Ondra má oběd ve škole a k večeři jí dojíme.
Domča se naučil špičkově přetáčet na bříško a je na něm pořád :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
23.6.11 11:10

Zuzi: gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
My dneska máme oběd zbytkový. Vendulka tam má květák s bramborem, Vojtík maso s paprikou a brambor a já si dám asi trochu uzeného s chlebem

Sarynamo: Lucinka je kouzelná. Naše malá většinou spí na břiše jako letadlo :lol: Ale včera spala taky s vyšpuleným zadkem.
U nás taky večer bouřilo a už je zase vedro. Musím na poštu, do lékárny a nakoupit. to všechno musím stihnout do 4, přijde tchýně, tak ať potom vezme děti a já doma něco udělám. Malá usla, Vojta kouká na pohádku a já jdu žehlit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.6.11 11:18
VercaN píše:
Zuzi: gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
My dneska máme oběd zbytkový. Vendulka tam má květák s bramborem, Vojtík maso s paprikou a brambor a já si dám asi trochu uzeného s chlebemSarynamo: Lucinka je kouzelná. Naše malá většinou spí na břiše jako letadlo :lol: Ale včera spala taky s vyšpuleným zadkem.
U nás taky večer bouřilo a už je zase vedro. Musím na poštu, do lékárny a nakoupit. to všechno musím stihnout do 4, přijde tchýně, tak ať potom vezme děti a já doma něco udělám. Malá usla, Vojta kouká na pohádku a já jdu žehlit :mavam:

Děkuji :palec: :palec: tak jsme na tom podobně, já taky žehlím, ale nestihnu to musím ve 12 pro Davídka do šolky a frčíme na logopedii tak to dožehlím až přijedu :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny