Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
20.6.11 12:35

Zlatuš moc pěkné dortíky měla Markétka a jak byla spokojená podle foteček :dance: :dance: :dance:

Kristý tak moc moc držím palečky at je manžel brzy fit 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 12:35

jj spokojená byla a moc......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.6.11 12:36

Tak jsem dneska byla s lucinkou zase na očním, opět jí teklo z očíček a poslala nás ve středu na odběr z očního vaku :-( :-( tak jsem zvědavá jak to dopadne........Nevíte náhodou jak to probíhá??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 12:38
sarynama píše:
Tak jsem dneska byla s lucinkou zase na očním, opět jí teklo z očíček a poslala nás ve středu na odběr z očního vaku :-( :-( tak jsem zvědavá jak to dopadne........Nevíte náhodou jak to probíhá??????

odběr z očního vaku :-? teda tak to zní hrůzostrašně.....radši si ani nehci představovat jak se to dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 12:41
sarynama píše:

já tedy na oči hodně trpím,zánět spojivek,slzných kanálků,ječná zrna ale odběr z očního vaku mi nikdy nedělali.Jen odběr slz jestli tam nejsou nějaké baktérie a to mi káply trošku roztoku do oka aby se mi slzy spustili a pak to odebrali.Ale je možné že to bude stejné :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.6.11 12:43
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
odběr z očního vaku :-? teda tak to zní hrůzostrašně.....radši si ani nehci představovat jak se to dělá

No právě mě to taky docela děsí, ale jdeme normálně na dětský akorát tam musíme být už ráno v 7 že to posílají do Plzně a výsledky budou až za 14 dní :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.6.11 12:45
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
já tedy na oči hodně trpím,zánět spojivek,slzných kanálků,ječná zrna ale odběr z očního vaku mi nikdy nedělali.Jen odběr slz jestli tam nejsou nějaké baktérie a to mi káply trošku roztoku do oka aby se mi slzy spustili a pak to odebrali.Ale je možné že to bude stejné :nevim: :nevim:

Veru tak to je mozné, protože oční říkala že se pozná po tutom jestli tam nemá náký bacil a podle toho by nasadila léčbu :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 12:56
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
já tedy na oči hodně trpím,zánět spojivek,slzných kanálků,ječná zrna ale odběr z očního vaku mi nikdy nedělali.Jen odběr slz jestli tam nejsou nějaké baktérie a to mi káply trošku roztoku do oka aby se mi slzy spustili a pak to odebrali.Ale je možné že to bude stejné :nevim: :nevim:
Veru tak to je mozné, protože oční říkala že se pozná po tutom jestli tam nemá náký bacil a podle toho by nasadila léčbu :nevim: :nevim: :nevim:

tak hlavně aby to bylo v pořádku,jen ta doba 14 dní čekat na výsledky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.6.11 13:28
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Veru tak to je mozné, protože oční říkala že se pozná po tutom jestli tam nemá náký bacil a podle toho by nasadila léčbu :nevim: :nevim: :nevim:
tak hlavně aby to bylo v pořádku,jen ta doba 14 dní čekat na výsledky :cert:

Malá má problémy s očima už od narození a až konečně ted se něco děje a udělají jí vyšetření :cert: doted jsme kapali kapičky a dávali mastičky, ještě mě napadlo aby neměla nákou alergii :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 13:39
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Malá má problémy s očima už od narození a až konečně ted se něco děje a udělají jí vyšetření :cert: doted jsme kapali kapičky a dávali mastičky, ještě mě napadlo aby neměla nákou alergii :cry:

oni si ti doktoři dávají někdy pěkně na čas :cert: .Ale i to je možné že to bude alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.6.11 13:43
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
Malá má problémy s očima už od narození a až konečně ted se něco děje a udělají jí vyšetření :cert: doted jsme kapali kapičky a dávali mastičky, ještě mě napadlo aby neměla nákou alergii :cry:
oni si ti doktoři dávají někdy pěkně na čas :cert: .Ale i to je možné že to bude alergie.

Tak ani bych se tomu moc nedivila, já mám alergii na nikl a kalafunu a tpím na ekzém a manžel je alergik na trávy a Davídek taky, takže by bylo asi divný kdyby Lucinka neměla nic...........No uvidíme z výsledků a ve čtvrtek písnu jak jí to dělali a jak to zvládla chudinka :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
20.6.11 14:33

Ahoj všem,
Zlatko to jsou krásné fotečky, to musela být malá nadšená :-D a ty dortíky vypadají krásně :potlesk:

Kristy tak držím palečky, ať to všechno dopadne dobře :palec:

Barah ať je Maruška brzy fit a nic už jí nebolí :-)
My na teploty dáváme Nurofen sirup - zatím zabírá :roll:

A ať Lucinku ve čtvrtek moc doktorka netrápí a nabere ty vzorky co nejrychleji a bezbolestně :roll:

Nám začalo asi zabírat to homeopatikum na zoubky a na spaní, tak se malý konečně o něco lépe vyspinká :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.6.11 14:44
lisacek píše:
Ahoj všem,
Zlatko to jsou krásné fotečky, to musela být malá nadšená :-D a ty dortíky vypadají krásně :potlesk:

Kristy tak držím palečky, ať to všechno dopadne dobře :palec:

Barah ať je Maruška brzy fit a nic už jí nebolí :-)
My na teploty dáváme Nurofen sirup - zatím zabírá :roll:

A ať Lucinku ve čtvrtek moc doktorka netrápí a nabere ty vzorky co nejrychleji a bezbolestně :roll:

Nám začalo asi zabírat to homeopatikum na zoubky a na spaní, tak se malý konečně o něco lépe vyspinká :dance:

Tak to je fajn že mu to zabralo, jsou to starosti s těma našema ratolestma co :-) Člověk by všechno vzal na sebe aby je nic nebolelo.....Hlavně že už se vyspinká a ty taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
20.6.11 15:01

Hodně mu to pomohlo a už nemá takové kruhy pod očima a není pořád protivný :-) :dance: Máš pravdu, nejradši bych vzala jeho neduhy na sebe, hlavně aby se mu ulevilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 15:08

jo tak to by jsme chtěli všechny,vzít ty starosti našich prcků na sebe,aby měli bezstarostné dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny