Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
17.6.11 17:18

holky díky, dáme rok pauzu a pak se uvidí co a jak dál, hlavně jak dopadne šimonovi ta operace a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.6.11 19:19

lisacek- vím, že to dává Kristýnka svému Daníkovi, já o tom taky uvažovala, ale zatím jsem se k tomu nerozhoupala, ale myslím, že homeopatika nikomu neublíží. tak hlavně, ať vám pomůžpu a malý dobře spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 20:38

Přeji hezký večer :-)
tak máme to rozloučení s prvnáčky za sebou.Gábinka se tam s toho rozplakala.Že se jí bude stýskat.Ale bylo to moc hezký,přijela jim tam zazpívat Inka Rybářová,byl tam klaun.Spousty dobrot,pekly se buřty. :pankac: :pankac:

lisacek já jsem je na radu Kristý taky koupila ale odzkoušený je zatím nemám.Chudáček tak malý a nemůže spinkat.Držím palečky aby se to co nejdříve upravylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.6.11 20:43

Veru, tak to je krásný. Aspoň mají krásné vzpomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 21:01

Gábinka pasována na předškoláčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.6.11 21:19
VeronikaJanou píše:

Jééé a ty jsi to neoplakala? To já určitě budu bulet pořád, když takhle někde uvidím Marušku a pak i Kubu. :oops: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.6.11 21:26
VeronikaJanou píše:

Jéééééé to je moc pěkná fotečka,moc jí to sluší :palec: :palec: :palec: U nás nic podobného nedělají, a je to škoda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 21:28
barah píše:
VeronikaJanou píše:
Jééé a ty jsi to neoplakala? To já určitě budu bulet pořád, když takhle někde uvidím Marušku a pak i Kubu. :oops: :hug: :srdce:

To víš že jo,štěstí bylo že jsem měla sluneční brýle.
Jde Maruška v září do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.6.11 21:36
VeronikaJanou píše:
barah píše:
VeronikaJanou píše:
Jééé a ty jsi to neoplakala? To já určitě budu bulet pořád, když takhle někde uvidím Marušku a pak i Kubu. :oops: :hug: :srdce:

Jo jo, už přestávám být hrdina, když jsem o tom mluvila v březnu, tak jsem byla v pohodě, ale teď, když už vím, že po prázdninách jde, tak je mi ouvej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 21:44
barah píše:
VeronikaJanou píše:
barah píše:
VeronikaJanou píše:
Jo jo, už přestávám být hrdina, když jsem o tom mluvila v březnu, tak jsem byla v pohodě, ale teď, když už vím, že po prázdninách jde, tak je mi ouvej.

ty první 2 měsíce jsou nejhorší,tedy pro mě byli pro Gábinku ne ta byla nadšená až pak se nějako zasekla a nechtěla tam chodit,každé ráno plakala a mě žralo svědomí že jí tam dávám.Ale po nějakém čase se to spravilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.6.11 21:51
VeronikaJanou píše:
barah píše:
VeronikaJanou píše:
barah píše:
VeronikaJanou píše:
Jo jo, už přestávám být hrdina, když jsem o tom mluvila v březnu, tak jsem byla v pohodě, ale teď, když už vím, že po prázdninách jde, tak je mi ouvej.
ty první 2 měsíce jsou nejhorší,tedy pro mě byli pro Gábinku ne ta byla nadšená až pak se nějako zasekla a nechtěla tam chodit,každé ráno plakala a mě žralo svědomí že jí tam dávám.Ale po nějakém čase se to spravilo..

no, jsem zvědavá jak to bude, nejdříve jsem se bála, že bude pořád nemocná a následně i Kuba a taď mi je to tak líto, že už mě „nebude potřebovat“, že už to bude zase větší holčička. Ale jo, jen ať si užívá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.11 19:05

Jůůůů to je klrásná fotečka,moc ji to sluší........

Holky tak oslava je za náma a bylo to nádherné…v pondělí sem dám fotečky…Markétka si ZOO strašně užila a dárečky a dorty také…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.6.11 21:27

Pěkný večer, tak teda to bylo počasí co??? No děsný taková zima, takže z včerejší grilovačky byla oslava doma, což mě pěkně štvalo :oops: :oops: :oops: ale taky jsme to zvládly :roll: :roll:

Doufám že už bude pěkně a pořádně se ohřejeme :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 08:34

Ahojky,přeji hezký i když trochu studený pondělek :-)
jo tak to byla o víkendu pěkná zima ale ted už tady pomalinku vykukuje sluníčko.
Tak hlavně že se oslavy povedli a Zlatko už se těším na fotečky :-D
Jinak jsem včera nachytala Nikolku jak stojí v kuchyni na stole,ve mě to hrklo taková výška. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
20.6.11 10:26

Ahojky holky…
Tak taťka to má za sebou, zatím je všechno v pohodě, normální pooperační průběh, je zatím na Jipce a do dvou hodin ho přesunou na normální pokoj…¨
Daník měl reakci na ty splaničky - dva dny horečku..... , ale už je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny