Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.6.11 22:00
barah píše:
No, oni vyhrožují nějakými zase bouřkami a přívalovými dešti, výstraha je do zítra od 15hod. tady taky vůbec nepršelo, tak nevím, kde to vidí. 8-o

jj to vím,Ale snad nás to nikde nechytne..Přítel se taky strašně moc těší,má ítra dovolenou aby mohl být s náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.11 22:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 07:43

Holky tak dneska v 16.39 tomu bude přesně rok co naše Markétka vykoukla na tento svět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.6.11 08:08
Zlata Kindlova píše:
Holky tak dneska v 16.39 tomu bude přesně rok co naše Markétka vykoukla na tento svět :srdce:

Krásné ráno doufám že bude sluníčkový den :mrgreen: :mrgreen:

Zlatuš tak přejeme Markétce všecičko jen to nejlepší, hlavně at je zdravá a dělá tobě a tvému přítelovi jen samou radost :andel: :andel: :andel: a užijte si dnešní oslavu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 08:21
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
Holky tak dneska v 16.39 tomu bude přesně rok co naše Markétka vykoukla na tento svět :srdce:

Zlatuš tak přejeme Markétce všecičko jen to nejlepší, hlavně at je zdravá a dělá tobě a tvému přítelovi jen samou radost :andel: :andel: :andel: a užijte si dnešní oslavu :dance: :dance: :dance:

Ahojky moc děkujem......Oslavu máme dvoudenní,dnes a zítra.Tady je sice pod mrakem,ale už se trhá a je celkem teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 08:27

Ahojky
Markétce,přejeme všechno nejlepší,hodně štěstíčka,zdravíčka a lásky :kytka:
K nám se přihnala bouřka už v noci,strašně lilo a 2 hodiny nešla elektrika.
Ale ted je tu docela přijemně pod mrakem tak doufám že se to nepokazí.Gábinka má totiž ve školce zahradní párty spolu se slavnostním rozloučením prvnáčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.6.11 08:27
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:

Zlatuš tak přejeme Markétce všecičko jen to nejlepší, hlavně at je zdravá a dělá tobě a tvému přítelovi jen samou radost :andel: :andel: :andel: a užijte si dnešní oslavu :dance: :dance: :dance:
Ahojky moc děkujem......Oslavu máme dvoudenní,dnes a zítra.Tady je sice pod mrakem,ale už se trhá a je celkem teplo…

U nás je pěkně, sluníčko svítí, tak vám to od západu posíláme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 08:28
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:

Ahojky moc děkujem......Oslavu máme dvoudenní,dnes a zítra.Tady je sice pod mrakem,ale už se trhá a je celkem teplo…
U nás je pěkně, sluníčko svítí, tak vám to od západu posíláme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

děkujem,snad to brzo přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.6.11 08:39

No já doufám že bude hezky zítra, mám ve čtvrtek narozky a chceme to slavit právě zítra, protože příští víkend máme nabitý, tak jsem zvědaá, chceme grilovat a né dřepět doma :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 08:42
sarynama píše:
No já doufám že bude hezky zítra, mám ve čtvrtek narozky a chceme to slavit právě zítra, protože příští víkend máme nabitý, tak jsem zvědaá, chceme grilovat a né dřepět doma :roll: :roll:

Tak to ti předem gratuluji......určitě bude hezky mi budem zítra taky grilovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.6.11 08:47
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
No já doufám že bude hezky zítra, mám ve čtvrtek narozky a chceme to slavit právě zítra, protože příští víkend máme nabitý, tak jsem zvědaá, chceme grilovat a né dřepět doma :roll: :roll:
Tak to ti předem gratuluji......určitě bude hezky mi budem zítra taky grilovat

Děkuji moc :wink: :wink: ......určitě bude pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
17.6.11 09:11

Markétce vše nej, holky týden nebudu, frčíme na dovču tak se opatrujte a ať máte hezké počasí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 09:13
sarynama píše:

Též přeji všechno nejlepší :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.6.11 09:30

Ahojk holk,
Také Markétce přejeme vše NEJ. :kytka:

Jinak si užijete oslavy, dovolené, prostě všecičko, co plánujete. :huban:
Já taky doufám, že bude hezky, už kvůli lepší náladě, co nám sluníčko dodáva. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
17.6.11 09:37

Také přejem Markétce jen to nejlepší a hlavně zdravíčko a štěstíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů